Crazy Fairies villámteszt

  • Írta: Daks
  • 2012. július 24.
  • crazy fairies, pc, teszt
Link másolása
American Mcgee egy veterán. Részt vett a Wolfenstein 3D, a Doom, a Quake és a Hexen fejlesztésében, ő alkotta meg az Alice, a Scrapland, a Bad Day LA, valamint a Grimm játékokat, most pedig egy teljesen új projektet talált ki. Ingyenes böngészős játékokat kezdett gyártani, egyszerre hármat is.

A Spicy Horse stúdiójában csak úgy járnak a kezek, nem pihenhet egy fejlesztő se. Három játék készül a zárt ajtók mögött párhuzamosan, a casual igényeket kereső, de hardcore lelkű játékosokat kívánják megcélozni velük, azokat, kik nem bírják megállni, hogy az egyetemi előadáson, vagy a munkahelyen ne zúzzanak egy kicsit kedvenc laptopjuk képernyője mögött ülve. 


A Bighead Bash remek játéknak ígérkezik. Oldalnézetes deathmatch címmel nem sűrűn találkozunk, olyan ez, mintha a Super Mario és a Quake keveredne egymással, de az Akaneiro: Demon Hunters se tűnik unalmasnak, aki szereti a távol-keleti kultúrát, az írja fel a kívánságlistájára ezt is. Talán egyszer róluk is beszélünk, most viszont a srácok harmadik játéka van terítéken, a Crazy Fairies, készítsd az aknavetőt és a sörétest, ezek a mesehősök közel se olyan barátságosak, mint hinné bárki is.


A Crazy Fairies ingyenesen érhető el böngészőből, Androidról, Apple-ről és Facebookból, alig egy hete indult a bétaváltozata, de már most sokan nyomják. A játékmenet a Worms rajongóknak pedig egy kicsit se lesz ismeretlen, kedvenc mesehőseink felállnak libasorban, majd elkezdik megölni egymást. Egyszerre mindig csak egy valaki támadhat, a többi játékosnak addig mozdulatlanul kell várnia az ítéletet, a rendszer nincs túlbonyolítva, aki utolsóként marad talpon, az nyeri a kört.


Egy arisztokrata bűnöző, egy csizmába bújt kandúr, egy nagymellű nindzsa, egy kínai harcosnő, egy muzsikus, egy háziasszony, egy halott keresztapa, és egy borostás transzvesztita. Ők alkotják a Crazy Fairies csapatát, külsejük sajnos nem szabható testre, a tudásuk viszont annál inkább. Minél többet játszunk, annál magasabb szintet érhetünk el, a meccsekért bezsebelt jutalmakból pedig növelhetjük hősünk életét, támadóerejét, vagy védekezését. Vehetünk és adhatunk el kiegészítőket, a piacon ezernyi fegyver, különleges képességet kölcsönző varázskártya, és fejlesztéshez használható talizmán cserél naponta gazdát, szemfülesnek kell lenni, és olcsón a csúcsra juttathatjuk hősünket.


A játék a free to play címek jól bevált modelljét követi. Kétféle pénznemmel fogunk találkozni, az ezüst a meccseken való részvételért, és a különböző questek, tournamentek teljesítéséért jár, az arany pedig bankkártyával tölthető fel. Igazi pénzből igazi különlegességeket tudunk venni, felgyorsíthatjuk a szintlépést, vásárolhatunk exkluzív fegyvereket, és olyan kiegészítőket, melyek a sima játékosoknak nem járnak, aki megszállott lesz, nehezen állja meg, hogy pár dollárért cserébe ne gyúrja fel karakterét. 


Jó kis játék a Crazy Fairies, érdekes látni, hogy olyan játékfejlesztők, akik korábban csak dobozos AAA címeket készítettek, hogyan térnek át az újhullámos vonalakra. Worms rajongóknak mindenképpen érdemes kipróbálnia a játékot, de az is nézze meg, akinek bejött a Fairytale Fights, látványban nincs sok különbség ugyanis a két cím között, illetve a hangulat is hasonló. Kár, hogy az öröm nem tart sokáig, a játék hamar megunható, nem hiszem, hogy valaki hetekig, hónapokig képes lenne tolni ezt, nekem három nap elég is volt.

3.
3.
Scoo
Mókásnak tűnik. Főleg ha haverok ellen tolja az ember.
2.
2.
DON GONDOCS
"akik korábban csak dobozos AAA címeket készítettek" Nem tudom , sztem van elég studió akik ezzekel a játékokkal foglalkoznak, hagyják meg nekik. Bár jobb mint ha futószallagon gyártanák a játékokat meg a dlc-ket. A Crazy Fairies így leírtak alapján érdekes játéknak tartom.
1.
1.
gamekapocsfan
Pontosan ugy van ahogy a tesztben meg van írva!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...