Dawn of War 2 - megérkeztek az első látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 5.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek az első látnivalók a Warhammer 40.000: Dawn of War várva-várt második részéből: a trailer és screenshotok megtekintése kötelező!
Megérkeztek az első látnivalók a Warhammer 40.000: Dawn of War várva-várt második részéből: a trailer és screenshotok megtekintése kötelező!



A játékkal kapcsolatban egyelőre csak két frakcióról tudni, ezek nem mások, mint az Orc és a Space Marines lesznek - a többi később kerül bejelentésre. Az eddig megszokottak mellett új helyszínekkel is gazdagodik a játék, úgy mint dzsungeles, sivatagos és hegycsúcsokkal övezett területek, ahol véres csatározásokra készülhetünk. A grafikára sem lehet panaszunk, mert a Dawn of War 2 alatt a Company of Heroes-ból megismert Essence 2.0 motor fog dübörögni, a fizikáért felelős Havok-kal kiegészítve. Az újdonságok közé tartozik még, hogy összesen hat squadot irányíthatunk, s mindnek az élén egy vezető áll majd, akire vigyáznunk kell a küldetésünk sikeres teljesítéséhez. Ha hihetünk a magazinnak, akkor már valamikor 2009-ben a kezeink közt foghatjuk a legújabb Warhammer-stratégiát. Várjuk szeretettel.

11.
11.
metafenomÉN
Csak legyenek benne a necronok...
10.
10.
Mobalint
Hú ennek biztos lesz egy kis gépigénye...
9.
9.
szöke kapitány
hú vazze, a screenshotok elég meggyőzőek!
7.
7.
metafenomÉN
6

Jah egy Űrgárdistának 50 év semmi főleg szervó páncélban :) Ritka náluk a vég elgyengülés de rendtől függően simán eléldegélnek 250-300 évig. És ez igazából csak rangtól függ ha elég tápos akkor nagyon sokáig életben tartják őket (ami egyre költségesebb vegyük pl az isten császárnak áldozandő pszíket...)
6.
6.
[HUN]ter
baz ez 50 évesen igy mozog én meg 23 évesen még a lábamat sem tudom felemelni a nyakamba
5.
5.
metafenomÉN
Imádom a warhammer világát regényeket mindent, úgy tudom WH40k ból is lesz online game. Remélem tartják a minőséget mert ez nagyon jó ma már harmadszór néztem meg a képeket :)
4.
4.
KD
dawn of war rulezzzz
3.
3.
wildláma
jól elkente az ork pofáját
2.
2.
metafenomÉN
Nagyon király nagyon hangultaos. Emlékszem azokra az időkre mikor a warhammer játékok erős közepes kategóriába bele fértek az már jó volt. És akkor is a hangolat elvitte a játékot és most már grafika hangok is össze állnak!
1.
1.
felegyi
Ez már is kurvajónak ígérkezik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...