Akciódús traileren a Final Fantasy VII Rebirth

Azok, akik újjászületésre rendeltettek, nem félik az ismeretlent – olvashatjuk a legújabb Final Fantasy VII Rebirth trailerben, mely az akció mellett Sephiroth-ot is megvillantja.

Újabb traileren az Ultros

A pszichedelikus akció-platformer újra megmutatta magát és ezúttal nemcsak véres játékmenetet, de már-már hipnotikus kertészkedést is láthatunk. Ne hagyjátok ki!

Befutott a Tekken 8 nyitóanimációja, felfedték az első DLC-karaktert is

Már kevesebb, mint két hét van hátra a Tekken 8 premierjéig, ám addig még biztosan akad jó pár látnivaló a Bandai Namco jóvoltából. Ezúttal a nyitóanimációt osztották meg velünk, illetve kiderült, hogy ki lesz az első DLC-karakter.

Végre hosszabban is bemutatkozott az Instinction

A Dino Crisis által ihletett, de belső nézetet használó akció-kalandjáték megjelenése ugyan még messze van, ám Hashbane csapata most egy hétperces gameplay bemutatót villantott az Instinctionről.

Tekken 8 - két hölgy is bemutatkozik

Alisa esetében mondjuk ez erős túlzás, hisz leginkább egy két lábon járó fegyverről beszélhetünk, és a démoni erőt kordában tartani vágyó Zafina is több egy csinos pofinál.

Még egy dokumentumfilm érkezik a The Last of Us: Part II fejlesztéséről

Emlékeztek még a The Last of Us: Part II kulisszatitkait bemutató dokumentumfilmre? A Naughty Dog még ebben a hónapban meglep minket a folytatással, és már most megnézhetünk róla egy kétperces előzetest.

Opcionális tartalmakkal is tömve lesz a Dragon's Dogma 2

Hasonlóan az elődjéhez, a Dragon's Dogma 2 is olyan nyitott világú élményt kínál, ami után minden RPG-rajongó elismerően csettint majd. De mi a helyzet a mellékküldetésekkel? Azokból sem lesz hiány az új videó szerint.

Ilyen lesz a felfedezés és a fejtörők megoldása az Alone in the Darkban

Habár korábban januárra vártuk az Alone in the Dark rebootját, végül csak márciusban csaphatunk le a horrorkalandra. A Game Informer ezúttal egy 17 perces gameplay bemutatót szállított róla, ahol a hangsúly most nem az akción lesz.

Áprilisban érkezik a Sand Land

Hála a Bandai Namconak és az ILCA-nak újabb előzetest kaptunk a Sand Landhez, melyben végre leleplezik, hogy pontosan mikor is számíthatunk az alkotásra.

Friss traileren a Banishers: Ghosts of New Eden

A Don't Nod szellemes-szerelmes RPG-je a látványon felül egy nehéz döntésekkel és komoly érzelmi vonallal megtámogatott élményt kínál, stílusosan Valentin-nap előtt egy nappal.

Friss tartalmakból sem lesz hiány a Mario vs. Donkey Kong remake-jében

Már a tavaly szeptemberi bejelentéskor is azt ígérte a Nintendo, hogy új funkciókkal és játékmeneti finomításokkal érkezik a Mario vs. Donkey Kong remake-je. Az új előzetesből megtudtuk, milyen soha nem látott tartalmakra számíthatunk.

Brian Cox meséli el, hogy mi történt a Tekken 8 eseményei előtt

Még a legjobb verekedős játékokból sem hiányozhat a sztorimód, és ez alól a Tekken sem kivétel. Mielőtt kézhez kapnánk a nyolcadik részt, érdemes visszatekinteni az eddigi történésékre egy 5 perces gyorstalpaló erejéig.

Tokyo Underground Killer - tombolás a japán alvilágban

Klubok, kaszinók, éjszakai élet Sindzsukuban. Újabb előzetes érkezett az idén várható FPS akciójátékhoz.

15 percig pörög az Outcast: A New Beginning

Mintegy negyed évszázaddal az első részt követően, idén márciusban megérkezik az Outcast második része, A New Beginning alcímmel. Nézzünk bele most alaposabban a játékmenetbe!

Ingyenesen nézhető animével várjuk a Granblue Fantasy: Relinket

A fejlesztőcsapat, a Cygames egy igazán ötletes húzással kedveskedik a rajongóknak és míg várunk a legújabb Granblue-játék megjelenésére, addig YouTube-on megnézhetjük a játékokon alapuló animesorozat első 7 részét.

A Final Fantasy VII sztárjai ellátogatnak az Apex Legends-be

Meglepő kollaborációval állt elő a két játék, hiszen mind a kedvenc FF7 karaktereink, mind a kedvenc fegyvereink bekerülnek az Apex Legends arénájába, hogy azokkal győzedelmeskedjünk az ellenfeleinkkel szemben.

Megérkezett a Persona 3 Reload nyitóanimációja

Közeledve a megjelenéshez az Atlus csapata úgy érezte, hogy ideje a nagyközönség elé tárni a Persona 3 Reload nyitóanimációját, mi pedig nem is örülhetnénk jobban. Ugyan újdonságot nem árul el a videó, de nagyon hangulatosra sikeredett!

Újabb videón a Suicide Squad: Kill the Justice League

Ezúttal abba kaptunk bepillantást, hogyan is fogja kihasználni a PlayStation 5 által nyújtott előnyöket a játék. A dobpergés fölös lenne, azt kapjuk, amire mindenki számított.

Itt a Prince of Persia: The Lost Crown hivatalos, új trailere

Hiába a stilizált látványvilág, az előzetes alapján úgy fest, hogy a népszerűn franchise feltámasztása egy elég sötét hangulatú Perzsiát tár majd elénk, ahol Qaf hegye az utolsó hely, ahol lenni szeretnénk.

18 percig pörög a Dragon's Dogma 2

Ezúttal a négy játszható kasztot láthatjuk játék közben, így aki még bizonytalan a márciusi megjelenéssel kapcsolatban, annak ez egy jó alkalom lesz eldönteni, hogy mennyire mozgatta meg a Capcom játékának folytatása.

Nagyjából 25 órás kaland lesz a Prince of Persia: The Lost Crown

A Game Informer betekintés nyert az új Prince of Persiába, így mi is megcsodálhatjuk Uvishka tábornokkal vívott első bossharcot. Emellett számos új részletre derült fény, többek közt a játék hosszára is.

Tekken 8 - naná, hogy Kuma is visszatér!

A legelső Tekken-játék óta ismertés közkedvelt mackó a Tekken 8 karakterlistájáról sem hiányozhat. Lássuk, hogyan veri péppé az ellenfeleit a harcművész barnamedve!

Így szabjuk testre a fegyvereinket a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

A Rocksteady ismét bepillantást engedett a Suicide Squad: Kill the Justice League kulisszatitkaiba, így már tudjuk, hogy csapatunkat Penguin látja el fegyverekkel, de egy másik szeretett főgonosz is visszatér.

Tekken 8 - traileren Shaheen

Már csak alig egy hónap van hátra a játék megjelenéséig, de még mindig érkezik hozzá karaktertrailer. Most az előző részben debütált Sivatagi Sólyom röptét nézhetjük meg.

Látványos gameplay trailert kapott a Pioner

A GFA Games játékát bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. és a Metro-játékok ihlették, ehhez persze elég ránézni a Pionerre, elég nyilvánvaló a hasonlóság. A PvP-re és PvE-re kihegyezett MMO most egy friss előzetessel jelentkezett.