E3 2019: Itt nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

Hamarosan kezdetét veszi a Ubisoft E3-as konferenciája is, amitől meglepően sok játék marad távol, hiszen a pletykák szerint idén sem kapunk új Splinter Cell-játékot és a Beyond Good & Evil 2 sem lesz jelen.

E3 2019: Maneater - támadnak a cápák

A tavalyi E3-as debütálás után ismét Los Angelesben bukkant fel a Tripwire Interactive új játéka, a Maneater, amiben egy cápát irányítva kell terrorizálnunk a pihenésre vágyó fürdőzőket, halászokat és a vízi állatvilágot.

E3 2019: Ismét életjelet adott magáról a Griftlands

A két évvel ezelőtti PC Gaming Shown mutatkozott be a Mark of the Ninját és a Pyre-t is elkövető Klei Entertainment legújabb játéka, a Griftlands, ami az eltelt két év alatt teljesen radar alatt maradt. Ennek vége, új trailert kaptunk.

E3 2019: Age of Wonders: Planetfall előzetes

Az Age of Wonders-sorozat következő felvonása, a Planetfall szakít az eddigi fantasy körítéssel, az alapok viszont változatlanok maradnak. A játékmenet tehát most is a 4X stílusjegyeit követi.

E3 2019: Remnant - valóra vált rémálom

Az idén meglepően mozgalmasra sikeredett PC Gaming Shown mutatkozott be a Gunfire Studios augusztusra datált posztapokaliptikus játékának, a Remnant: From the Ashesnek a legfrissebb játékmenet-ízelítője.

E3 2019: Vadonatúj kedvcsinálón a Desperados III

A tavalyi Gamescomon megejtett bejelentés óta mély csend honolt a Desperados-sorozat harmadik felvonása körül, de a THQ Nordic ezúttal gondoskodott róla, hogy ismét szó essen a vadnyugati mókáról.

E3 2019: Rövid gameplay traileren a Cyberpunk

Reméljük, még nem csordultatok túl a CD Projekt RED játékának, a Cyberpunk 2077-nek a különböző, de meglehetősen túltolt híranyagaitól. Ezúttal friss, a játékmenetet bemutató előzetest tudunk mutatni.

E3 2019: Gameplay trailert kapott a Shenmue III

Némi csúszás után novemberben végre trilógiává bővül a Sega klasszikus sorozata. A E3-as PC Gaming Show keretei közt láthattunk pár ropogósan friss jelenetet a Shenmue III-ból.

E3 2019: Gameplay videón a Bloodlines 2

Az elmúlt hónapokban már bemutatkoztak a fontosabb klánok és kaptunk egy bejelentő trailert is, ám a játékmeneti felvételekre egészen mostanáig várnunk kellett. Mozgásban a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

E3 2019: Előzetest kapott az Evil Genius 2

Majd' másfél évtizeddel az első rész után folytatódhat az Evil Genius. A Rebellion eleget tett a korábbi ígéreteinek és levetítette a különös stratégiai játék első előzetesét. Nem csalódtunk benne!

E3 2019: Vadonatúj előzetesen a Scavengers

Végre játékmenet-pillanatokkal tarkított előzetessel jelentkezett a Halo egykori alkotója, Josh Holmes és a Midwinter Entertainment fejlesztésében készülő Scavengers.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Így fest a Destroy All Humans!-remake

A hét közepén bejelentett Destroy All Humans! első előzetesét nagyon eltalálta a THQ Nordic és a Black Forest Games. Úgy néz ki, a játék felújításával sem nyúlnak mellé, mert elég pofásan fest a korai változat.

E3 2019: Friss traileren a Persona 5 Royal

Az Atlus közzétette a Persona 5 Royal legfrissebb előzetesét. A bő háromperces videó különlegessége, hogy ez az első angol nyelvű trailer, amit eddig láthattunk a játékkal kapcsolatosan.

E3 2019: Videón a békés Sky: Children of the Light

Ha kedvelitek a Journeyhez hasonló, békés atmoszférájú játékokat, akkor az azt szállító thatgamecompany legújabb fejlesztése is a kedvetekre lesz. Júliusban már kipróbálható lesz a Sky: Children of the Light.

E3 2019: Öt percig darál Doom Slayer

A kora reggeli előzetesek után befutott a DOOM Eternal Bethesda-konferencián levetített közel ötperces játékmenet bemutatója is. A hajtás után a játék gyűjtői kiadásának árcetlijéről és pontos tartalmáról is megemlékezünk.

E3 2019: Gears 5 - mozgásban az Escape mód

A tegnapi Microsoft-konferencián kiderült, mikor debütál a Gears of War-sorozat ötödik felvonása, a Gears 5, ami a már szokásos kampány és multi mellett egy új játékmóddal is erősít. Most ezt nézhetitek meg akció közben.

E3 2019: Tíz perc a Borderlands 3 társaságában

A tegnapi eszelős előzetes után egy tízperces játékmenet-bemutatóval is előrukkolt a Borderlands harmadik felvonása. Ha pedig végeztél a kedvcsinálóval, jöhet a limitált ideig ingyenes új Borderlands 2-kiegészítő.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

E3 2019: Wolfenstein - vérgőzös nácivadászat

A MachineGames ezúttal sem hazudtolja meg magát, így a Wolfenstein: Youngblood hiába lesz csak egy mellékszál, valójában pontosan ugyanazt a brutalitást kínálja majd, mint a főbb részek.

E3 2019: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Az E3-as konferenciasorozatot a Bethesda folytatja, igaz, nekünk kissé kellemetlen időpontban kezdi meg a műsorát a cég. Akárhogy is, itt hagyjuk a livestreamet azoknak, akik kibírják ébren!

E3 2019: Ismét mozgásban a Gears Pop!

A Funko és a Gears of War találkozásából született meg a tavalyi E3-on bemutatott mobilos Gears Pop!, ami az idei konferencián is kapott egy vadonatúj, a játékmenetet jobban bemutató előzetest.

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3

Lilith nem teketóriázik: az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes DLC vezeti fel.

E3 2019: Előzetest kapott a Wasteland 3 is

Dúl a háború Colorado fagyos kisvárosaiban. Ropogósan friss előzetessel jelentkezett a Wasteland 3 is, amely a körökre osztott stratégiai címek sajátosságait ötvözi a klasszikus szerepjátékos elemekkel.

E3 2019: Ismét visszatért a Battletoads

A tavalyi beharangozó után várható volt, hogy ismét megmutatja magát a Battletoads. Az 1991-es beat 'em up-klasszikus újragondolása sok új játékelemmel, köztük háromfős helyi kooperatív móddal érkezik.