Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.

Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Gyönyörű videón a Microsoft Flight Simulator

Az in-engine felvételek alapján eszméletlenül jól néz ki a Microsoft alkotása, ráadásul ahogyan a légköri fényviszonyok változását lemodellezték, az tényleg valami olyan páratlan dolog, amivel ritkán futhatunk össze.

Videón a multi nélkül érkező The Last of Us: Part II

Iszonyatosan felpörgött a The Last of Us: Part II körüli felhajtás az utóbb napokban; a szerdai trailer óta rengeteg új információ és látnivaló érkezett, melyeket az alábbi cikkben gyűjtöttünk össze részletesen.

11 percig mozog a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A CI Games egy új gameplay felvétellel lepte meg a rajongókat, melyen a 2019-es Gamescom során bemutatott demót vehetjük górcső alá. A Kolchak kikötő az eddigiek alapján igazi mesterlövész-paradicsomnak tűnik.

Rage 2 - bemutatkoznak az első DLC rosszfiúi

Rise of the Ghosts címmel érkezik a Rage 2 első kiegészítője, melyben az új fegyverek, helyszínek és történeti szálak mellé természetesen egy új főgonosz is dukál - bár a látottak alapján nem lennénk a helyében.

Jedi: Fallen Order - Cal Kestis akcióba lendül

Megérkezett a napokban beígért vadonatúj trailer a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, melybe az eddigi anyagokhoz képest jóval több és látványosabb akciót sűrítettek össze alig két perc leforgása alatt.

Kulisszák mögött a Modern Warfare sztorija

A héten tartott State of Playen mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare legújabb kedvcsinálója, ami végre egy az egyben a történetre koncentrált. Természetesen Captain Price-nak ismét egy terroristafenyegetést kell megoldania.

Kulisszák mögött a Felix the Reaper

Jövő hónap közepén mutatkozik be a három éve készülő Felix the Reaper, a dán Kong Orange legújabb játéka, amely egy tragédiával átszőtt szerelmes történet lesz PC-re és konzolokra.

Vadonatúj kedvcsinálón a Children of Morta

A PC-re már elérhető Children of Morta konzolos változatainak a megjelenése még kicsit odébb van, így kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami bemutatja a játszható karakterek különböző képességeit.

Ismét mozgásban a The Outer Worlds

Nagyon nagy reményeket fűzhet a Microsoft a nemrég felvásárolt Obsidian Entertainment következő űreposzához, a The Outer Worldshöz, mert ahol csak lehet, ott mindig megmutatják a játékot.

Utolsó előzetesen az Afterparty

Október végén jelenik meg az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka, az Afterparty, amiben Milo és Lola bulizással próbál meg kijutni a pokolból. A hajtás után az utolsó előzetest leshetitek meg.

Modern Warfare - globális terroristaveszély fenyeget

Időszerű volt, hogy valamit a Modern Warfare kampányából is villantson az Activision és az Infinity Ward, a State of Play aktuális adásában ez meg is történt. Captain Price-nak ismét egy terroristafenyegetéssel kell szembenéznie.

Utolsó előzetesen a Destiny 2: Shadowkeep

A tervezettnél kicsit később fut majd be a Destiny 2 következő nagy DLC-je, a Holdon játszódó Shadowkeep. A premier viszont a nyakunkon, így befutott az új kiegészítés utolsó hangulatfokozója.

Battlefront II - ízelítő a héten érkező frissítésből

A héten izgalmas frissítés érkezik a Star Wars: Battlefront II-höz: az új bolygón már a klónok kommandósait is harcba vihetjük, emellett új játékmódoknak is örülhetünk. Nézzünk belőle egy kis mozgóképes ízelítőt!

Kilenc perc a Plants vs. Zombies új játékmódjával

Jövő héten új játékmóddal bővül ki a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville korai hozzáférésű változata, amelyből most kilenc perc ízelítőt kaptunk az amerikai IGN jóvoltából.

Friss előzetesen a Mistover

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a Krafton Game Union legújabb fejlesztése, a Mistover, amelyen olyan iparági veteránok dolgoznak, akik korábban a TERA és a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékokon is dolgoztak.

40 percig fut a The Outer Worlds

Eddig is rengeteg látnivaló érkezett a The Outer Worlds kapcsán, de egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az Obsidian büszkén mutogatja élesben is a földöntúli RPG-jét. Ezúttal több mint 40 percnyi játékmenettel készülhetünk a megjelenésre.

Elstartolt a PlanetSide Arena

A nagyszabású online lövöldék királya eggyel nagyobb fokozatra kapcsolt! A PlanetSide Arena hatalmas, jelenleg 300, később pedig 1000 játékost megmozgató meccsekkel dobja fel a battle royale sablonját, mégpedig teljesen ingyen!

Vásárlócsalogató kedvcsinálón a The Surge 2

Már csak napok választanak el attól, hogy bemutatkozzon a The Surge folytatása. A játék jövő héten kerül boltokba, így befutott az ilyenkor szokásos utolsó előzetes, amiből kiderül, hogy brutális harcrendszerrel lesz dolgunk.

Utolsó előzetesen a Daymare: 1998

A héten végre megjelent a lelőtt rajongói Resident Evil 2-remake-en is dolgozó Invader Studios játéka, a Daymare: 1998, ami tulajdonképpen válasz a Capcom korábbi akciójára.

Jövő héten lesz a következő State of Play

Jövő héten adják le a PlayStation Dir... izé, State of Play következő epizódját. A Sony next-gen terveiről garantáltan nem lesz szó, a The Last of Us folytatását viszont jó eséllyel megmutatják majd.

Még mindig szürreálisnak tűnik az Atomic Heart

BioShock a Szovjetunióban - talán ez a leírás illene a legjobban a Mundfish új játékára, az Atomic Heartra. A fejlesztés az imént kapott egy friss kedvcsinálót, ami segít ráhangolódni a lövöldére.

Egyre csodásabban fest a Planet Zoo

Pedig ez még csak a béta! Komoly izgalmak várnak az állatkertek szerelmeseire, ugyanis a Planet Zoo az eddigiek alapján egy hiánypótló alkotás lesz, rengeteg lehetőséggel és még annál is több állattal.

Trine 4 - álmainkba férkőznek a sötét árnyak

A Trine 4: The Nightmare Prince legújabb történeti traileréből kiderül, hogy Zoya, a tolvaj, Amadeus, a varázsló és Pontius, a lovag miért áll újból össze egy csapatba. Kalandjaik során az izmaik mellett az agyukat is megtornáztathatják.