Marvel's Avengers - Bosszúállók, gyülekező!

A Föld legnagyobb hősei összeállnak és zúznak egy kicsit (vagy inkább nagyot) a Marvel's Avengers legfrissebb reklámjában. A játék megjelenéséig éppen egy hét van már csak hátra.

Ismét megmutatta magát a Wraith: The Oblivion

A World of Darkness-univerzum tömve van mindenféle természetfeletti lénnyel, a vámpírok és a vérfarkasok után most a lidércek adtak ihletet. A Wraith: The Oblivion – Afterlife horrorral ízesített felfedezőjáték lesz.

DiRT 5 - saját pályákat is készíthetünk

A DiRT-sorozat legújabb tagja nem áll meg az autóversenyeknél. A most bemutatott Playgrounds játékmód célja, hogy a legőrültebb, legtrükkösebb pályákat hozzuk létre, amiket aztán megmutathatunk a játékosközösségnek is.

Előzetes érkezett a Blood Bowl 3-hoz

Újabb bajnoki szezon vár a Warhammer-univerzum vérszomjas lényeire a Blood Bowl 3-ban. Itt a testpáncél mellett a gyilkos fegyverek is a felszerelés részét képezik, de mi mást is várhatnánk egy sportágtól, ahol még a labda is szöges?

Wasteland 3 - vár a gyilkos puszta

Ma jelenik meg az inXile Entertainment RPG-sorozatának harmadik része, a Wasteland 3. A Coloradóba kalauzoló posztapokaliptikus küldetésre egy launch trailerrel hangolnak a fejlesztők.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.

Hét perc az új Ratchet & Clankkel

Az ígéreteknek megfelelően a Gamescom Opening Night Live apropóján vágatlan gameplay felvételt kaptunk a legújabb Ratchet & Clank-epizódról, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni.

Mozgásban a VR-os Medal of Honor

Durván nyolc év szünetet követően tér vissza a Medal of Honor-sorozat, méghozzá egy VR-exkluzív második világháborús epizóddal. Az első gameplay trailer alapján nem panaszkodhatunk majd.

Kiadós ízelítő az új LEGO Star Warsból

Habár az eredeti tervekkel ellentétben már nem fog megjelenni idén a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, legalább egy kiadós gameplay trailerrel kárpótoltak bennünket a készítők.

Trailert kapott a Mafia: Definitive Edition

Noha a mai napon már láthattatok egy hosszabb gameplay felvételt a Mafia felújított változatáról, a játék a Gamescom Opening Night Live-on is képviseltette magát egy rövid kedvcsinálóval. Csekkoljátok!

Star Wars: Squadrons - ilyen lesz a single

Habár a Star Wars: Squadrons a multiplayer módra van kihegyezve, egyjátékos kampányt is kapunk mellé, amelyben az Új Köztársaság és a Birodalom oldaláról is átélhetjük, hogy mi történt a második Halálcsillag felrobbantása után.

Gameplay traileren a Little Nightmares II

Újra hallatott magáról a Little Nightmares II, a Gamescom Opening Night Live apropóján levetített gameplay trailer ismét egy rendkívül ígéretes platformer képét festi le előttünk.

Kulisszák mögött az új Dragon Age

Noha érdemi látnivalót ezúttal sem kaptunk belőle, a BioWare úgy gondolta, helyzetjelent nekünk a következő Dragon Age-epizód kapcsán. Szó esik a munkálatokról, és néhány helyszínt, illetve karaktert is megnézhetünk közelebbről.

DOOM Eternal - mindig van egy nagyobb démon

A Gamescom Opening Night Live-on hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal első nagy sztorikiegészítőjébe, a The Ancient Gods, Part One-ba. A csomag megjelenésére októberig kell várnunk.

Eligazításon a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral

A Call of Duty: Black Ops - Cold War nyitotta meg a Gamescom Opening Night Live-ot, a fejlesztők egy átvezetővideóval készültek az eseményre, amelyben még Ronald Reagan is feltűnik.

Nézd vissza a Gamescom Opening Night Live-ot!

Habár a Gamescom fizikai valójában elmarad, online eseményként azért megtartják, és nem maradhat el az Opening Night Live műsor sem, ahol Geoff Keighley várja a játékosokat egy nagy adag bejelentéssel és látnivalóval.

Interaktív előzetest kapott a Little Hope

A The Dark Pictures-antológia játékaiban kiemelt szerepet játszanak a játékosok döntései. Ezt aláhúzandó a Bandai Namco és a Supermassive Games kiadott egy interaktív előzetest, hogy kipróbáljuk, milyen választások várnak a Little Hope-ban.

Újabb 17 percig mozog a Mafia: Definitive Edition

Újból mozog a Mafia: Definitive Edition, ezúttal több mint egy negyedórán keresztül nézhetjük, hogyan fest Tommy Angelo felújított kalandja. A videóban Haden Blackman, a Hangar 13 alapítója és vezetője mesél a játékról.

Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.

Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.

Outriders - bemutatkozott a Technomancer

Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.

Less be a Necromunda: Underhive Wars világába!

A Warhammer 40.000 univerzumában játszódó Necromunda: Underhive Wars hamarosan megjelenik, az új kedvcsinálóban pedig szemügyre vehetünk néhány helyszínt a kaptárvilág változatos pályái közül.

Launch traileren a No Straight Roads

A No Straight Roadsban az akció és a ritmus találkozik, miközben végigjárjuk Vinyl City őrült forgatagát, hogy megmentsük magát a zenét. A helyi muzikális nagykutyák ugyanis csak az EDM-ben hisznek, és minden más műfajt el akarnak tüntetni.

Animált kisfilmek vezetik fel a WoW: Shadowlandset

Ha kisfilmekről van szó, a Blizzard munkáira ritkán lehet panasz - még akkor is, amikor nem a klasszikus CG-animációkat készítik, hanem a kisebb, lore-központú videókat. A Shadowlands kiegészítő is megkapja a maga felvezetőit.

Launch traileren a Marvel's Avengers

Most, hogy alaposan kibétáztátok magatokat, lessétek meg a Marvel's Avengers launch trailerét! Sok újdonságot nem vonultat fel, de emlékeztet arra, hogy már tényleg a kanyarban a megjelenés.