Age of Conan - kezdeti sikerek, újabb csúszások

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A minap több jó hír és egy kevésbé jó bejelentés érkezett napjaink és talán az idei év egyik leginkább várt MMO-jával, az Age of Conan-nel kapcsolatban.
A minap több jó hír és egy kevésbé jó bejelentés érkezett napjaink és talán az idei év egyik leginkább várt MMO-jával, az Age of Conan-nel kapcsolatban.

Ugrás a galériához

A Funcom szerint a siker óriási, minderről pedig nem csupán a játék első értékelése (a szerencsés magazin tíz pontból kilencet adott az Age of Conan-nek) árulkodik, hanem az előrendelések óriási mennyisége is. Az Age of Conan egyes források szerint a leginkább várt PC-s játékká nőtte ki magát, előrendelésekben még a nagy rivális World of Warcraft-ot is sikerült legyűrnie! Így rögtön eladásra került az összes gyűjtői változat, továbbá hétszázezer darab a standard kiadásból.

Hivatalosan Amerikában holnap, Európában pedig május 23-án startol a játék, ám az előrendelők az Early Acces programnak köszönhetően már tegnap este óta játszhatnak várva-várt kedvencükkel, s a többség meg is van elégedve vele. A siker óriási, mindössze az vet minderre pici árnyékot, hogy a játéknak egyelőre csak DirectX 9-es verziója érhető el, a kezdetektől fogva ígérgetett DirectX 10-es változat késik. Sokat. Előreláthatólag az augusztusi Games Convention-ön láthatjuk először az amúgy is szép MMO-t kicsinosítva.
4.
4.
dareal
2: én is kb így látom, bár nekem a harcrendszer rohadtul nem tetszik. eleve, azon harcrendszer nem is rpg rendszer, csak egy szimpla action combat rendszer. annak meg tényleg egyszerű.
3.
3.
metafenomÉN
1# Tuti lesz trai verzió adig meg megéri várni vele hogy kezdeti hibák kiforrjanak. Nekem azért tetszene jobban WoW mert a középköri környezett jobban tetszik mint Conan Ókori környezete.

Én csak az izgalmasabb karakter alkotás miatt gondolkodtam váltáson, de maradok LOTR nél . De egy trai én is várok...

2.
2.
Optimus Prime
A béta után nekem ingyen se kéne. Unalmas, egyhangú, repeatatív. Egyedüli újítás a játékban a harcrendszer. Bár lehet maxon a grafika is szép - még DX9 alatt is - de én csak lown futattam.
1.
1.
Spaceghost
Érdekes játék. Wowban Rhagna serverről a legtöbb guild akik öltek Illidiant rerollolnak erre a játékra (meg persze gondolom más szerverekről is). Tök érdekes lesz majd hogy oszlanak fel a top guildek :D Még én is elgondolkodtam mert nagyon csábítgatnak hogy menjek én is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...