Konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-t jegyző Turbine Entertainment a minap megerősítette, hogy konzolos MMO-n dolgoznak.
A The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG-t jegyző Turbine Entertainment a minap megerősítette, hogy konzolos MMO-n dolgoznak.

A korábbi álláshírdetések után sejteni lehetett, hogy a cég előbb-utóbb az újgenerációs konzolpiacon is megveti a lábát, sőt a Gyűrűk Ura Online producere által tett, a licenszek kiterjesztéséről szóló megjegyzések alapján egy konzolos Lord of the Rings: Online elkészültében is reménykedtünk. A minap a srácok megerősítették, hogy van konzolos projektjük, de azt nem tudni egyelőre, hogy Középföldén játszódó átiratot vagy egy teljesen új címet köszönthetünk-e.
5.
5.
boldi89
de szerintem PS3om tuljoknak 80%nak tuti van billje és egere hozzá

vagy addig rádugják az amugy is használtat
4.
4.
dareal
na ja, bill és egér nélkül mmo-t játszani érdekes lehet.

pl az age of conan-ben is a pc-s és konzolos játékosok 1 szerveren lehetnek. érdekes, lévén hiába van sok gomb egy kontroleren, annyi key nincs, hogy hozzá is lehessen rendelni szinte mindenhez.

az swg-ben pl a toolbaromon kapásból 24 db hotkey van, amellett ott van még a többi hotkey (ilyen-olyan ablakok (pl inventory, character sheet, datapad, quest journal, options, mail, friends list, stb)), nomeg gépelni sem árt ugye.

szerintem ez csak úgy kivitelezhető jól, ha keyboard + mouse támogatást kap (azért ne kelljen hozzá, de mint opció legyen ott mint lehetőség)
3.
3.
boldi89
hát arra én is vagy csak majd billel meg egérel lehet játszani.
2.
2.
MetalLord
Kiváncsi vok, hogy hogyan oldják meg a sok gombot, ami van PC-n.
1.
1.
boldi89
nah ez tényleg jó lenne mert amugy is gyűrűk ura fan vagyok:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...