Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

Két hét van már csak hátra, hogy kezünkbe vehessük a felújított Mafiát. Az új előzetes a gengszteréletérzést hivatott megragadni, amit átvezetők és gameplay-felvételek keverékével illusztrál.

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.

Végre mozgásban az Immortals: Fenyx Rising

Meglepően laza előzetessel nyitotta meg a Ubisoft Forward műsorát az Immortals: Fenyx Rising. Az ókori Görögország megannyi csodája és szörnye vár arra, hogy isteni erőket uralva hőssé váljunk.

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.

Mozgásban a Black Ops - Cold War multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően az este folyamán bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos szegmense. Búcsúznak a specialisták, visszatér a klasszikus minimap, és egy 40 fős játékmódot is kapunk majd.

Videó mutatja be az Xbox Series S képességeit

A Microsoft közzétett egy közel tízperces videót, amelyben részletesen is bemutatja az Xbox Series X kistestvérét. Szó esik a hardverről, a konzol képességeiről, illetve kapunk gameplay anyagokat is.

Crysis Remastered - ilyen a konzolos ray-tracing

Amikor már azt hittük, hogy úgy fog eltelni egy nap, hogy nem érkezik semmi újdonság a hamarosan megjelenő Crysis Remasteredről, akkor a Digital Foundry előrukkolt egy új videóval, amiben a konzolos fénykövetést vizsgálják meg alaposan.

Crash Bandicoot 4 - bemutatkozik Tawna

A PlayStation Underground jóvoltából újabb 14 percnyi gameplayt kaptunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ról, amelyben bemutatkozik a játék utolsó irányítható karaktere: Tawna.

Kérkedik a Mortal Shell a legújabb előzetesében

A megszokottól egy kicsit eltérően, majdnem egy hónapra a megjelenése után kapta meg a maga dicsekedős videóját a Mortal Shell, amiből kiderül, hogy az újságírók kifejezetten szerették a Cold Symmetry soulslike akció-RPG-jét.

Új kedvcsinálót kapott a Shadow Man Remastered

Jöhet még egy Nightdive-anyag? A felújított kiadásokban utazó csapat eléggé megtolta a hétvégi Realms Deepet, és így a Shadow Man Remasteredből is közzétett egy új előzetest.

Blade Runner - így újultak meg az átvezetők

Ahogy arról pár hónappal ezelőtt beszámoltunk, a Nightdive Studios az 1997-es point & click kalandjátékot, a Blade Runnert is kezelésbe veszi, ennek részeként pedig az átvezetők is tatarozáson estek át.

Újra mozog a megszépült System Shock

A Nightdive Studios a szokásos remasterei mellé az eredeti System Shock teljes remake-elését is bevállalta, a hétvégi Realms Deep apropóján pedig újabb látnivalókat csöpögtetett a munkájáról.

Újabb előzetesen a Mafia: Definitive Edition

Nagyon közel járunk már a Mafia: Definitive Edition megjelenéséhez, ami rendhagyó módon első részként zárja a trilógia újrakiadásainak a boltokba kerülését. A rövid, de rendkívül látványos trailerben ezúttal Lost Heaven városa a főszereplő.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a mágus útja

A hamarosan befutó Kingdoms of Amalur-újrakiadás legújabb előzetese a varázslás iránt érdeklődőknek szól. Ha nem vonz sem a hideg acél forgatása, sem a lopakodás, akkor a mágikus archetípus lehet a neked való.

The Witcher: Monster Slayer - így fest a gameplay

Az emberek ellen acél, a szörnyek ellen pedig ezüstkard a vaják választott fegyvere, de ki gondolta volna, hogy a mobiltelefon is épp olyan hatásos? A CD Projekt RED bemutatja, hogyan lehetünk mi is vándorló szörnyvadászok.

10 percig pörög a Necromunda: Underhive Wars

Amíg a negyvenegyedik millenium űrgárdistái eretnekekre és xenosra vadásznak, az ipari kaptárvárosok mélyén őrült bandaháborúk folynak. Lássuk, hogyan fest mozgás közben a Necromunda: Underhive Wars!

Pendragon - Arthur király utolsó harca

Néhány hét választ már el csak minket, hogy az Inkle történetvezérelt stratégiai játékában a saját kezünkbe vegyük Arthur király utolsó küzdelmének irányítását. A harc során fejthetjük fel a sztorit is.

Újra mozog a Scavengers

A Halo 5 Warzone nevű játékmódjából kinőtt Scavengerst halós veteránok készítik, köztük Josh Holmesszal. Az IGN-nek hála most új felvételeket kaptunk a túlélőjáték működéséről, amiben mindenki mindenki ellen van.

Crusader Kings III - ideje felvenni a koronát

Az iskolakezdéssel egy időben a Crusader Kings-sorozat harmadik felvonása is megjelent, amihez egy launch trailerünk is van. Eljött az idő, hogy belevessük magunkat a nemesek intrikáiba és háborúiba.

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.

Kate Bishop lesz az Avengers első DLC-karaktere

Tegnap este lezavarták a Marvel's Avengers harmadik War Table-adását, amely mindent összefoglalt, amit a szuperhősös játékról a megjelenés napján tudni kell, továbbá az első DLC-karakterről is lerántotta a leplet.

The Sims 4 - egy messzi-messzi galaxisban

Hajmeresztő kitérőt tesz a The Sims 4, egészen a Csillagok háborúja galaxisáig. A Star Wars: Journey to Batuu névre hallgató kiegészítőcsomagban új életet kezdhetünk Batuu űrkikötőjében - ezt mutatja be a legújabb kedvcsináló.

Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a harcos útja

Kereken egy hétre vagyunk a 2012-es akció-szerepjáték, a Kingdoms of Amalur: Reckoning felújított változatának a megjelenésétől, ezért a kiadó egy újabb előzetessel szeretné egy kicsit megpörgetni a játék marketingjét.

Lengyel bunkervilág vár a Paradise Lostban

A PolyAmorous felfedezőjátékában egy elhagyatott atombunkert kell felfedeznünk. Az óvóhely egykor a náciké volt, most azonban ki tudja, milyen titkokat rejteget? A retrofuturisztikus technológia és a szláv mondavilág itt összekeveredni látszik.