Leleplezték az újgenerációs Splatterhouse-t

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A játéktermekből ismerős Splatterhouse újgenerációs változatának készültéről eddig is tudtunk, viszont a hivatalos bejelentés a mai napig váratott magára.
A játéktermekből ismerős Splatterhouse újgenerációs változatának készültéről eddig is tudtunk, viszont a hivatalos bejelentés a mai napig váratott magára.

 

Rick Taylor, főiskolai hallgató rejtélyesen eltűnt barátnője nyomába ered, ám útközben ráakad az úgy nevezett Terror Maskra, melyet arcára helyezve brutális gyilkológéppé alakul át. Rick dolga így némiképp egyszerűbbé válik, hiszen a rengeteg ocsmány, ránk támadó lényt amúgy nem volna könnyű eltenni láb alól, így viszont minden adott egy kis könnyed, éjszakai gyilkolászáshoz. A sztorit egyébként a Judge Dredd-ről is elhíresült Gordon Rennie írta, s bár nem egy Da Vinci-kód, érezhetően nem is a történet fordulatain lesz a hangsúly a játék során.


Nem. Itt a folyamatos rettegésben tartó atmoszférán, a dinamikus harcrendszeren lesz a hangsúly, s míg átverekedjük magunkat a tonnányi csúnyaságon, szépeket nézhetünk, hogy milyen effektekkel kápráztattak el bennünket a fejlesztők. Különösen érdekes lesz, ahogy valós időben átalakulunk majd, a maszkunk ugyanis levehető lesz, így váltogatva Rick emberi és monstrumi alakja között attól függően, hogy melyikük előnyösebb a játékmenet szempontjából. A Splatterhouse 2009-ben fog megjelenni PS3-ra és X360-ra, galériánkban már megtekinthetők az első képek.
7.
7.
felegyi
Ne beszélj csúnyán, vagy csillagozd ki!
6.
6.
vergil
ez igenagy kurva jó játék lesz
3.
3.
Dr Kratos
Betegnek tűnik,tehát jöhet !
2.
2.
G Logan
Emlékszem sega genesisen is ilyen volt.XD
1.
1.
klemid
Sztem faxa játék lesz ez is!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...