Kiszivárgott a STALKER: Clear Sky E3-as demója

Link másolása
Galád szoftverkalózok ellopták, majd kiszivárogtatták a világhálóra a STALKER: Clear Sky majd 500 MB-ot nyomó E3-as demóját.
Galád szoftverkalózok ellopták, majd kiszivárogtatták a világhálóra a STALKER: Clear Sky majd 500 MB-ot nyomó E3-as demóját.


A torrenteken és egyéb tiltott helyeken köröző demó természetesen nem tükrözi az ősszel megjelenő játék végleges formáját. A program letöltése illegális, így óva intünk mindenkit annak beszerzésétől, hiszen nem csak a játékélményt rontja el a félkész produkció, de maga a cselekmény is törvénybe ütköző!


De hogy egy kicsit a játékról is beszéljünk, tudni illik, hogy a STALKER: Clear Sky nemes egyszerűséggel nem ott veszi fel a történet szálát, ahol a Shadow of Chernobyl abbahagyta, hanem egy évvel azelőtt, mikor elkezdte: így van, egy előzménnyel van dolgunk, melynek története ismét az amnéziás stalkerként megismert Strelok körül fog forogni. Végre fény derül hősünk múltjára, megtudjuk ki ő valójában, honnan jött, miért tette tiszteletét anno a Zónában. Hogy azonban legyen egy kis fordulat a dologban, Anton Bolshakov, a project vezetője elárulta nekünk, hogy nem Strelokot fogjuk irányítani a Clear Sky során, hanem egy egyszerű zsoldost (akinek múltjáról szintén nem sokat tudni – no comment), akivel feladatunk az lesz, hogy eltegyük láb alól a Shadow of Chernobyl hősét.

Érdekel milyen lesz a STALKER: Clear Sky?
Ne warezold le a demót, olvasd el inkább az előzetesünket!
10.
10.
de2jay
Én kipróbáltam és kidob szinte mindenhogy, de ha ki tudod várni, hogy a nap felkel az durva!!!
9.
9.
coderman
A kiszivárgott AC is szar volt, sokkal jobban szaggatott mint a végleges.
8.
8.
Dcrysis02
Nemhiszem Gross,mert ilyen kezdetleges demóval nemsokat értek volna el.Ha az AC-t is direkt dobták fel akkor is már kész volt csak annyi volt a baja hogy lefagyott vmelyik városnál.Ez a demó ahogy alább is leirták nagyon a korai fázisban lehet még és úgy hibákat kerestetni a warezolókkal nem lett volna értelme.
7.
7.
JcGross
2 dolog lehetséges. Vagy direkt csinálták és szivárogtatták ki vagy ténylegesen ellopták. Az assassin's creedet is valószínűleg direkt szivárogtatták ki. A másik meg, hogy 500 mega!!!??? Nagyon valószínű, hogy a valós textúráknak a felét sem rakták bele, nagyon sok helyszínt lezártak, fegyvereket, itemeket vettek ki belőle és tényleg csak 1 demót csináltak belőle.
6.
6.
ATi0021
Én pár napja már hogy leszedtem. Aki leszedi vigyázzon vele, mert tele van vírusokkal. Maga lopott demo a játék, hát elég kezdeti állapotát mutatja. A radar még a régi és van jó pár bug. Na és persze rendkívül optimalizálatlan. Egyszer kipróbálni jó volt, aztán töröltem.
5.
5.
LiMiT
Én megvárom amíg megjelenik a teljes verzió...csak AZTÁN töltöm le!!! xD (nemiga ^^)
4.
4.
Dcrysis02
Gondoltam ha a Clear Sky rovatba irom talán többen mennek arrafelé,de nemnagyon jött be XDD
3.
3.
Daks
bekuldhetted volna hirbe nyugodtan
2.
2.
Dcrysis02
1-2 napja már beirtam a Clear Sky rovatba XDD
1.
1.
suti_88
nekem tetszenek az iylen játékok, ahol a friss részek mindig az előzményt mutatják be....ez a tarantino-s stilus nagyon jó....amugy meg sztem az igazi fanok, akik tudják mi az a stalker..azok még akkor sem fogják kiprobálni, ha le is tudják tölteni...mivel nem a végleges...ugy meg mi értelme...sztem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...