Reklámok az új Brothers in Arms-ban

  • Írta: tjames
  • 2008. március 29.
  • Hír
Link másolása
Mindig nagy port ver fel a kérdés, hogy mennyi reklám fér meg egy játékban, és mi az ami már bántó a szemnek. A Gearbox ügyesen vágja ki magát a kényes helyzetből.
Mindig nagy port ver fel a kérdés, hogy mennyi reklám fér meg egy játékban, és mi az ami már bántó a szemnek. A Gearbox ügyesen vágja ki magát a kényes helyzetből.

Különösen érdekes ez a kérdés egy olyan játék esetében, mely a második világháború idején játszódik. Randy Pitchford, a Brothers in Arms: Hell's Highway fejlesztésének vezetője szerint lesznek reklámok a folytatásban, viszont nem kell megijedni: ők is hardcore játékosok, utálják a reklámokat, ezért igyekeznek a lehető legjobban beépíteni őket a játékba. A Philips gyára például már akkor is állt Eindhovenben, így szinte adta magát hogy szerepeltessék a játékban: kor- és  valósághű, illik a környezetbe. A többi fejlesztő tanulhatna tőlük.
20.
20.
kasy
+ Fura helyzet mivel a hír felett is egy hirdetés villog nekünk

:D:D
19.
19.
kasy
Stílusosan beépítve a reklám kifejezetten jó lépés is lehet.

Pl. a játékban szereplő mobil, tv, autó, ruha, stb. elrejtett márkajelzését meglátod, és ráadásul egy általad szeretett márka biztos mosolygásra ad okot



#13: Teljesen zsír vagy, ezt nem sokan vették észre.

18.
18.
Mat00
16: Vagy nem figyeltél eléggé töriórán, vagy még nem tartotok ott a tananyagban, de a Philips 1891 óta létező üzem, ők gyártottak először izzólámpákat. ;)



Teljesen beleillik a korba és a környezetbe, nagyszerű megoldás. És a játék is az 1ik kedvencem, nagyon hangulatos! Már várom a megjelenését. :P
17.
17.
Aramisz93
#16: Mert? Ez szerintem teljesen jó ötlet, mivel már akkor is volt Philips. Legalább nem egy EA aki most jelentette ki, hogy ezentúl még több lesz a reklám a játékukban, mert meghosszabították valami céggel a szerződést...na ez a illúziromboló...=)
16.
16.
FeroxX
PHILIPS !!!!!!! URISTEN 2. VH :D totálisan illuziorombolo...csak gratulálni tudok a gearboxnak :D ez SZÁNALMAS !
15.
15.
Dcrysis02
Már látom a topless csajokat mint a ProStreet-ben XDDD
14.
14.
huszti
guppi: és vettél má telót benne?:D
13.
13.
Guppi
8: A burnout paradise-ban úgy van! Sőt még a felírat is magyar. ("Ez a te pillanatod!") XD
12.
12.
Glek
Jah engem sem zavar ha reklámokkal van tele... csak tegyék azt stílusosan. Szal az már gáz mikor erőltetnek vmit, szal minden sarkon Vodafone... de ha 2 Vodafone max + 3 Nokia, meg SE, meg T-mobile... az már normális mivel a valóság is iylen. :)
11.
11.
Aramisz93
Mostmár a Brothers in arms-ba is belevihetnének egy új háborús kort. Mindegy, hogy a jelen, a jövő, vagy a múlt...csak más legyen.
10.
10.
torolaci
csak sajna nem jön kifele pedig már rég megígérték
9.
9.
szab92
a következő ez lessz a 2. világháborus játékba: vegyél xbox360-t olcsó 3 év garancia :))))
8.
8.
Shadowsomi
ez sztem is jó, de ha mondjuk midnen sarkon egy vodafon, vagy tökmind1, hogy milyen reklám lenne, főképp második világháborús játékban, az azért érdekes lenne :D ( de hál istennek erre még nem volt példa, vagy csak én nem vettem észre xD)
6.
6.
Tomosen
Tetszik az ötletük! Egyedi, ötletes, és még hasznos is :)

5.
5.
felegyi
Semmi gond a reklámokkal!Sőt,még a játékok is olcsóbbak tőlük!
4.
4.
westZsolt
:D Hátttt csak Ps3 masba nerakjanak Microsoft reklámokattxD se forditva sztem:D
3.
3.
k_mark93
2: Igazad van!Engem se zavarnak különösebben a reklámok,de ez tényleg jó ötlet hogy a már régebben is működő Philips-et így "elrejtve" reklámozzák.
2.
2.
rol88
De most ez mér baj? Ha már akkor is állt az épület akkor nincs gond.
1.
1.
Obi1
Engem egyáltalán nem zavarnak a reklámok a filmekben/játékokban, hiszen a világ is televan velük.Akkor egy filmben miért ne ihatna valaki Coca Colát, vagy miért nem használhat valaki a játékokban Samsung mobiltelefont?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...