Total War Saga: Troy PC

A trójai háborúba vezet minket a Total War.
1592056800

Újra mozgásban a Total War Saga: Troy

Közelebbről is megismerhetjük a trójaiak és akhájok háborúját a Total War Saga: Troy legfrissebb bemutatójában. Milcho Vasilev, a stratégiai játék vezető dizájnere mesél a Creative Assembly legújabb üdvöskéjéről.
1591344000

Mozgásban a Total War Saga: Troy

A látványos előzetest követően ma először láthatjuk élesben a Total War Saga: Troy játékmenetét. A hatperces bemutató az Íliász egyik legemlékezetesebb ütközetét, Akhilleusz és Hektór összecsapását mutatja be.
1591113600

Total War Saga: Troy - az első nap ingyenes lesz

Kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a játék, valamint az is, hogy bár ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, cserébe az első 24 órában teljesen ingyenesen lecsaphatunk rá.
1568905200

Bemutatkozott a Total War Saga: Troy

Lényegében nyílt titok volt, hogy készül, az imént pedig formálisan is bemutatkozott a Total War Saga: Troy. Az új részt az Iliász ihlette, és egészen a bronzkorig, a trójai háború idejére visz minket vissza az időben.
1568811600

Úgy néz ki, tényleg készül a Total War Saga: Troy

Habár a Total War Saga-sorozat következő epizódját még mindig nem mutatták be formálisan, a PC Gamer magazin címlapján már az új játék feszít, így lényegében biztosra vehetjük az érkezését.
1565452800

A trójai háborúban játszódhat a következő Total War

Úgy tűnik, hogy a kései bronzkorba vezényel minket a Total War-széria következő darabja, mégpedig a trójai háború időszakába. A Creative Assembly nemrégiben bejegyeztette a Total War Saga: Troy címet