Elérhető az American McGee-féle Crazy Fairies

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Hír
Link másolása
A Spicy Horse végre mindenki számára elérhetővé tette legújabb böngészős játékát, a Crazy Fairies-t. A Worms-szerű free-to-play cím - hasonlóan a designer hitvallásához - ismét elborultnak és véresnek ígérkezik. Egyelőre nincs hír Alice-féle AAA-s címről, de ez is megteszi.

Kitárta kapuit American McGee legújabb játéka, a Crazy Fairies: One World, mely ingyenes játszható böngészős cím, hasonlóan őrült kivitelezésben, mint a készítők korábbi fejlesztései. A játékmenet leginkább a Worms-re emlékeztet: a feladat az, hogy minden eszközzel borsot törjünk az ellenfelek orra alá.

A designer egy nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy a free-to-play címek sokkal több pénzt hoznak, mint a dobozos címek valaha is el tudnak érni. Az Alice: Madness Returns sem termelt annyi profitot, mint a webes címek, de azért reméljük, hogy visszatérnek AAA-s projekttel is. A Crazy Fairies: One World már elérhető, kipróbálásra ajánljuk - kattints a fenti linkre!

 

3.
3.
gamekapocsfan
Beteg játék de biztos jó...Nagyon "szexik" a csajok benne!!!
2.
2.
Cooper911
1.
1.
bema695
Ha regisztrálnál az oldalon, az ellenőrző kódot akkor is space nélkül írd, ha a képen van space (kis-nagybetű viszont számít). Tíz percig szoptam vele, míg rájöttem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...