Age of Conan - jövő héten indul a nyílt beta

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő héten megkezdődik a Hyboria világában játszódó Age of Conan nyílt beta tesztje, így a FilePlanet előfizetők kipróbálhatják milyen is lesz a játék.
Jövő héten megkezdődik a Hyboria világában játszódó Age of Conan nyílt beta tesztje, így a FilePlanet előfizetők kipróbálhatják milyen is lesz a játék.


A zárt tesztelés már javában zajlik, egyre több infó lát napvilágot a hamarosan megjelenő MMORPG-vel kapcsolatban. Az újszerű harcrendszerével és lenyűgöző grafikájával hódítani próbáló játék május 23-án jelenik meg világszerte, jövő héten pedig 50 000 játékos csatlakozhat a teszteléshez, hogy a fejlesztők megrendezzék az úgynevezett stressz-tesztet. Így kipróbálhatják, hogy a szerverek mennyire bírják a terhelést. Aki FilePlanet előfizető és szeretné kipróbálni a játék beta verzióját, számolni kell azzal, hogy a megléphető 80 szint közül mindössze 13-at lehet elérni a teszt folyamán, valamint nem csodálhatja meg Hyboria teljes világát sem, erre csak a teljes verzió megjelenésekor és megvételekor lesz lehetőség.

Jelentkezés a betára:
A FilePlanet Age of Conan oldalán

14.
14.
klementj
én a CONAN játékra gondoltam hogy ez annak vmi folytatása?a sima az nagyon jó
12.
12.
dareal
a melee harcot meg nem jellemezném, lévén az minden, csak nem rpg.

amire kíváncsi vagyok, hogy a pc és xbox játékosok tényleg 1 szerveren lesznek-e vagy sem. ha igen, akkor ebből még jó nagy balhé lesz (kontroller vs egér+bill, kontrollerre esélytelen annyi mindent beállítani, mint bill+egér párosnál)
11.
11.
dareal
ageofconan.hu, ott találsz bőven véleményeket :)

nekem nem tetszik. igazából úgy tudnék fogalmazni, hogy akinek a wow bejön, ez is be fog, akinek nem bejövős a wow, az menekülni fog.

kiadásnál rengeteg hibára számíthatunk, sajna elég lassú a csapat, nem a hotfixekről híresek.

world design hibátlan, a classok jók (pfej, pl a class és lvl rendszert is rühellem, a jó öreg skill alapú rendszer a tuti, csak az melós),



kvesztekben van némi friss érzés (nem csak mennyé' ide-oda, hozzá' ezt meg azt (persze zömével erről szól)), ha több karit akarsz gyúrni, hülyét fogsz kapni (az első szakaszt (lvl 1-20) mindig újra és újra és újra meg kell csinálni, kb 90%-ban ugyan az az egész).

sok a megkötés, ami szintén nem tetszik (pl adott területekre lvl x után mehetsz, amíg az nincs meg, felejtős (hol itt az rpg? :))



tömören ennyi. ez most top secret, bár speciel rohadtúl nem érdekel, ha a béta accom bannolják, nekem annyira nem tetszik (bár haverom nem örülne, ő (ill ők, mert 5 kulcsom van :D) játszik vele ;))
10.
10.
metafenomÉN


9: Ez érdekes én azt hittem jól rámennek majd erre a vonalra, de még fontosabb ha már nyomod egy ideje hogy tetszik tudod esetleg másik MMO-hoz hasonlítani?

9.
9.
dareal
egy ideje bétázom, egy része szerintem tényleg hű a műhöz. egy nagy része szerintem nem (nem vagyok conanológus, szal nem kizárt, hogy tévedek :))

pl nekem nagyon hiányoznak a sztyeppék, a filmben nem egy olyan jelenet volt, hogy futnak a nagy kies semmiben. ilyen területet még nem láttam. hegyes, dombos és völgyes területek vannak szép számmal.

egyébként a világ kidolgozottsága nagyon jó, hihetetlenűl kidolgozott, de szerintem a világ kialakítása nem hű (egyik barátom viszont conanológusnak mondható, ez neki már konkrétan bökte a csőrét :))



a karakterekkel is van némi problémám. hiába választasz másik fajt (ill ez itt nem is faj, ha jól rémlik, hanem rassz), szinte full olyan, mint a másik 2. de ebbe nem mennék bele, lévén ehhez tényleg egy olyan vlki kéne, aki otthon van conan világában, az nem én vagyok.
8.
8.
metafenomÉN
7: Most hogy mondod lehet hogy tényleg játékról kérdez. :)

Miért nincs köszönő viszonyban sem? A filmben látott népek vannak benne az épületek szörnyik is hasonlítanak a 80 évek hangulatában tervezett elnagyolt aranydíszekre. . . és CONAN regényekből megismert karakterek vannak benne. A CONAN szerepjátéknak megfelelő viszonyban és jellemzőkkel. És film könyvek szerepjáték jó összhangban van és eddig úgy láttam játék is de egy két rövidfilmet láttam eddig csak belőle és a honlapot lehet ám, hogy nem így van. Te miben látod a különbséget ? Anyira nem vagyok othon CONANBAN...

7.
7.
dareal
6: a filmről kérdezett? nem, hanem a másik conan játékról (szerintem legalábbis, mert egyértelműnek nem egyértelmű :)).

amúgy, most nem azért. az aoc világa többségiben köszönő viszonyban sincs a filmekben látott világtól ;)
6.
6.
metafenomÉN
5 Kicsit túlzás hogy csak a név a filmben megismert világban játszódik... hasonló látványvilág hangulat...
5.
5.
dareal
4: semmi köze hozzá, csak a név
4.
4.
klementj
ez a játék valamilyen folytatása a sima CONAN-nek?mert a sima CONAN nagyon jó volt :D
3.
3.
[HUN]ter
síííííííívesen mennék ! :( de sajna nem tok :( még 8 nap gta 4-ig
2.
2.
dareal
a kezdőterület is elfogadható méretű, illetve szerintem az éjszakai részre is átmehetnek a fileplanet bétások (emlékeim szerint lvl 10-től elérhető).

kíváncsi leszek az eredményre, nagyon kíváncsi :)
1.
1.
Waz
Ha valakinek van Fileplanetos regje és kapna Béta kulcsot ,de nem futna el a gépen vagy egyszerűen nem szertné kipróbálni az elkuldhetné nekem a béta kulcsát!



Kösz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...