PC-re is elkészül a Dynasty Warriors 6

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a KOEI portolási mániája, a Warriors Orochi és a Romance of the Three Kingdoms után újabb konzolos játékuk mutatkozik be számítógépen.
Folytatódik a KOEI portolási mániája, a Warriors Orochi és a Romance of the Three Kingdoms után újabb konzolos játékuk mutatkozik be számítógépen.

Ugrás a galériához

A Dynasty Warriors hatodik része februárban jelent meg PS3-ra és X360-ra, míg PC-re előreláthatólag július után fog megérkezni: a japán premier a nyár közepén várható, kis idővel pedig majd ide is eljut az átirat. Bár az ősi Kínában játszódó, kaszabolós sorozat új része a konzolos játékosok körében mérsékelt sikert aratott, remélhetőleg a PC-s veziót sikerül néhány extrával feldobni, amelyek kiemelik az átlag közül a produktumot.
6.
6.
Tomymovar
Én a 4-gyel játszottam PC-n és nagyon megragadott a játék. Elég sok karakterrel játszottam végig a játékot és nem untam meg. Ez a 6-dik rész szerintem még nagyobb siker lesz. Legalábbis ahogy a hivatalos oldalon láttam. Már nagyon várom hogy jojjon PC-re. Egyébként van benne egy szamuráj, vagy ninja karakter. Nem tudom eldöneni melyik. :D de azt hiszem hogy szamuráj. A WU dynastyába Zhou Tai. Ínyenc volt a 4-be. Komoly harcos.
5.
5.
setyu
hát nekem a warriors orochi nagyon tetszett sztem ez is jó lesz. szamuráj meg ninja viszont nem lesz benne mert ez csak kínai azok meg japánok
3.
3.
bobby
ja, és letöltik mindannyian, ugyhogy mit várnak????
2.
2.
MetalLord
A Warriors Orochi-t lehet kapni itthon, mert én nem láttam sehol
1.
1.
LiMiT
Nekem a Warriors Orochi is bejött, szal ez is fog tetszeni :) Főleg ha lesz benne ninja vagy szamuráj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...