Fallout 3 - több, mint kétszáz befejezés

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Mikor elkészült tavalyi előzetesünk, hivatalos álláspont szerint a Fallout 3 történetének 9-12 végkimenetele lehetett - azóta egy csöppet gyarapodott a variációk száma.
Mikor elkészült tavalyi előzetesünk, hivatalos álláspont szerint a Fallout 3 történetének 9-12 végkimenetele lehetett - azóta egy csöppet gyarapodott a variációk száma.


A Bethesda munkatársa, Todd Howard ugyanis a legutóbbi OXM podcast-ben elmondta, hogy kétszáz (!) különböző módon érhet majd véget a várva-várt folytatás. Nehezen bírjuk elképzelni, nekünk már az eredeti 9 vagy 12 befejezés is bőven elegendő lett volna (nekem személy szerint a következő húsz évre...), azonban ez még nem minden! Todd azt is elárulta, hogy a játék már elkészült, készen áll az őszi megjelenésre - most már csupán a tesztelések és az apróbb utómunkálatok maradtak hátra. Elmondása szerint kétszer olyan hosszú lett a Fallout 3, mint tervezték: szőröstül-bőröstül negyven órára rúg a játékidő hossza.
22.
22.
sunya
20.
20.
Hablaty
Amikor a címet elolvastam, valami olyat mondtam, amit most inkább nem írok le ide.Biztos jó gém lesz, csak 60 év múlva ne unjame meg a 199. után :)
19.
19.
JcGross
Nehogy azt hidd hogy olyanok lesznek a befelyezések , hogy mindegyik közt valami egetrengető különbség lesz... Szerintem lesz 16 eredeti befejezés a többi meg vagy a felénél, pl: átállsz a gonoszakhoz, elpusztul a világ meg iylen szarok, továbbá a főellen feje hogy loccsan szét, melyik testrésze esik le (előbb), vízszintesen vagy hosszában szakad ketté, kiesik a szeme és még sorolhatnám. Úgyhogy ne éldd bele magad annyira.
17.
17.
Dr Kratos
Nekem nagyon soknak tűnik ez a 200 befejezés,de hát ők tudják !
16.
16.
Glek
Ááááá ezt se játszom végig soha a büdös életbe! xD Bishockal már kb 2-3 hónapja játszok :D:D
14.
14.
kasy
dezsi15! Ne haragudj, de ez szerintem egy kicsit hülye kérdés. Itt vagy a neten és megkérded a játék típusát valamint "nézetét". Megvárod a választ? Google, youtube vagy bárhol másodpercek alatt megtudhatod a választ.
13.
13.
dezsi15
Ennek a gamnek milyen a tipúsa milyen nézetes?
12.
12.
huszti
lehet 1 küldetés van amit 200 féle képpen vihetsz végig. 200 ember lesz, és nem mind1 melyiket ölöd meg..ha a 198.-at akkor az a befejezése lesz:D
11.
11.
berc11
én azt olvastam hogy a teszterek akár 100 órát is eltöttek addig, amíg végigvitték a játékot... szal nem mondanám hogy "olyan rövid lesz"....
10.
10.
Wizard8
olyan rovid lesz hogy muszaj volt ennyi befejezes?
9.
9.
Stack
Szerintem ez a 200 befejezés már felesleges. Bőven elég lenne az a 12 is. De ez csak az én véleményem.
8.
8.
wildláma
nekem 2 délután lesz 1 befejezés, akkor kb 2 év alatt meglesz mind :)
7.
7.
peterpal7
Ember legyen a talpán aki mindet megcsinálja!
6.
6.
felegyi
A gamestaron tényleg 100 óraásra saccolják!Sztem ez a 200 befejezés nem is bonyolult!Gondolom hogy a legkisebb mission is számít majd!
5.
5.
Dcrysis02
Bazz...nekem a S.T.A.L.K.E.R. 7 befejezése is sok volt.
4.
4.
Lotheran
Hát én remélem lesz bent olyan szintü szabadság benne mint az Oblivionban, vagy alkotnak hozzá ugyanolyan szintü kiegészítőket is......énis ugy olvastam máshol hogy minimum 100óra lesz a játékidő....(minimum), ami ennyi befejezésnél kicsit kevésnek is tűnhet:D
3.
3.
Aramisz93
Azért 200 befejezés elég durva...a 9 befejezést is k*rva sok idő lett volna megcsinálni...de így...
1.
1.
bobby
ezt az egyik oldalon nem igy mondták... kb. 100 órás lesz a játék... máshol ez volt... ki nem tud jool olvasni???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...