Látványos előzetesen a Bionicle: Quest for Mata Nui

Szeretjük a rajongói játékprojekteket, így reménykedünk benne, hogy előbb-utóbb elkészül a Bionicle: Quest for Mata Nui is. A remekül festő, nyílt világú akció-RPG egy látványos trailerrel mutatkozott be.

Nézzünk bele az új Guilty Gearbe!

A hétvégén tartották az új Guilty Gear zárt bétatesztjét, amely után egyből megtelt a YouTube gameplay videókkal. Mi most egy hétperces ízelítőt hoztunk nektek, amelynek a főszereplője Faust.

Filmes előzetest kapott a SnowRunner

A Saber Interactive csapata lényegében már minden aspektusából megmutatta a SnowRunnert, így tulajdonképpen csak egy olyan előzetes hiányzott, amely úgy próbál kedvet csinálni a játékhoz, mintha egy mozifilm lenne.

Mozgásban a NieR: Reincarnation

Végre élesben, mozgás közben is láthatjuk az iOS-re és Androidra bejelentett NieR: Reincarnationt. A Square Enix felügyelete alatt készülő mobiljátékról nem sok részletet árultak el, de a szegényes infómorzsák közt érkeztek jó és rossz hírek is.

Felsorakoznak az XCOM: Chimera Squad ügynökei

Alig egy hét választ el minket az XCOM: Chimera Squad megjelenésétől, itt az ideje tehát, hogy jobban is megismerjük City 31 védelmezőit. A Firaxis és a 2K egy rövidke videósorozattal segít minket ebben.

Valorant - bemutatkozik Brimstone

Habár sokan már első kézből megismerhették a Valorant hőseit, a játék karakterbemutatói mégsem állnak le. Ezúttal a csapat veteránja, Brimstone hozza a légi támogatást.

Itt az Observer: System Redux bemutatkozóvideója

A bejelentés alapján most már végképp egyértelmű, ha a cím nem volt eddig is árulkodó: a System Redux nem a 2017-es játék folytatása, hanem az újgenerációs remasterje. De a friss vizualitáson túl részben új történetet is ígérnek a készítők.

The Dark Pictures - üdv Little Hope-ban!

Úgy tűnik, a Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy intenzívebben tolja a The Dark Pictures-antológia következő felvonásának reklámkampányát. Megérkezett a Little Hope első teljes értékű előzetese!

Húsz perc a Groundeddal

Érkezett egy hosszabb gameplay videó, amelyben az Obsidian Entertainment munkatársai mutatják be nekünk a túlélőjátékukat. Habár a Grounded csapatban igazán jó móka, a demó kedvéért egyedül merészkedtek ki a hátsó udvarra.

Launch traileren a Gears Tactics

A vírus ellenére is aranylemezre került a Gears Tactics, ami az imént meg is kapta a hangulatfokozásra szánt launch trailerét. Lesz itt minden, amiért a Gears of Wart szeretjük: vér és brutalitás, csak most épp más nézőpontból.

Valorant - bemutatkozik Cypher

A legszerencsésebb játékosok már javában nyüstölik a Valorant alfatesztjét, de a Riot Games ennek ellenére sem áll le a karakterbemutatókkal. Ezúttal a csapat legtitokzatosabb tagja, Cypher áll a reflektorfénybe.

Utolsó előzetesen a Fallout 76: Wastelanders

Egy hét sincs már hátra a Fallout 76 következő kiegészítőjéig, a sok újdonsággal kecsegtető Wastelandersig. A Bethesda egy utolsó megjelenés előtti előzetessel melegíti be a népet.

Microsoft Flight Simulator - a többjátékos módról

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Microsoft Flight Simulator. A PC-re és Xbox One-ra megjelenő repülős játékban nem elég, hogy az egész bolygót berepülhetjük, de találkozhatunk a világ összes virtuális és valódi pilótájával is.

Mozgásban a rajongói Alien-játék

Az Alien: Hope for the Future egy aprócska, egyszemélyes rajongói projekt, ami A bolygó neve: Halál előzménytörténetét készül elmesélni. A sztoriközpontú túlélőhorror most egy rövid előzetessel jelentkezett.

Final Fantasy VII Remake - íme, az utolsó előzetes

Míg a Capcom egy félperces szösszenettel tudta le a Resident Evil 3 launch trailerét, a Square Enix épp az ellenkezőjét tette ennek: több mint négy percig pörög a Final Fantasy VII Remake utolsó előzetese.

Valorant - bemutatkozik Jett

Lassan teljes képet kapunk a Valorant hőseiről. A League of Legends fejlesztőinek legújabb játéka egy vérbeli kompetitív shooter, így elengedhetetlen lesz a gyorsaság és precízió - ez Jett specialitása.

Launch traileren a Resident Evil 3

Amíg várjátok, hogy megérkezzen a futár a Resident Evil 3-mal, vagy letöltődjön a játék a digitális boltokból, csekkoljátok a megjelenés apropóján kiadott launch trailert! Aggodalomra semmi ok: sok meglepit nem lő le, leheletrövid az egész!

MotoGP 20 - fontos a profi menedzsment

Friss előzetessel rukkolt elő Milestone csapata, hiszen már a kanyarban van a MotoGP 20 megjelenése. A legújabb kedvcsináló a versenyek közti finomhangolásra és a karriermenedzsmentre fókuszál.