Csúszik a PC-s Assassins Creed megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
További várakozásra kényszerülnek az Assassin's Creed PC-s rajongói: a PS3-ra és X360-ra már megjelent akciójáték megjelenése egy újabb hónapot csúszik.
További várakozásra kényszerülnek az Assassin's Creed PC-s rajongói: a PS3-ra és X360-ra már megjelent akciójáték megjelenése egy újabb hónapot csúszik.



A Ubisoft legutóbbi helyzetjelentéséből több cím késésére is fény derül, melyek közül a PC-s Assassin's Creed csúsztatása a legfontosabb talán. Az újgenerációs konzolokra már november óta kapható a keresztes háborúk idején játszódó program, a számítógépes verzióra pedig március elejéig kellett volna várni, amennyiben a kiadó nem dönt úgy, hogy a játék március 28-án kerül boltokba a DS-re írt Altair Chronicles-szel egyetemben. Egy hónap ugyan nem a jelenti a világ végét, egy ilyen kaliberű cím esetében azonban ez mégis sok.

Érdekel, hogy miként sikerült az Assassin's Creed?
Ca$h cikkéből minden kiderül!
26.
26.
Attila9219
úr isten itt fikázzátok, most azért van a baj mert késik istenem akkor menny azt játsz mással ha semmi sem tetszik!Ubisok nagyon jó játékok ahogy ez is nem is tudom mikor volt ilyen szép ilyen falmászkálós feelinges.Ja igen talán a pop!
25.
25.
Kocsis92
inkább késsen,csak jelenj meg pc-re is
24.
24.
zajré
Én is sokkal töbet vártam töle de el lehet vele játszani!
23.
23.
tommy93
25: Ez forditva is igaz...
22.
22.
huszti
a rendezőjét én is tolnám.
21.
21.
Dr Kratos
Talán majd a 2.rész jobb lessz ! Azért nem olyan rossz ez a game ,1x végigtolós ! De a rendezőjét nem 1x tolnám !
20.
20.
SGT_PETER
igazán megjelenhetne már nagy játék lessz
19.
19.
t.roli
"remélem a Spliner Cell: Convictionnal nem lesz majd ilyen, mert abból világszintű hőbörgés lesz :D"

Már így is újrakellett kezdeniük azt a játékot...



Reméljük az optimalizálás miatt késik, duál proci minimumnak 2 gb rammal, 8800 gt videókarival... hááát én aztmondom huzzák le a pc-s verziót ha ezt így hagyják...

18.
18.
felegyi
JcGross: Tudom mit érzel!Idegemben majdnem felborította az asztalt!
17.
17.
torolaci
és mi a többi csúszó gama? remélem nem a Brothers in Arms HH
16.
16.
JcGross
NEMIGAZ! Tűkön ülve vártam az AC megjelenését és most meg elcsúszik!
15.
15.
zajré
Én 360-on játszok vele és én is többet vártam töle de azért el lehet vele játszani!
14.
14.
felegyi
Pedig az Ubisoftot egy remek cégnek hittem ez idáig!De most basszák meg a a kurva... Az XP-t is emiatt akarom ujrarakni emrt vmiért nem mennek rajta jol az ubisoftos játékok!Kurvára örülök hogy szart se ér!
13.
13.
Chocho
Talán megtanultak arrafelé optimalizálni? Ááh, ugyan, azt biztosan nem.
11.
11.
girgosz
már fogyott belle 5 millió és mindenki
11.
11.
girgosz
nagyon jó rewievkat ír róla
10.
10.
tommy93
O hogy aza k..va eget!



Ez már sok már 3-4 honap most meg megint 1 honap!



Nah jo ebböl elég tökre fel...z az ubisoft!Ez már gyanus nekem az ubisoft azután meg csak konzolra csinálják csak hogy a bill gecinek a tömtödjék a faxát!S mi értelme a Nintendo DS-nek?!Komolyan mondom nevetséges!Mintha annyira sokat kaszálnának a DS-sel mint a PC-vel!PS-2-ös tulajdonos vagyok...Ennyi erövel miért nem csinálnak PS2-re Assassin's Creed-et?!Erre bezzeg nincs türelmük!De azt hiszik hogy DS-sel többet érnek ahoz képest PS2-böl vagy 5-10szer több van a világon LOL!
9.
9.
Dr Kratos
Ellaposodik a dolog 1 idő után ! Ugyan azokat a dollgokat ismétled csak más helyszíneken ! És ez a lovaglás ,katasztrófa ! én nagyon untam már eszt a rohadt lovaglást! jó,hogy a végén már nem kell !
8.
8.
bergkamp
nem olyan rossz game ez, csak sajna nagyon egysíkú lett, de sztem kötelező darab:)

grafikában és mozgásban meg ennél jobbat jelenleg elképzelni sem tudok:)persze van még sok szép játék ami megüti a szinvonalát de ez csak jó dolog.

sztem is érdemesebb lenne konzolt vennie annak aki nagy gamer...
7.
7.
Destiny666
Egyetértek az előttem szólókkal. Bár az elején még én is vártam -középkori GTA...-, de aztán ahogy jelentek meg a videók, és az infók kicsit vérszegénynek kezdett tűnni. A megjelenés után elkezdtem bújnia szaksajtót és szinte mindenhol azt olvastam róla, hogy az alapötlet jó de rém unalmas a játék. Már itt végleg letettem arról, hogy komolyabb lelkesedéssel várjam. Ha egyik ismerősömnek meglesz tuti kipróbálom,d e kétlem hogy beruháznék rá. Az egy hónapos késés ennek a fényében már teljesen hidegen hagy, vagyis nem egészen. talán javítanak ennyi idő alatta játékon. Egy kis optimalizálás, bugfix tuti beelfér ebbe a 30 napba.
6.
6.
dareal
3: majd ha lesz rá flight simulator, meg mmo-k :)

bár úgy volt, hogy mass effect miatt veszek x-et, az elmaradt. majd szerintem gta 4-hez, meg force unleashed-hez veszek egy x-et oszt akkor jólvan.
5.
5.
Dr Kratos
5,jól beszél ! 1x végigtoltam én is ,és cseréltem is be az übernél valami másra !
4.
4.
rol88
Sztem ne várjátok annyira. Ez a játék rémunalmas, nem is tom mihez hasonlítani de én is nagyon vártam X360-ra és nagy csalódás volt.
3.
3.
Obi1
Mindig is mondtam hogy megéri PC-re fejleszteni, minden időben megjelenik rá.
2.
2.
Dr Kratos
Felejtsétek el a pc-t és vegyetek konzolt !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...