Death Stranding - rajtad áll a jövőnk!

Sam Bridges nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy két csomag leszállítása között az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra. A holnap a mi kezünkben van!

Traileren a The Walking Dead: Saints & Sinners

Filmes kedvcsinálót kapott az Oculus Riftre érkező The Walking Dead: Saints & Sinners, amely változatos (és egy zombiapokalipszishez mérten kellően brutális) harcrendszerrel, illetve komoly morális döntési helyzetekkel várja a játékosokat.

Apex Legends - elrajtolt a harmadik évad

Az elmúlt hónapok visszafogottsága után az Apex Legends harmadik évadának nyitányára nagyon rákészült az Electronic Arts, így a korábban már látott kedvcsinálók után érkezett még két videó.

The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

Utolsó előzetesen a Ghost Recon: Breakpoint

A héten befut a Ghost Recon: Breakpoint, amiben egy korábbi bajtársunkkal, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával kell majd szembenéznünk.

Elrajtolt a Call of Duty: Mobile

Fontos kihívót kap mobilon a PUBG és a Fortnite, a bétateszt lezárása után ugyanis tegnap óta elérhető a szintén ingyenes akciózást ígérő Call of Duty: Mobile. A sorozat mobilos mellékága egyszerre kínál klasszikus élményt és battle royale-t.

Nincs olimpia Mario és Sonic nélkül

A 2020-as olimpia nem csak a világ legjobb sportolói miatt lesz érdekes, hanem azért is, mert a házigazda Japán, ami a Nintendo és a Sega őshazája. Ezek után alap, hogy a Mario és Sonic-féle játékadaptáció sem marad el.

Gyorstalpalót kapott a Trine 4

A Trine-széria az utóbbi évtized egyik leghangulatosabb platformerévé nőtte ki magát, így ha eddig kimaradt volna valakinek a franchise, most 10 perc alatt bepótolhatja a fontosabb játékmeneti fogásokat.

Mortal Kombat 11 - színre lép a T-800-as

A Terminátor-filmek Schwarzeneggerre hajazó ikonikus gyilkológépe megkapta a saját kis bemutatkozó trailerét, mely alapján az ellenfeleknek nem sok jót jósolunk, de mondhatnánk azt is: "Hasta la vista, baby!"

Még mindig remekül fest az új Guilty Gear

Befutott a jövőre megjelenő Guilty Gear következő előzetese, amely a sorozat jól ismert karaktere, May bemutatkozására fókuszál. Hősnőnk egy vasmacskával és egy megidézhető delfinnel száll majd harcba.

Itt nézd vissza a Minecon 2019-et!

A tegnapi Minecraft-expó több érdekes bejelentést is tartogatott, melyekről az alábbiakban olvashattok; új civilizációval és két új környezettel bővül a Minecraft, illetve hamarosan érkezik a Minecraft Earth is.

Látványos nyitányt kapott a Minecraft: Dungeons

És hozzá még egy friss gameplay felvételt is. Nagyot ment a Minecon 2019-es rendezvényén a Minecraft világában játszódó Diablo-klón, mutatjuk is a friss érdekességeket.

GoldenEye 25 - befutott az első gameplay

Egy újabb lépcsőfokkal kerültünk közelebb a legendás GoldenEye 007 rajongói készítésű remake-jének megjelenéséhez, melyet a fejlesztés során először végre akció közben is megtekinthetünk.

Project Resistance - így fest egy teljes meccs

Korábban már egy-egy pillanat erejéig belenézhettünk a Project Resistance játékmenetébe, most viszont 10 percig, vágatlanul követhetjük, hogy hogyan is fest a Resident Evil-széria következő mellékága.

Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.

Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Gyönyörű videón a Microsoft Flight Simulator

Az in-engine felvételek alapján eszméletlenül jól néz ki a Microsoft alkotása, ráadásul ahogyan a légköri fényviszonyok változását lemodellezték, az tényleg valami olyan páratlan dolog, amivel ritkán futhatunk össze.

Videón a multi nélkül érkező The Last of Us: Part II

Iszonyatosan felpörgött a The Last of Us: Part II körüli felhajtás az utóbb napokban; a szerdai trailer óta rengeteg új információ és látnivaló érkezett, melyeket az alábbi cikkben gyűjtöttünk össze részletesen.

11 percig mozog a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A CI Games egy új gameplay felvétellel lepte meg a rajongókat, melyen a 2019-es Gamescom során bemutatott demót vehetjük górcső alá. A Kolchak kikötő az eddigiek alapján igazi mesterlövész-paradicsomnak tűnik.

Rage 2 - bemutatkoznak az első DLC rosszfiúi

Rise of the Ghosts címmel érkezik a Rage 2 első kiegészítője, melyben az új fegyverek, helyszínek és történeti szálak mellé természetesen egy új főgonosz is dukál - bár a látottak alapján nem lennénk a helyében.

Jedi: Fallen Order - Cal Kestis akcióba lendül

Megérkezett a napokban beígért vadonatúj trailer a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, melybe az eddigi anyagokhoz képest jóval több és látványosabb akciót sűrítettek össze alig két perc leforgása alatt.

Kulisszák mögött a Modern Warfare sztorija

A héten tartott State of Playen mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare legújabb kedvcsinálója, ami végre egy az egyben a történetre koncentrált. Természetesen Captain Price-nak ismét egy terroristafenyegetést kell megoldania.

Kulisszák mögött a Felix the Reaper

Jövő hónap közepén mutatkozik be a három éve készülő Felix the Reaper, a dán Kong Orange legújabb játéka, amely egy tragédiával átszőtt szerelmes történet lesz PC-re és konzolokra.

Vadonatúj kedvcsinálón a Children of Morta

A PC-re már elérhető Children of Morta konzolos változatainak a megjelenése még kicsit odébb van, így kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami bemutatja a játszható karakterek különböző képességeit.

Ismét mozgásban a The Outer Worlds

Nagyon nagy reményeket fűzhet a Microsoft a nemrég felvásárolt Obsidian Entertainment következő űreposzához, a The Outer Worldshöz, mert ahol csak lehet, ott mindig megmutatják a játékot.