Age of Conan - Elindult az Early Access

  • Írta: dareal
  • 2008. május 18.
  • Hír
Link másolása
Azon előrendelők, akik előre befizettek 1 hónapot tegnap este elkezdhették Hyboria világának felfedezését, ami nagyon szépre sikerült.
Azon előrendelők, akik előre befizettek 1 hónapot tegnap este elkezdhették Hyboria világának felfedezését, ami nagyon szépre sikerült.

Ugrás a galériához

Az utolsó napokban is bukdácsoló bétát a fejlesztőknek sikerült gatyába rázniuk. Az eddigi, játékosok által közölt információk szerint a játék rettenet stabil, nagyon gyors, nem akad a képernyőn megjelenített több tucat mob/npc/playerrel sem. A játék állítólag rettenetesen szép lett, olyannyira, hogy a karakterek bőrén látszanak a pólusok, stb (bétában csak alap grafikára volt lehetőség, low beállítás volt csak választható, kis tweak-el ezt ugyan lehetett javítani, de közel sem nyújtott olyan grafikát, mint ezen kiadásra szánt változat). Néhány technikai hiba azért akadt, az előre meghírdetett magyar idő szerinti 19:00 indulás helyett kb 22:00-kor indult a játék, de valljuk be, hogy egy olyan MMO sem volt még, ahol tudták tartani a pontos startot, 3 óra "késés" bőven belefér. Kliens oldalon is akadtak technikai problémák, bár azok 99%-ban az adott felhasználó operációs rendszeréből vagy magából a hardverből adódóan. Minenkinek kellemes kalandozást kívánunk Hyboria veszélyes vidékein!

Aki esetleg guildek után érdeklődik, vagy érdeklik a bővebb információk is, látogassanak el a magyar rajongói oldalra.

4.
4.
metafenomÉN
Aról tud valaki menyire vannak kiegyensúlyozva a karik?

Ez egy elég nehéz feladat és úgy hallotam harc rendszer miatt közelharc sokkal nehézkesebb így harcosok kis hátrányból indulnak...?
3.
3.
dareal
/me gives a free cookie to Ghost :)
2.
2.
Ghost
Szívesen.

Mostmár javítva van a link, működik minden :)
1.
1.
dareal
köszi ez gyors volt.

1 kis hiba, az ageofconan.hu linkje hibás lett vlmiért, gamekapocs.hu/ageofconan.hu linkre mutat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...