Destroy All Humans!-remake - móka a mordályokkal

Egy nagyon rövid, ám annál tartalmasabb gameplay videó érkezett a Destroy All Human! remake-jéből, ahol ezúttal azt vehetjük szemügyre, hogy milyen fegyverekkel fogjuk pokollá tenni az emberek hétköznapjait.

XIII - ennyit változott az évek alatt

A 2003-as év nem tegnap volt, így a XIII remake-jét elnézve könnyű megfeledkezni arról, hogy eredetileg hogyan is nézett ki a játék. Szerencsére itt van nekünk egy tökéletes videó, ami fej-fej mellé állítja a két verziót.

Dragon Age 4 - ilyen látványra számíthatunk?

Egy nyúlfarknyibbnál is nyúlfarknyibb betekintést kaphattunk a tegnap hajnalban tartott EA Play alatt az EA-játékok alatt dübörgő következő generációs motorba - a képsorok között a következő BioWare-projekt is felbukkant.

Baldur's Gate III - itt a másfél órás gameplay stream

Ahogyan egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy early access-állapotba kerüljön a Baldur's Gate III, úgy érkezik egyre több látnivaló a Larian Studios legújabb szerepjátékából. Ezúttal egy rekord hosszúságú gameplay videót kaptunk.

Dicsekvős traileren a The Last of Us: Part II

Hosszú-hosszú várakozás után a mai nappal végre mindenki belevetheti magát a Sony jelengenerációs konzoljának egyik legmeghatározóbb hattyúdalába - a The Last of Us: Part II-ba. Most megnézhetjük, hogyan vélekedett róla a sajtó.

Lost in Random - egy gótikus tündérmese

Újra megmutatta magát az EA Originals zászlaja alatt készülő Lost in Random, a Fe készítőinek sötét tónusú akció-kalandjátéka. A rövidke előzetes részletesebb betekintést enged a világba és a játékmenetbe.

Star Wars: Squadrons - így fest a játékmenet

Lefutott az EA Play, és ahogy azt várhattuk, végre valódi gameplay jelenetekkel is megmutatta magát a Star Wars: Squadrons. Elképesztően látványos űrcsaták várnak ránk a sztorimódban és online egyaránt.

Launch traileren a Desperados III

A tegnapi nap folyamán megjelent a jó sokáig a szalonban pihenő Desperados-széria legújabb darabja, ami az előzetes tesztek alapján remekül sikerült - ezzel együtt megkapta a játék az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Demon's Souls - PS3 vs. PS5

A soulslike-játékok rajongói valószínűleg még mindig kábulatban vannak a múltheti PS5-ös rendezvény óta, ahol bejelentették, hogy remake-et kap a Demon's Souls. Most egy videóban szépen megnézhetjük fej-fej mellett, mennyit változott a játék.

Traileren a Madden NFL 21

Nem kell megvárnunk az EA Play műsorát, már most megkaptuk az idei Madden NFL-játék első igazielőzetesét. A videó bemutatja, hogy milyen látvány vár ránk az új konzolokon, és ízelítőt kaphatunk a játékosok továbbfinomított mozgásából is.

Iron Harvest - ilyen lesz a tutorial

Számos mozgóképen láttuk már az alternatív 1920-as években játszódó Iron Harvestet, most fejlesztői kommentár kíséretében azt nézhetjük meg, milyen is lesz a tutorialja. Mellé egy újabb előzetest is kaptunk.

Új felvételeken a Scarlet Nexus

Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.

Nézzünk bele mélyebben a Call of the Sea-be!

Az 1930-as évekbe kalauzol minket a Call of the Sea, amelyben Norah-val kelünk útra a Csendes-óceán déli szigetvilágába, ahol elveszett férjét keresi. Most az egyik fejlesztő kalauzol el minket mélyebbre a játékban.

Gameplay trailert kapott a Wasteland 3

A Summer of Gaminget követően a Future Games Show műsorában is vendégeskedett a Wasteland 3, Brian Fargo, az inXile atyaúristene egy új gameplay trailerrel lepte meg a rajongókat.

Újra mozgásban a Ghostrunner

A Future Games Show műsorán ismét megmutatta magát a Ghostrunner. Ebben a futurisztikus parkourjátékban egy kardot viselő cybernindzsaként kaszabolhatjuk szét az ellenfeleinket.

Remekül fest a Skater XL

A Future Games Show digitális színpadán is fellépett a Skater XL. Az Easy Day Studios gördeszkás játékát egy kaliforniai középsuli környezetében láthattuk, a valósághű fizikán alapuló mozgás pedig nagyon meggyőzőnek tűnik.

Friss videón a Quantum Error

A TeamKill Media belsőnézetes lövöldéje egy horrorkaland lesz, amit egy gyanútlan tűzoltó bőrébe bújva élünk át. A Future Games Show nyitóattrakciója a PlayStation 5-ön futó gameplayt reklámozza.

The Outlast Trials - íme, az első teaser trailer

Megkapta az első mozgóképes kedvcsinálóját az új Outlast-játék, amely egy kooperatív mókára kihegyezett mellékág lesz. Egy hidegháborús laboratórium tesztalanyaként menekülünk ezúttal.

Rövid kedvcsinálón a The Last Campfire

A Hello Games új fejlesztése is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában, a csapat egy alig egyperces kedvcsinálóval készült az estére. Nézzük meg közelebbről!

Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.

New World - készen állsz a harcra?

A PC Gaming Show során az Amazon új MMORPG-je, a New World is képviseltette magát, a legújabb előzetes az összecsapásokból ad egy kis ízelítőt. Emellett kiderült, hogy hamarosan indul a játék bétatesztelése.

Dead by Daylight - irány Silent Hill!

Jövő héten rajtol el a Dead by Daylight következő fejezete, amely Silent Hill-tartalmakkal várja majd a rajongókat. A készítők most kiadtak egy hosszabb videót, hogy alaposabban is megismerjük az újdonságokat.

Így fest a felújított Shadow Man

A Nightdive csapata ezúttal az Acclaim 3D-s akciójátékát, a Shadow Mant készül visszahozni a kilencvenes évek végéről, a PC Gaming Show apropóján pedig jobban is megnézhettük magunknak a remastert.

Godfall - mozog a PC-s verzió

A Godfallt már a Sony PlayStation 5-bemutatóján is láthattuk, a készítők azonban a PC Gaming Show-ra is becsempészték a játékot - értelemszerűen a PC-s verziót. Az új előzetes a játékmenetet is részletezi egy kicsit.

Gameplay traileren az Evil Genius 2

A tegnap esti PC Gaming Show egyik legígéretesebb címe az Evil Genius 2 volt, amely az első gameplay trailerét villantotta meg a műsor során. Hétlépéses összefoglaló következik arról, hogyan kell elfoglalni a világot.