SGF 2022: A Portal ihlette a The Entropy Centre fejtörőit

A Valve-tól hiába várjuk a Portal (vagy bármely más játék) harmadik részét, de a zsáner rajongóinak nem kell csüggednie. A The Entropy Centre fejtörői alaposan megmozgatják az agytekervényeinket.

SGF 2022: Őrületes bázisvédő FPS lesz az Outpost

Mintha csak Zion védőit látnánk a Mátrix: Forradalmak csatajelenetében! Az Outpost egy őrült tömegeket megmozgató FPS, ahol fontos szerepet játszik a bázisépítés is.

SGF 2022: Több mint tíz percen át mozog a Street Fighter 6

Lassan annyit mutogatja a Capcom a Street Fighter következő részét, hogy nem is tudjuk, mi marad majd a saját műsorára. Akárhogy is, lessetek meg bő tíz perc gameplayt a Street Fighter 6-ból!

SGF 2022: The Last of Us: Part I - ilyen volt, ilyen lett

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy készül a The Last of Us első részének remake-je, az internetet pedig el is lepték az összehasonlító videók, amelyek a remasterelt és az új kiadást állítják egymás mellé.

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

SGF 2022: Warhammer 40.000: Darktide - kiadós gameplay bemutató érkezett

Hörög a chainsword, visít a lasgun, a psyker meg sorra robbantja a rusnyaságok koponyáit. Ismét megmutatta magát a Vermintide örököse, a Warhammer 40.000: Darktide.

SGF 2022: Gotham Knights - saját karaktervideót kapott Nightwing

Most, hogy egyre biztosabbnak tűnik a Gotham Knights év végi megjelenése, a marketinggépezet is kezd felpörögni: most a játék egyik játszható karaktere, Nightwing kapott egy saját előzetest.

SGF 2022: Újabb előzetest kapott az American Arcadia

Trevor Hill élete egészen meseszerű... lenne, ha nem figyelnék meg őt a nap huszonnégy órájában. Újabb kedvcsinálóval jelentkezett az American Arcadia.

SGF 2022: Kedvcsinálón az Outriders első fizetős kiegészítője

Habár az Outriders nem lett üzleti siker, a Square Enix és a People Can Fly nem áll le a játék támogatásával: a hónap végén érkezik az első fizetős kiegészítő!

SGF 2022: Tíz év után újra bemutatkozott a Routine

Olyan régen volt már a Routine első bemutatója, hogy már mi is megfeledkeztünk róla, a Lunar Software csapata azonban nem adta fel a küzdelmet.

SGF 2022: Gameplay teasert kapott a Flashback 2

Három évtizedes szünetet követően folytatással tér vissza a Flashback, méghozzá az eredeti alkotókkal a fedélzeten. Lessünk bele a játékmenetébe!

SGF 2022: Látványos gameplayt villantott a Witchfire

A Painkiller alkotói újra megmutatták a következő játékukat. A boszorkányüldözés valószínűleg sosem volt még olyan látványos, mint a Witchfire-ben.

SGF 2022: Még több gameplay a The Callisto Protocolból

A Summer Game Fest nyitóműsorát sem hagyta ki a The Callisto Protocol, amely a múltheti előzetes bővített változatával és egy rövid gameplay demóval jelentkezett ezúttal.

SGF 2022: Call of Duty: Modern Warfare II - így fest egy teljes küldetés

Kiadós gameplay-bemutatót kapott a Call of Duty-sorozat idei epizódja, a Modern Warfare II. Elkísérhetjük egy teljes bevetésre a Task Force 141 elitcsapatát.

SGF 2022: Street Fighter 6 - Guile is ringbe száll

Utcára vonultunk volna, ha Guile nem tért volna vissza a Street Fighter 6-ban, de szerencsére nem kell aggódnunk. A bunyós széria veterán harcosa makulátlan hajkoronával lép a ringbe.

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare II első teljes előzetese

A Task Force 141 készen áll a bevetésre! Ma végre megmutatta magát a Call of Duty-sorozat következő epizódja, amely a 2019-es Modern Warfare-t folytatja, miközben új alapokat is lehelyez a franchise-nak.

The Elder Scrolls Online - elképesztő előzetessel rajtolt el a High Isle

Megérkezett a Legacy of the Bretons első fejezete, a High Isle, és ahogy azt már megszokhattuk, a kiegészítőt ezúttal is egy lélegzetelállító cinematic konferálta fel.

Sonic Central-műsorral jelentkezett a Sega

A Sega ma összedobott egy műsort Sonic, a sündisznó kedvéért, hogy számba vegye szinte minden olyan játékát és megjelenését, amire a közeljövőben számíthatunk tőle.

Sonic Frontiers - így harcol a kék sündisznó

A Sega kabalája nem csak száguldozni fog a Sonic Frontiers tágas nyílt világában. Félelmetes robotokkal és gigászi főellenfelekkel vár bennünket a legfrissebb gameplay-bemutató.

Újra megmutatta magát a Final Fantasy XVI

Sokat kellett rá várnunk, de a State of Playen ismét megmutatta magát a Final Fantasy XVI. Lássuk az új trailert, amelybe gameplay jelenetekből is jutott bőven!

Hosszabban is megmutatta magát a Street Fighter 6

Hosszabban is belenézhetünk végre a Street Fighter hatodik részébe, amely egy sor újdonsággal várja majd a rajongókat.

Horizon: Call of the Mountain - nézzünk bele alaposabban!

Gameplay trailert kapott a Horizon: Call of the Mountain, amelyet már kifejezetten a PlayStation VR2-höz fejlesztenek. Eközben a Forbidden West is kapott egy ingyenes frissítést.

Hét percig mozog a Sonic Frontiers

Hosszabban is belenézhetünk a következő Sonic-játékba, ami már egy szabadon körbeszaladgálható világot nyújt a kék süninek játszótér gyanánt.

Új trailer érkezett a Pokémon Scarlet & Violet játékokhoz

Új előzetes érkezett a Nintendo talán legnagyobb idei megjelenéséhez, a gameplay felvétel mellé pedig megjelenési dátumot is kaptunk.

Megérkezett a Sonic Frontiers első gameplay teasere

Újra hallatott magáról a tavaly bejelentett új Sonic-játék, most nagyobb rálátást kaptunk a játékmenetre.