Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.

New World - készen állsz a harcra?

A PC Gaming Show során az Amazon új MMORPG-je, a New World is képviseltette magát, a legújabb előzetes az összecsapásokból ad egy kis ízelítőt. Emellett kiderült, hogy hamarosan indul a játék bétatesztelése.

Dead by Daylight - irány Silent Hill!

Jövő héten rajtol el a Dead by Daylight következő fejezete, amely Silent Hill-tartalmakkal várja majd a rajongókat. A készítők most kiadtak egy hosszabb videót, hogy alaposabban is megismerjük az újdonságokat.

Így fest a felújított Shadow Man

A Nightdive csapata ezúttal az Acclaim 3D-s akciójátékát, a Shadow Mant készül visszahozni a kilencvenes évek végéről, a PC Gaming Show apropóján pedig jobban is megnézhettük magunknak a remastert.

Godfall - mozog a PC-s verzió

A Godfallt már a Sony PlayStation 5-bemutatóján is láthattuk, a készítők azonban a PC Gaming Show-ra is becsempészték a játékot - értelemszerűen a PC-s verziót. Az új előzetes a játékmenetet is részletezi egy kicsit.

Gameplay traileren az Evil Genius 2

A tegnap esti PC Gaming Show egyik legígéretesebb címe az Evil Genius 2 volt, amely az első gameplay trailerét villantotta meg a műsor során. Hétlépéses összefoglaló következik arról, hogyan kell elfoglalni a világot.

Burnout Paradise - mozgásban a Switch-verzió

Jövő héten kerül boltokba a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre szabott kiadása, az Electronic Arts pedig egy új gameplay trailerrel igyekszik felhívni erre a játékosok figyelmét.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Traileren a Mafia: Definitive Edition

Az ígéreteknek megfelelően a Mafia: Definitive Edition is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában - igaz, mindössze egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk csak a várva-várt remake-hez.

Vampire: Bloodlines 2 - Damsel visszatér

A Paradox Interactive a legutóbbi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-előzetes bővített változatával készült az E3 nélküli E3-időszakra, amelyből kiderül: az előző rész közkedvelt karaktere, Damsel is visszatér a folytatásban.

Empire of Sin - akcióban Chicago bandái

Brenda Romero is betelefonált a Paradox Insider műsorába, hogy akció közben is bemutassa az Empire of Sin legfrissebb gameplay-jeleneteit. Már alig várjuk, hogy mi is igazi chicagói gengszterré válhassunk!

Windbound - ezernyi sziget várja a felfedezést

Augusztusban vitorlát bontunk, hogy felfedezzük a Windbound titokzatos szigetvilágát. A legújabb előzetes betekintést nyújt a játék túlélős elemeibe, a harcrendszerbe, illetve abba is, hogy miként építhetjük meg a saját hajónkat.

Újra mozgásban a Total War Saga: Troy

Közelebbről is megismerhetjük a trójaiak és akhájok háborúját a Total War Saga: Troy legfrissebb bemutatójában. Milcho Vasilev, a stratégiai játék vezető dizájnere mesél a Creative Assembly legújabb üdvöskéjéről.

SpongeBob Rehydrated - a hínárerdő mélyén

Szinte már csak napokat kell várnunk arra, hogy fejest ugorhassunk a tengerbe SpongyaBobbal és barátaival. A Battle for Bikini Bottom - Rehydrated legújabb előzetese a hínárerdő mélyéről jelentkezik.

Hardspace: Shipbreaker - ilyen a hajóbontók élete

Újabb gameplay-bemutatóval jelentkezett a Hardspace: Shipbreaker. Ebben a különös sci-fi játékban roncshajókat bontó kétkezi munkásként végezhetjük a dolgunkat, de sosem árt óvatosnak lennünk.

Skater XL - Switchen is frankó a deszkázás

Nem fuldoklunk mostanában a gördeszkás játékokban, főleg nem Nintendo Switchen. Szerencsére az Easy Day Studios a Nintendo konzoljára is elhozza a Skater XL-t, a játék pedig itt is remekül néz ki.

Új gameplay-videón az Unto the End

A 2 Ton Studios bosszújátéka évekkel ezelőtt mutatkozott be, azonban el még mindig nem készült. Egy új, nyolcperces videóval tekinthetünk be a játékmenetbe, ami a sötét, komor világot épp úgy illusztrálja, mint a taktikus harcot.

Blue Fire - lássuk, milyen benne a platformerkedés!

A Blue Fire a 3D-s platformerek mostanság ritkán látogatott királyságának új darabja lesz. A Hollow Knightot és hasonlókat megidéző játék aprócska főhőse nagy ellenfelekkel és még nagyobb akadályokkal néz szembe.

Tíz perc gameplay az Everspace 2-vel

Az Everspace egy jó kis roguelike űrhajósdi volt, és jövőre már a jobban RPG-irányba hajló folytatásával nyomhatjuk. Az Everspace 2-t most egy rövid gameplay-előzetesben és egy tízperces interjúban is megcsodálhatjuk.

Ismerkedj meg az új Paper Marióval!

A Nintendo egy tartalmas bemutatóvideót készített, hogy jobban is megismerhessük a Paper Mario: The Origami King világát és harcrendszerét. Ennek a papírkalandnak szörnyen nehéz lesz ellenállni!

The Iron Oath - nem könnyű a zsoldosok élete

A Curious Panda indie csapata három évvel ezelőtt indította el a The Iron Oath Kickstarter-kampányát, ma pedig büszkén mutatják be a sötét fantasy köntösbe bújtatott, körökre osztott taktikai játékukat.

Spellbreak - teljes cross-play négy platformon

A Spellbreak is hallatott magáról a Summer of Gaming második napján. A varázslós battle royale-játék fejlesztői két új célplatformot jelöltek meg, és elárulták azt is, hogy a megjelenéskor az összes játékos együtt játszhat majd, hardvertől függetlenül.

Körökre osztott pixelcsoda a Star Renegades

A Halcyon 6: Starbase Commander fejlesztői egy újabb körökre osztott taktikai szerepjátékkal készülnek. A Star Renegades különlegessége, hogy a kampány egy több generáción átívelő történetet mesél el.

Blankos Block Party - a műanyagfigurák világában

Első ránézésre nem is értjük, hogy mi folyik a Blankos Block Party bemutatóiban. A nagyfejű műanyagfigurák életre kelnek, hogy egy óriási sandboxban megalkossák álmaik színgazdag világát, ahol a buli sosem ér véget.

Így fest a Samurai Jack: Battle Through Time

Több mint másfél évtizede már, hogy Samurai Jack utoljára kardot ragadott PlayStation 2-n és GameCube-on. A gonosz Aku most egy alternatív univerzumba küldte vissza a szamurájt, így ismét készülhetünk a leszámolásra.