A Crysis lead-designere is tart előadást a GDF-en

  • Írta: Daks
  • 2008. április 3.
  • Hír
Link másolása
Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.
Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.

Cevat Yerli előadása a számítógépes grafika jövőbeni fejlődésének lehetséges irányaival foglalkozik. Előadását – a többi külföldi előadóéhoz hasonlóan – a helyszínen szinkrontolmácsok fordítják majd az angolul nem beszélő látogatók számára.

A Game Developers Forum 2008 magyar és külföldi előadói (Electronic Arts, MS Game Studios, CryTek Hungary, Eidos Hungary, Stormregion...) olyan aktuális témákat vizsgálnak majd, mint a koncepció és vizuális tervezés, az ázsiai piacra való fejlesztés sajátosságai, a következő generációs művészeti tartalmak készítése, a mobiljátékok és az online játékmegoldások, a grafikai trendek, illetve a filmipar és a játékipar kapcsolata.

Idén a szakmai és az általánosabb jellegű előadások külön termekben zajlanak majd, a szünetekben pedig a kiállítók termékeivel ismerkedhetnek a látogatók. A magyar nyelvű tolmácsolás mellett a külföldi vendégek számára rendelkezésre állnak majd anyanyelvi tolmácsok is.

A rendezvény időpontja: 2008. május 17., szombat
A helyszín a Palace Cinemas MOM Park: 1121 Budapest, Alkotás u. 53.
Kötelező előregisztráció: http://www.gdf-hu.com
3.
3.
crytek
Erre a jővőbeni grafikai beszédre kiváncsi leszek.



Remélem a Crysis 2be nem csak 3-4 dolog lesz szép mint az 1-be hanem minden azonosan szépn ki lesz dolgozva.

Bár most sem nagyon lehet a Crysist fullmaxon normális sebeséggel futattni de 1 év múlva csak lesz olyan VGA ami birja majd.
2.
2.
Rave24
1:jogos, alapból 2 db a grafikus kártyából a játékhoz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...