Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PC, PS4, XBOXONE

Harmadjára is harcba szállunk a kertben.
1571043600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik legizgalmasabb hete vár a Nintendo Switch-tulajokra, de azért a többi platformon sincs túl sok okunk a panaszra, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk. Biztosan nem fogunk unatkozni a következő napok során.
1569308400

Kilenc perc a Plants vs. Zombies új játékmódjával

Jövő héten új játékmóddal bővül ki a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville korai hozzáférésű változata, amelyből most kilenc perc ízelítőt kaptunk az amerikai IGN jóvoltából.
1567621560

Íme, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a világ egyik legrosszabbul őrzött titka volt, így tulajdonképpen az volt meglepő, hogy az Electronic Arts nem lőtte el a játék bejelentését a Gamescomon.
1565676014

Kiszivárgott az új Plants vs. Zombies első előzetese

Az egyik legrosszabban őrzött titka lesz az Electronic Artsnak a következő Plants vs. Zombies-játék. A zárt alfateszt miatt kiszivárgott első képek után a játék Gamescomra szánt bemutatkozó előzetese is felkerült a világhálóra.
1565438400

Megvan a Plants vs. Zombies: Picnic végleges címe

Az Electronic Arts bejegyeztette a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville védjegyet, amely minden bizonnyal a Picnic kódnéven futó Garden Warfare-folytatás végleges címe lesz.
1563818400

Készülőben a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan trilógiává avanzsálódik a Plants vs. Zombies-játékok lövöldözős vonala, a Garden Warfare. Az EA már kiküldte a meghívókat az első alfatesztekre.