Borderlands 3 - akcióban a nyolckarú Amara

A Gearbox folytatja a Borderlands harmadik részében bemutatkozó új szereplők részletes bemutatását. Zane Flynt és Moze után itt van Amara, aki két saját ökle mellett hat éteri karjával vág rendet stílusosan a rosszfiúk között.

Man of Medan - ne játssz egyedül!

Befutott a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan első fejlesztői videónaplója, amiben a játékot készítő Supermassive Games munkatársai a játék Shared Story módjáról mesélnek el újabb részleteket.

Metal Wolf Chaos XD - az elnök közbelép

Ma jelent meg a Metal Wolf Chaos felújított változata, a jeles eseményhez pedig egy utolsó előzetes is dukál. A rajzfilmes videó segítségével mi is meggyőződhetünk róla, hogy az Egyesült Államok elnöke nem fog finomkodni.

Így kezdődik a Borderlands 3

Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Így fest a Rabbids: Adventure Party

A Nintendo Switch hamarosan Kínában is térhódításba kezd, ehhez pedig egy kifejezetten az ottani közönségnek kedveskedő partijátékkal jelentkezik a Ubisoft. Lássuk tehát, hogy milyen lesz a Rabbids: Adventure Party!

Kilenc perc akció a The Oriental Exorcist világában

A Wildfire Games és a Bilibili közös játékáról megjelent az első gameplay felvétel, igaz, ezúttal csak egy kézikamerás videóról beszélhetünk. Akinek bejött a Sekiro: Shadows Die Twice, az ebben sem fog csalódni.

Háromnegyed óráig pörög a The Outer Worlds

Nem először láthatjuk akcióban az erős Fallout: New Vegas-gyökerekkel rendelkező The Outer Worldsöt, de a mostani, közel 45 perces bemutató elég részletesen végigmegy a játék nyújtotta lehetőségek eszköztárán.

Ghost Recon: Breakpoint - ezt tudja majd PC-n

Friss kedvcsinálóval jelentkezett a hamarosan bétatesztelhető Ghost Recon: Breakpoint. Az új előzetes a játék PC-s változata által nyújtott lehetőségeket mutatja be, legyen szó a látványról vagy az irányításról.

Gameplay traileren az NBA 2K20

Alig egy hónap van már csak hátra az NBA 2K20 megjelenéséig, mégis alig tudunk valamit a sorozat következő felvonásáról. A most bemutatott friss játékmenet-előzetes is csalóka, mert inkább csak visszajátszásokból lett összevágva.

Call of Duty: Modern Warfare - így fest a Ground War

A tegnap esti gameplay-dömping után még több játékmenettel jelentkezik a Call of Duty: Modern Warfare. Ezúttal megnézhetjük, hogy milyen lesz a Domination, illetve a 100 főre kihegyezett Ground War játékmód.

Borderlands 3 - Moze és imádnivaló barátja

Friss előzetest kapott a mai napon aranylemezre került Borderlands harmadik felvonása. Az új kedvcsináló egy újabb karaktert, ezúttal Moze-t és az ő imádnivalóan pusztító barátját mutatja be.

Modern Warfare - befutott a multis előzetes

Még javában tart a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját leleplező előadás, de egy friss előzetest és néhány információt azért már így is össze tudtunk szedni. Megvannak a játékmódok és a multiplayer béta rajtjának az időpontja is.

GRID - körözés Havana utcáin

Friss előzetest kapott a GRID, amiben a játék rendezője, Chris Smith és Chris Groves közösségi menedzser mesélnek a főbb újdonságokról. Közben pedig bemutatkozik egy új helyszín, Havana.

The Surge 2 - harc a túlélésért

Új előzetest kapott a The Surge folytatása, ami a második részek szabályait követve mindenből többet és látványosabbat ígér. A hangsúlyok nem tolódnak el, most is egy kőkemény sci-fi Dark Soulst kapnak a rajongók.

Man of Medan - nehéz döntések várnak ránk

A Bandai Namco és a Supermassive csapata újabb kedvcsinálót adott ki a Man of Medanhez, amelyben a nehezen meghozott döntéseink és azok következményei kerültek a középpontba.

Kulisszák mögötti betekintőn a Maneater

A Tripwire búvárvegzálós, csónakdöntögetős cápás játékának megérkezett az első fejlesztői videónaplója, melyből részletesebben megismerhetjük, hogy miként dolgozik a Killing Floor 2 csapata egy vízalatti világon.

Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.

Control - újabb 8 perc tömény akció

Közeledik a Control megjelenése, a Remedy pedig lassan napi szinten önti a nyakunkba a játék újabb látnivalóit. A mostani felvétel nem lő le semmit, viszont a játék intenzív harcrendszerét ismét megvillantja.

Betekintés a Control kísérteties világába

Alig egy hónap van már csak hátra a Control megjelenéséig. A Remedy egy újabb bizarr történettel rukkolt elő, és hiába enged némi betekintést a legújabb előzetes, továbbra is csak gyűlnek a megválaszolatlan kérdéseink.

Hátborzongató trailert kapott a Blair Witch

Nincs már messze a Layers of Fear csapatának következő játéka, a Blair Witch. Ha hihetünk az eddig látottaknak, akkor a borzongás ismét garantált lesz - ezt bizonyítja a legújabb előzetes is.

Astral Chain - fókuszban az akció

Több mint 9 percig csodálhatjuk meg az Astral Chain harcrendszerét, mely alapján elmondhatjuk, hogy a Bayonetta és a Nier: Automata után ezúttal sem fog csalódást okozni e téren a Platinum Games csapata.

Farming Simulator 19 - bevezetés a versenybe

Egy ideje mindenki számára elérhetővé vált a Farming Simulator League Tournament DLC, mely némi kompetitív mókával egészíti ki a népszerű farmos alkotást. Zúgjanak a traktorok, szántsanak az ekék, irány a bajnokság!

DOOM Eternal - 48 percig pörög a játék

Az id Software a QuakeConon is bemutatta azt a DOOM Eternal-demót, amit az E3-on is láthattak a résztvevők. A jó hír, hogy ezúttal teljes egészében megörökítették nekünk az ízelítőt!

Dragon Ball Z: Kakarot - Piccolo is akcióba lendül

Ahogy azt a hét folyamán megírtuk, az előzetes várakozásokkal ellentétben nem csak Gokut irányíthatjuk majd a Dragon Ball Z: Kakarot során. Mások mellett Piccolo is játszható lesz, akiről most gameplay videót is tudunk mutatni.

Death Stranding - Heartmanre fókuszál az új trailer

A Sony közzétette a Death Stranding Comic-Conon levetített előzetesét, amelyben a Nicolas Winding Refnről mintázott Heartman kapja a főszerepet. A karakter élete nem éppen egyszerű, ugyanis 21 percenként meghal.