Késik a Prototype - egészen 2009-ig

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 6.
  • Hír
Link másolása
A Sierra Entertainment bejelentette, hogy akciójátékuk, a Prototype az idei esztendő során már nem kerülhet a boltok polcaira - ám van ennek jó oldala is.
A Sierra Entertainment bejelentette, hogy akciójátékuk, a Prototype az idei esztendő során már nem kerülhet a boltok polcaira - ám van ennek jó oldala is.


A hivatalos nyilatkozat szerint a fejlesztőknek több időre van szüksége ahhoz, hogy egy megfelelő minőségű és emlékezetes játékot alkossanak. A Sierra szóvivője elárulta, hogy a késésnek van ám szép oldala is, mert úgy tűnik, hogy az eddig elvetetett multiplayer lehetőség bekerülhet a játékba, ami valljuk be, örömteli dolog lesz. Pontos megjelenési dátumot nem közöltek, csak annyit tudni, hogy a következő évben számíthatunk rá.
10.
10.
vegeta
hát igen azér szép is legyen
9.
9.
brianaspirin
nekem nagyon tetszik és ide szerintem pont megfelelő a grafika. egy játék nem attól lesz jó, hogy csilli-villi effektekkel van tele. legyen hangulatos élvezetes és könnyen kezelhető. a legszebb játék is lehet ultrafos, sőt általában azok szoktak lenni, mert minden erejüket a grafba fektetik és a többire már picsafüst se marad.
8.
8.
reaperboy
Mééé mindig agrafika???!!!...a lényeg
6.
6.
wolf15
Nem baj ha késik.Részemről nem kár érte,mert nem fogott meg egyáltalán...
5.
5.
lac15
jajjajjj

vki megint elkezdte a játék irogatást:D:D
4.
4.
Dr Kratos
A Grafikátol sem ájultam el ! úgy,hogy dolgozni srácok 1000-el mert nem tűnik a cucc 1 nagy durranásnak ! Tőlem jöhet 2010-ben is, csak ők jöjjenek meg idén : Gears 2, Killzone 2, Resistence 2, BIA HH, Bad Campany , Ninja G 2, Dead Island, Resi 5, Silent Hill 5, GRID !
3.
3.
felegyi
Bug tenger? Volt benne bug de inkább az egész gameplay-t át kellene alakítani úgy ahogy van!
2.
2.
tjames
#1: Így van. Hisz még jó játék is lehet, bár egyelőre még nem izgultam rá.
1.
1.
Dr Kratos
Inkább késsen mint 1 bug tenger legyen !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...