Chernobylite - 30 perc túrázás a lezárt Zónában

Egyelőre nagyon jól halad a S.T.A.L.K.E.R. inspirálta Chernobylite Kickstarter-kalapozása, a The Farm 51 hamarosan eléri a kitűzött célösszeget. A gyűjtés határideje azonban még nem járt le, így ösztönzésnek kaptunk egy friss bemutatót.

22 percig mozog a Wrath: Aeon of Ruin

A 3D Realms csapata hisz abban, hogy a több évtizedes játékmotorokkal hajtott FPS-eknek van létjogosultsága. Most hosszabban is belenézhetünk az első Quake engine-jével készülő Wrath: Aeon of Ruinba.

Mortal Kombat 11 - Shao Kahn ledönt a lábadról

A NetherRealm végre megmutatta a Mortal Kombat 11 előrendelői bónuszáként megszerezhető Shao Kahn gameplay trailerét. Ezen kívül a Nintendo Switch-verzió is megkapta a saját előzetesét.

Traileren az Assassin's Creed: Odyssey új DLC-je

Április végén rajtol az Assassin's Creed: Odyssey második nagyobb sztorikiegészítő-sorozata, melyben a görög istenekkel kerülünk közelebbi ismertségbe. A The Fate of Atlantisben mi is istenekké válhatunk.

Így irányíthatod a GRID Autosportot Switchen

Hamarosan érkezik a GRID Autosport Nintendo Switch-változata, amely egy sor irányítási lehetőséget vonultat fel. Kormányozhatunk gombokkal vagy az analóg karokkal is, de még a giroszkópot is kihasználhatjuk.

World War Z - nem lesz hiány a zombikból

Vadonatúj gameplay videó látott napvilágot a PC-s World War Z-ből, így ha már nem bírod kivárni a holnapi hivatalos rajtot, akkor most 20 percen át elmerülhetsz a zombiirtás könyörtelen tudományában.

Egyéves a God of War

Az örömteli alkalom kapcsán pedig a Santa Monica Studio csapata még egy ünnepi videót is összedobott, melyben megköszönik a rajongóknak azt a sok szeretet és kedvességet, melyet az elmúlt év során kaptak.

15 perc kalandozás a The Sinking City birodalmában

A Game Informer csapatának köszönhetően egy vadonatúj gameplay videó érkezett a Frogwares júniusban várható lovecrafti játékából. Annyi már biztos, hogy Oakmont felfedezése nem lesz egy sétagalopp.

Total War: Warhammer 2 - begördül a Doom Flayer

A Total War: Warhammer 2 következő kiegészítőcsomagja, a The Prophet & The Warlock több új egységgel fűszerezi meg a véres csatákat. Közülük azonban talán egy sem olyan félelmetes, mint a féktelen pusztításra tervezett Doom Flayer.

Előzetest kapott a Star Wars: Vader Immortal

A Star Wars Celebration alkalmával befutott a Vader Immortal következő előzetese is. Az Oculus, az ILMxLAB és a Ninja Theory összefogásában készülő játék egy igazán izgalmas VR-kalandnak ígérkezik.

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.

Életjeleket adott a Raji: An Ancient Epic

2017 decembere óta nem hallottunk az indiai játékfejlesztés egyik reménységéről, amit a hindu és a balinéz mitológia ihletett. Hősnőnk egy fiatal lány, aki testvérét igyekszik megmenteni a gonosz démonúrtól. Itt a legújabb trailer.

Nézzünk bele a Conan Unconqueredbe!

A Petroglyph májusban érkező RTS-ét nem kevés túlélőelemmel öntötték nyakon. A lemészárolt holttestek nem tűnnek el a csatatérről, rothadni kezdenek, és betegségeket terjesztenek. Négy percig mozog a Conan Unconquered.

Mortal Kombat 11 - Kitana végre megmutatta magát

A NetherRealm már a héten megerősítette, hogy a Kitana visszatér a Mortal Kombat 11-ben, ám egy filmes traileren kívül semmit nem láttunk a leányzóról. Most végre gameplay kedvcsinálót is mutattak róla.

Máris befutott a World War Z launch trailere

Ugyan csak a jövő héten élesedik a World War Z, a Saber Interactive nem bírt várni és már most közzétette a játék megjelenéséhez szánt kedvcsináló videót. Fogjatok pár havert, meg egy jókora stukkert - hamarosan szükségetek lesz rájuk!

Ezt tudja a motorunk a Days Gone-ban

Ahogy arra az új kedvcsináló felhívja a figyelmünket, főhősünk legjobb barátja a motorkerékpárja lesz, ezzel fedezzük fel a Days Gone veszélyekkel teli nyitott világát. Ugye még nem unjátok a videókat róla?

Prodeus - 12 perc a retro lövödével

Két fejlesztő dolgozik a kilencvenes évek shooterei előtt tisztelgő Prodeuson, amely már modern renderelési technológiákat használ. Most belenézhetünk a jelenlegi, pre-alpha változatba bő 10 perc erejéig.

Rage 2 - egyedül a világ ellen

Már csak egy hónap van hátra a Rage 2 megjelenéséig, így a hátralévő időszakban egyre több kedvcsinálónak örülhetünk. A Rage 2 legújabb gameplay trailere bemutatja, hogy szinte minden és mindenki az ellenségünknek számít.

11 percig mozog a Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine 4: The Nightmare Prince visszatér a gyökereihez, így ismét egy varázslatos 2,5D-s környezetben oldhatjuk meg a furmányos fejtörőket. Nézzünk is bele, hogy hogyan fest ez élesben!

Megjelent az Earth Defense Force: Iron Rain

Befutott az Earth Defense Force: Iron Rain, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. A Japánban igen népszerű sorozat legújabb felvonása ezúttal kizárólag PlayStation 4-re hozza el a hatalmas rovarok invázióját.

Így fest élesben a Starpoint Gemini 3

Az űr sötétje rengeteg veszélyt és annál is több kalandot rejteget. A februárban bejelentett Starpoint Gemini 3 most egy vadiúj előzetessel jelentkezik, amiben kapunk egy jó adag játékmenetet is.

Negative Atmosphere - a Dead Space után szabadon

Hat év szünet után lassan ismét ránk férne egy kis Dead Space-jellegű szorongás. A Negative Atmosphere egy egyszemélyes indie projekt, ami nem tagadja, hogy honnan veszi az inspirációt. Most beleleshetünk a játék korai demójába.

Rage 2 - nagyot szól a BFG-9000

Újabb akciódús játékmenettel jelentkezik a Rage 2. Az id Software és az Avalanche kollaborációjában készülő shooterből nem hiányzik majd a Doom legfélelmetesebb fegyvere, a BFG-9000 sem.

Ilyen lesz a képességfa a Days Gone-ban

Közeleg a premier, így egyre több konkrétumot kapunk a Sony nyitott világú zombis címéről. Nem meglepő, de Deacon bizony fejlődik is a kaland során, lássuk, milyen irányba okíthatjuk majd szeretett motorosunkat!

Those Who Remain - óvakodj a sötéttől!

A Silent Hill, az Alan Wake és a P.T. stílusát idéző horrorjáték vadonatúj trailert kapott, melyből nem csak a dimenzióváltós fejtörőket, hanem a sötétség borzalommal teli lényeit is megismerhetjük.