SGF 2022: Street Fighter 6 - Guile is ringbe száll

Utcára vonultunk volna, ha Guile nem tért volna vissza a Street Fighter 6-ban, de szerencsére nem kell aggódnunk. A bunyós széria veterán harcosa makulátlan hajkoronával lép a ringbe.

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare II első teljes előzetese

A Task Force 141 készen áll a bevetésre! Ma végre megmutatta magát a Call of Duty-sorozat következő epizódja, amely a 2019-es Modern Warfare-t folytatja, miközben új alapokat is lehelyez a franchise-nak.

The Elder Scrolls Online - elképesztő előzetessel rajtolt el a High Isle

Megérkezett a Legacy of the Bretons első fejezete, a High Isle, és ahogy azt már megszokhattuk, a kiegészítőt ezúttal is egy lélegzetelállító cinematic konferálta fel.

Sonic Central-műsorral jelentkezett a Sega

A Sega ma összedobott egy műsort Sonic, a sündisznó kedvéért, hogy számba vegye szinte minden olyan játékát és megjelenését, amire a közeljövőben számíthatunk tőle.

Sonic Frontiers - így harcol a kék sündisznó

A Sega kabalája nem csak száguldozni fog a Sonic Frontiers tágas nyílt világában. Félelmetes robotokkal és gigászi főellenfelekkel vár bennünket a legfrissebb gameplay-bemutató.

Újra megmutatta magát a Final Fantasy XVI

Sokat kellett rá várnunk, de a State of Playen ismét megmutatta magát a Final Fantasy XVI. Lássuk az új trailert, amelybe gameplay jelenetekből is jutott bőven!

Hosszabban is megmutatta magát a Street Fighter 6

Hosszabban is belenézhetünk végre a Street Fighter hatodik részébe, amely egy sor újdonsággal várja majd a rajongókat.

Horizon: Call of the Mountain - nézzünk bele alaposabban!

Gameplay trailert kapott a Horizon: Call of the Mountain, amelyet már kifejezetten a PlayStation VR2-höz fejlesztenek. Eközben a Forbidden West is kapott egy ingyenes frissítést.

Hét percig mozog a Sonic Frontiers

Hosszabban is belenézhetünk a következő Sonic-játékba, ami már egy szabadon körbeszaladgálható világot nyújt a kék süninek játszótér gyanánt.

Új trailer érkezett a Pokémon Scarlet & Violet játékokhoz

Új előzetes érkezett a Nintendo talán legnagyobb idei megjelenéséhez, a gameplay felvétel mellé pedig megjelenési dátumot is kaptunk.

Megérkezett a Sonic Frontiers első gameplay teasere

Újra hallatott magáról a tavaly bejelentett új Sonic-játék, most nagyobb rálátást kaptunk a játékmenetre.

Az F1 22 legújabb trailere az újításokra fókuszál

A Codemasters csapata kitett magáért: az F1 22 rengeteg újítást ígér az előző részekhez képest, méltó módon köszöntik a sportág új éráját.

Tizenkét perc a Metal: Hellsingerrel

Metál zenére aprítjuk a démonokat a Metal: Hellsingerben. Hogy miként is működik ez a pokoli ritmusjáték, jól láthatjuk a tizenkét perces gameplayen, amihez az Arch Enemy énekesének, Alissa White-Gluznak hangja a kíséret.

Scorn - egy sor rövid klip érkezett

Jó eséllyel hivatalosan is megmutatja magát a Scorn, de addig is érkezett egy sor rövid gameplay-felvétel, amelyeken közelebbről is szemügyre vehetjük a hátborzongató horrorjáték világát.

Záporoznak a pofonok a Kao the Kangaroo launch trailerén

Másfél évtized után újra akcióba lendül Kao, a harcos kenguru. Az utolsó előzetes arról tanúskodik, hogy klasszikus platformer modern rebootja nem téved messze az elődjei szellemiségétől,

Áttekintő előzetesen a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.

Elkészült a Sniper Elite 5 videótesztünk

Az írásos tesztünkben alaposan górcső alá vettük a Sniper Elite-sorozat legújabb részét, de nem marad el a videós összefoglalónk sem. Hatalmas fejlövések és zavarba ejtő bugok következnek!

Ezt tudja PlayStation 5-ön a Hogwarts Legacy

A Warner ígéretei szerint idén mi is betehetjük a lábunkat a Roxfortba varázslótanoncként. A PlayStation Blog legújabb bejegyzéséből azt tudhattuk meg, mire lesz képes a játék a Sony újgenerációs konzolján.

Játékmenet-bemutatón a Palworld

Újra megmutatta magát a pokémonokat gépfegyverekkel és túléléssel keverő Palworld. Ugyan rövidke a friss videoválogatás, de annál többet mutat, és egyébként egészen pofásan is fest.

Így kezdődik a Sniper Elite 5

Napok választanak el bennünket a Sniper Elite 5 megjelenésétől, így nem meglepő, hogy egyre több látnivalót kapunk a lövöldéből. Most az első 19 percét nézhetjük meg.

Nem finomkodik a Sniper Elite 5 új előzetese

Egy csokornyi új screenshottal és egy vadiúj előzetessel jelentkezett a Sniper Elite 5. A Rebellion legújabb mesterlövészes játékában ismét komoly szerepet kap a széria elengedhetetlen Kill Camje.

Steelrising - sztorielőzetesen a gépek forradalma

Szabadság, egyenlőség, testvériség. Párizs lángokban a 18. század végén, a vérző forradalmárok helyett azonban önjáró gépek maradványai fekszenek a kockaköveken.

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!