Visszatértek a Tini Nindzsa Teknőcök a Fortnite-ba

Videón nézhetjük meg, ahogy a legendás négyes rosszfiúkat gyepál és pizzát zabál. A mostani crossover nemcsak a karaktereket, de ikonikus fegyvereiket is elhozta. A mai naptól vette kezdetét az esemény, szóval Cowabunga skacok!

Cowboy Beboppal jön az Overwatch II kilencedik szezonja

A Blizzard bemutatta az Overwatch II Champions névre keresztelt kilencedik szezonjának első előzetesét. Már nem kell sokat aludnunk a startig: február 13-án veszi kezdetét számos változással megspékelve.

Így bunyózunk a kulisszák mögött a WWE 2K24-ben

Megérkezett a soron következő pankrátorjáték első gameplay előzetese, amely számunkra szerencsés módon pont az újdonságokra koncentrál. Beleérve az új játékmódokat és backstage-ben való verekedéseket is.

Launch traileren a Skull and Bones

Habár a megjelenésre még egy bő hetet kell várnunk, a Ubisoft máris publikálta a Skull and Bones launch trailerét. A kedvcsináló igen hangulatos lett, reméljük, hogy hasonló élményt nyújt majd a játék is!

Hatalmas bemutatót kapott a Final Fantasy VII Rebirth

A Sony és a Square Enix egy önálló State of Play adást szánt a hónap végén megjelenő Final Fantasy VII Rebirth-nek. A közel húszperces bemutató a káprázatosan festő újrázás minden részletére kitér.

The Thaumaturge - így néz ki egy komplett küldetés

Varsó utcáit járva 1905-ben hősünknek szembe kell szállnia az orosz Okhrana ellen, ám először is, egy bajba jutott lányon próbál segíteni. Wiktor útja a helyi szegénynegyedbe visz, majd később természetfeletti képességét is latba veti.

Alone in the Dark - minden, amit tudni érdemes, egyetlen percben

Hamarosan minden bátor játékos előtt megnyílnak a Derceto-villa titkai, akik azonban csak most ismerkednek először a franchise rebootjával, most megtudhatnak néhány fontos részletet az Alone in the Darkról, alig egy percben.

Új trailert kapott a Phantom Blade Zero

A kínai újév alkalmából kedveskednek a rajongóknak a fejlesztők, a videóhoz a játék során készült 2D-s modelleket és assetteket használták fel, ráadásul még érdekesre is sikerült.

Nemsokára indul a Deep Rock Galactic: Survivor korai hozzáférése

A kooperatív bányászszimulátor spin-off-része meglehet, hogy a Vampire Survivors és társai sikeréből építkezik, viszont szerencsére hozza magával azt a pluszt is, amivel kitűnhet a tömegből. Kedvcsináló videó érkezett, ami elárulja, mikor veszi kezdetét a játék korai hozzáférése.

Minden részletre kiterjed a Banishers: Ghosts of New Eden új előzetese

Alaposan bemutatják a Don't Nod új akció-RPG-jének főbb jellemzőit a legújabb trailerben. Szó esik a választási lehetőségekről, a harcról, karakterünk fejlesztéseiről és sok másról is. Már kevesebb, mint két hét van a premierig.

Lássuk, mit tartalmaz a Foamstars első szezonja!

A jövő héten jelenik meg a 4v4-es küzdelmekre kihegyezett Foamstars, ráadásul az első szezon ugyanazon a napon veszi kezdetét. Lesznek itt rangsorolt mérkőzések, limitált hétvégi események és sok minden más is.

Beköszönt a Zenless Zone Zero is

A HoYoVerse következő nagy dobása is képviseltette magát a State of Play műsorán. Túl sokat nem árult el a legújabb egyperces, de az biztos, hogy nagyon pörgős és látványos lett az összeállítás.

Nézzünk bele a Rise of the Ronin játékmenetébe!

A Team Ninja nem kertelt, hiszen tisztességes gameplay bemutatóval jelentkezett a State of Play során. Bukott szamurájunkkkal nagyvárosokat járhatunk, be szövetkezhetünk más frakciókkal és valódi poklot zúdíthatunk az ellenségeinkre.

Sztorielőzetest kapott a Judas, a BioShock szellemi örököse

Végre ismét megmutatta magát Ken Levine és a Ghost Story Games őrült FPS-e, a Judas. Egy biztos: egy percre sem érezhetjük magunkat biztonságban a Mayflower fedélzetén.

Látványos harc vár a Dragon's Dogma 2-ben

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy befusson a Dragon's Dogma 2, a Capcom ugyanis márciusban dobja piacra a nagyszabású fantasy RPG-jét. A legfrissebb gameplay előzetes a tömény akcióba enged betekintést.

Hatalmas előzetest kapott a Death Stranding 2: On the Beach

A tegnap esti State of Play jelentős részét Hideo Kojima őrületének, a Death Stranding folytatásának szánták. A játék jeleneteiből összeollózott masszív előzetes minden rajongót lázba hoz majd - csak ne lenne olyan messze a megjelenés!

Belenézhetünk a Silent Hill 2-remake harcaiba, de dátumunk továbbra sincs

Időszerű volt, hogy a Konami végre mutat valamit a régóta parkolópályán lévő Silent Hill 2-remake-ből. A State of Play apropóján egy harcokra koncentráló előzetessel gazdagodunk, ám a megjelenési dátummal még mindig hadilábon állunk.

Akciódús előzetest kapott a jövő héten megjelenő Helldivers 2

Az Arrowhead Game Studios lövöldéje nyitott a tegnap esti State of Play-t, a legújabb kedvcsináló nem is kertel sokat, egyből az mélyvízbe dobja a játékosokat. Kiderül, milyen őrült akcióra számíthatunk a Helldivers 2-ben.

Játékmenet-videó érkezett a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz

A The Chinese Room megint egy videóval kedveskedett a játékosoknak, ezúttal a játékmenetet mutatták be tüzetesebben, több, mint 10 percen keresztül. Nézzük is meg!

Friss traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

Az előzetes Goku és Vegeta rivalizálására fókuszál, és csak a kettejük révén két tucat játszható karaktert kapunk, a többi szereplőt nem is számítva. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Launch traileren a Granblue Fantasy: Relink

PlayStation konzolokon a Digital Deluxe Edition már elérhető, viszont a hivatalos megjelenés február első napján lesz. Az előzetes alapján animésen epikus történetre számíthatunk.

Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops 4 törölt War módja

Annak ellenére, hogy a játék kiadója, az Activision nyilatkozata szerint a Black Ops 4 nem felelt meg az elvárásoknak, így is 2018 második legkelendőbb címe volt a Read Dead Redemption 2 után. Most kiszivárgott pár felvétel egy törölt játékmódjáról.

Így nézett volna ki a törölt Call of Duty: Future Warfare

A 2010-es évek elején az akkor még önálló stúdióként tevékenykedő Neversoft is saját Call of Duty-epizódot fejlesztett. A projekt vakvágányra futott, most azonban bő kétpercnyi játékmenetet láthatunk a futurisztikus FPS-ből.

Friss trailert kapott a One Punch Man: World

A játék jövő csütörtökön jelenik meg, ennek apropóján pedig egy igencsak látványos és nosztalgikus trailert is kapott. Egyelőre csak a PC-s, és a mobilos verzió a biztos.

Ilyen lesz a harci mechanika a Persona 3 Reloadban

A Persona 3 Reload körökre osztott harcrendszere természetesen mindenki számára ismerős lesz, aki már játszott a sorozat korábbi darabjaival. Nem árt azonban felfrissíteni az emlékeket, lássuk, mit tud csihi-puhi címszó alatt a remake!