Kicsit sem emlékeztet az elődjeire a Delta Force: Hawk Ops

Ha valaki arra várt, hogy a régi Delta Force-élmény visszatér a Hawk Opsban, csalódni fog. Az ingyenes multis címként újjáéledő IP inkább az aktuális Call of Dutyval mutat hasonlóságot, ami nem feltétlen baj. Itt az új trailer.

20 percig pörög a No Rest for the Wicked

Az Ori-játékok készítői egy jókora, bő húszperces előadást szenteltek a legújabb izgalmas projektjüknek. Lássuk, milyen lesz a jóval sötétebb tónusú No Rest for the Wicked!

Új pályaszerkesztő és szupererők érkeznek a Fall Guys-ba

A legújabb „Survival” frissítés egy rég várt pályaszerkesztő funkciót hoz el a játékba, illetve érkeznek új felvehető szupererők is, mint a láthatatlanság, sőt a divat szerelmesei sem fognak csalódni, eddig még nem látott kosztümök is kerülnek a játékba.

Mutatósan fest a Test Drive Unlimited Solar Crown legújabb előzetese

Ezúttal Hong Kong szigetének felfedezése kapja a hangsúlyt az idén megjelenő Test Drive Unlimited Solar Crown előzetesében. Kezd egyre jobban összeállni az autóversenyzős MMO.

Lauch traileren a Final Fantasy VII Rebirth

Egy kicsi akció, egy kis betekintés a történetbe, a pedig tét minden eddiginél magasabb a ma megjelenő játék új előzetesében, ami egyszerre lesz ismerős, mégis új élményeket kínáló kaland.

Ed már elérhető a Street Fighter 6-ban

Végre megjelent a Street Fighter 6 harmadik DLC-karaktere, Ed, aki a Year 1 Character Pass tulajdonosai számára máris birtokba vehető. Kemény stílusa van az úriembernek, pusztító ütésekkel rak rendet a csatatereken.

A harcról szól a Rise of the Ronin új trailere

A Team Ninja játéka kevesebb mint egy hónap múlva jelenik majd meg, most pedig egy új előzetest kapott. Az előzőben a játék világát ismerhettük meg, most pedig a harc részleteibe nyerünk betekintést.

Hivatalosan is bejelentették a Primal Planetet

A 90-es éveket idéző metroidvania az őskorba kalauzol el minket, így nem meglepő, hogy családunkat dinók ellen kell majd megvédenünk. Az már meglepő lehet, hogy űrlények is feltűnnek.

Rise of the Ronin – megérkezett a második fejlesztői videó

Újabb videó érkezett a PlayStation 5-exkluzív szamurájjátékról, most azonban nem a közlekedésre, hanem a harcrendszerre helyezték a hangsúlyt. Nézzük is meg!

Launch traileren a Pacific Drive

Az autós túlélő játék a mai napon jelent meg, ennek apropóján pedig elérhetővé vált a Pacific Drive legújabb trailere. Jó kocsikázást kívánunk mindenkinek!

Gameplay trailert kapott a Flintlock: The Siege of Dawn

A multiplatform akció RPG egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint már a nyáron játszhatunk vele, most pedig a játékmenetbe kaptunk egy kis betekintést.

Friss traileren a Rise of the Ronin

A jövő hónapban megjelenő PlayStation 5-exkluzív játék készítői ezúttal a Bakumatsu-periódus Japánjának világába engednek betekintést, különös hangsúllyal a világban való közlekedésbe és a felfedezésbe.

Megjelenési dátumot kapott a Killer Klowns from Outer Space

Az 1988-as horrorklasszikus adaptációját még 2022-ben jelentették be, azóta alig-alig érkezett róla valami hír, most viszont megjelenési dátumot kapott, sőt az alfaverziót is megmutatták a fejlesztők.

Megjelenési dátumot kapott a #BLUD

A 90-es éveket idéző, kézzel rajzolt animációval készülő dungeon crawler egy hihetetlenül hangulatos videót kapott, mely végén már el is árulták a megjelenést és a platformokat is.

Megjelent a Rainbow Six SMOL

A Ubisoft-Netflix kollaboráció következő terméke is napvilágot látott, mégpedig a Rainbow Six SMOL személyében. A SMOL alcímre keresztelt játék már elérhető mobilokra, ha rendelkezünk Netflix-előfizetéssel.

A PowerWash Simulator Warhammer 40k kiegészítője még ebben a hónapban megérkezik

Bejelentették, hogy mikor érkezik a legújabb PowerWash Simulator kollaboráció, mely most a Warhammer 40,000-univerzummal fog találkozni. A bejelentővideónak hála egy kis játékmenetet is láthatunk.

Újabb játékmenet-videón a Sand Land

A Bandi Namco és az ILCA egy újabb, ezúttal majd’ 10 perces videót tett közzé az áprilisban érkező Sand Landről. A videót angol kommentárral nézhetjük meg.

Granblue Fantasy Versus: Rising – videón az új DLC-karakter

A Granblue Fantasy-játékok leginkább mobilos és webböngészős portjukkal szereztek maguknak hírnevet, de készült nem egy nagyobb alkotás is már a játéksorozat életében. Most az egyik ilyen kap egy új szereplőt, 2B-t a NieR:Automata világából.

Jövő héten tartják a Nacon Directet

A francia kiadó bejelentette, hogy február 29-én fogják megtartani Direct-műsorukat, mely során 30 percnyi, teljesen új felvételeket láthatunk majd készülő alkotásaikból, akció-kaland-, sport- és szimulátorjátékaikból.

Expeditions: A MudRunners Game - ezek a tartalmak jönnek a megjelenés után

Hiába lesz tartalmas a Sabre Interactive off-road játéka, a biztonság kedvéért szezonbérletet is válthatunk hozzá, amely rengeteg megjelenés utáni tartalomhoz ad hozzáférést. Most kiderült, mit kapunk a pénzünkért.

Princess Peach: Showtime! - a hercegnő négy képességéről hullt le a lepel

Már nindzsaként, muskétásként, cowboyként és szakácsként is láthattuk a hercegnőt, ám a Princess Peach: Showtime! legújabb előzetese négy új képességet is bemutat. Peach remekül lopakodik, korcsolyázik, de robottá és hableánnyá is átalakulhat.

Boltokba került a Tomb Raider I-III Remastered

Ha eddig kimaradt volna Lara Croft klasszikus trilógiája, vagy csak egyszerűen nosztalgiázni szeretnél, mától elérhető a modern platformokon a Tomb Raider I-III Remastered. Az eredeti és a modernizált grafika között egy gombnyomásra válthatuk.

Új trailert kapott a Sons of the Forest, még mielőtt megérkezne az 1.0-ás változata

Lassan egy éves lesz a horrorisztikus túlélőszimulátor, sőt a teljes megjelenés is közel van, így érthető, hogy egy új trailerrel ünnepelnek a fejlesztők. Nézzük is meg az Endnight videóját!

A WrestleMania legendái előtt tiszteleg a WWE 2K24

Minden eddiginél átfogóbb őrületet ígér a WWE 2K24 Showcase módja, melyben újra átélhetjük az amerikai pankráció legikonikusabb pillanatait. Már ismert a játszható meccsek listája, mellé pedig egy friss kedvcsinálót is kaptunk.

Mod csomag érkezett a Teardownhoz

Nem mindennapos, hogy a konzoltulajok is részesüljenek a moddolás előnyeiből, viszont a Saber Interactive csapata gondolt rájuk is, így ingyenesen letölthetjük a Mod Pack 1 névre keresztelt csomagot, amihez bemutató videó is érkezett.