Infamous - infók és képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 15.
  • Képek
Link másolása
A Sony Computer Entertainment által fejlesztett Infamous eddig soha nem tapasztalt élményben részesíti majd a Playstation 3 tulajdonosokat.
A Sony Computer Entertainment által fejlesztett Infamous eddig soha nem tapasztalt élményben részesíti majd a Playstation 3 tulajdonosokat.

Egy hatalmas robbanás söpör végig Empire City egészén, az emberek pánikolnak. A robbanás után kialakuló káoszba csöppen hősünk is, aki a robbanás napjáig átlagos életet élt, azonban történt vele valami. Különös, emberfeletti képességekre tett szert, amelyekkel embertársai segítségére lehet, vagy a halálukat okozhatja. A fejlesztők szerint lehetőségünk lesz választani, hogyan viselkedünk a környezetünkkel, segítjük őket, vagy pedig a porba tiporjuk. Bejárhatjuk az egész város minden romos zugát, szabadon mászhatunk az épületekre, használhatjuk erőinket céljaink eléréséhez. A történet és a játékmenet is komolynak ígérkezik, úgy tűnik, nem egy átlagos játék készül a Sony berkeiben.

A Gameinformer csapatának köszönhetően megtekinthetünk néhány képet az újságból, amelyeken feltűnik a főhős, Dylan, valamint vethetünk néhány pillantást a városra, és nem utolsó sorban kapunk kis ízelítőt a történetből. Hivatalos megjelenési dátum sajnos még nincs, azonban az már bizonyos, hogy kizárólag a Playstation 3 tulajok élvethetik majd az Infamous nagyszerű világát.

 

Ugrás a galériához

9.
9.
metafenomÉN
8#Igen ez igaz de szerintem már kattognak a kerekek és jönneka jobbnál jobb játékok!

Így kapásból 3 gamet várok PS-re Killzon Final Fantasy és Infamous és most jött ki a MGS! Még fél max egy év és beindúl a PS.

(És remélhetőleg kihasználják Bult és nem lesznek túl rövidek a játékok...)
8.
8.
Ghost
Igazán nincs mit :)

Én is várom, kíváncsi vagyok rá, hogy mit tudnak összehozni Sonynál, mivel mostanában elég hadilábon állnak az exkluzív címekkel.
7.
7.
metafenomÉN
7#Fuh köszi Ghost ez dúrva anyag lesz !!! Szerintem a játék élmény és a hangulat mindent visz majd de úgy tünik a grafikával sem lesz baj.

Ha ez egy olyan szabad világban lesz mint a GTA akkor nagyon várom!
6.
6.
Ghost
5.
5.
ARTURUS
Még jutubon volt rola egy fasza ksi video, de uj gépem lett ugyhogy a linkje már nics meg de ott nem nagy cuc rákeresni. A megjelenési ideje meg az amazon szerint oktober vége volt de kétlem hogy hivatalos lenne, a jéték egyébként kicsit prototipe filing de a ketöt egyszer kezdték fejleszteni tehát egyik se nyult a másiktol:)
4.
4.
metafenomÉN
Hát igen ha ez nem exkluzív akkor semmi. Ezek a srácok csak ebben a világban élnek többi platform nem is létezik nekik, mindent erre optimalizálnak és maguktól kéne megvásárólni az exkluzivitást amit meg is tesz a SONY hogy tovább növelje PS3 sikerét ... .

És eddigi SONY játékokból kiindúlva nemlesz bugyuta játék amit a cikk ír az csak az alap sztori világ leírás nem a játék sztoija.



Szerintem nagyon jó játék lesz! (LEhetne akár MMO is :) már nagyon kéne PS3 re egy jó kis MMO :) )



2# Írtad hogy te már ideje figyeled a játékot ha van róla egy két jó linked vagy jó kis játék blog cím azt esetleg elküdhetnéd nekem. köszi.

3.
3.
skiz0
Tuti az lesz, mert a SONY-sok készítik, saját platformjukra. Hülyék lennének másra is...Lásd God of War, Shadow of the Colossus..ezek mind-mind PS exkluzívok voltak, és lesznek is.
2.
2.
ARTURUS
Senkit nem szoktam lehülyézni egy koment alpján. Én is szoktam nagy baromságokat irni. De te berátom bizony hülye vagy!!!

Nem csak azért mert én ugyan várom egy éve a játékot és tudom hogy belsö sony fejlesztés meg a jétékot ank idején a sony mutatta be. Mert ez egy dolog hogy én tudom mert érdekelt nyilván millio dolog van amit más tud énmeg nem.

DE ISTENRE KÉRLEK LEGALÁBB OLVASD ELL A HIRT MIELÖÖ IJEN BAROMSÁGOT BEKOMMENTELSZ!!!!!!

"A Sony Computer Entertainment által fejlesztett Infamous"

Baszus a hir elsö sora ez volt belsö fejlesztés akkor jön más konzolra mikkor a halo ps3-ra!!!!

1.
1.
pinksheep
Tuti nem lesz PS3 exkluziv ! Egyébként stalker-es lesz a játék menet a leirtak alapján csak bugyutább sztorival .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...