Forza Motorsport 3 bemutató az E3-on?

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Biztosan tudjuk, hogy a Microsoft két meglepetéssel készül az idei E3-ra, viszont csak tippelni tudunk, hogy melyik címüknek készítik el a folytatását.
Biztosan tudjuk, hogy a Microsoft két meglepetéssel készül az idei E3-ra, viszont csak tippelni tudunk, hogy melyik címüknek készítik el a folytatását.



Az egyik valószínűsíthetően a Forza Motorsport harmadik része lesz. A remekül sikerült, Xbox-os első, illetve a talán még jobb X360-as második epizód szinte megkövetel magának egy újabb folytatást a sikerek miatt. Az első pletykák szerint a Forza 3 két lemezen kerül majd forgalomba, ugyanis a játékba négyszáz törhető autó és száz pálya kerül, melyeknek a nyolcgigás duplarétegű DVD már nem biztosít elegendő tárhelyet.
22.
22.
Beczy
A GT-t soha a büdibe nem nyomják le! Mindíg is a Forza előtt járt egy lépéssel! Sőt tovább megyek,mert igaz! Csakis a GT-t tudták majmolni! Szinte egy az egyben lenyúlták! Volt már itt Sega GT is! Meg minden! De ezt a műfajt a Polyphony Digital tudta mindíg a legjobban megvalósítani! Pont!!! És akinek ez nemtetszik annak is bele kell törődnie!
21.
21.
Glek
Jelképesen értettem, mivel nem tudom pontosan mikor jött ki, de nem ma volt az biztos. Örülök, hogy neked meg ennyi eszed van, hogy elhitted. :P

Annyit mondok, idióta fanboy... tovább nem is mondom. Nincs értelme.
20.
20.
G Logan
Még ez a kép is gagyi nem valodinak hanem egy szar animácios müanyag játék autottnak nézki :D
19.
19.
G Logan
Szerintem is egy rakás fos a 2 meg olyanok se voltak a kocsik mint a gt4 be nem hogy a gt5 be egy idöbe a forza miat hittem hogy a box olyan mint a ps2 grafikára. Nem hogy 2 lemez még 1 se kell. fujjjj:¡
18.
18.
dzsiádzsó


Glek :



: )) ezeréves ?? hüha te is okos vagy, meg a Forza aláz valamit magán kivül?? hüha...
17.
17.
Glek
Jah amúgy Forza 3-at akartam írni. :D



Hát igen... az a baj az MS a nagy árlefaragásban magának lőtte ki a kiskapukat. Hisz ha lenne mindegyik 360-ban HDD, akkor lehetne telepíteni. Vagy lenne vmi HD lejátszó akkor meg nagyon tárhelyet kapnánk. De egyik sincs. Egyébként szerintem meg tudják oldani ügyesen kétlemezes verzióval is. Valszeg nem kell majd 5 percenként lemezt cserélni. :)
16.
16.
Glek
LOL... nem töltötte be csan az 5. hsz-ig. :O Azt meg, hogy
15.
15.
Glek
4# Most megtapsoltalak. Ügyes vagy. Összehasonlítottál egy ezer éves játékot két vadi újjal. Gratulálok. Majd, ha a Forza 2 nem alázza szanaszét a GRiD-et és a GT5-öt akkor mondhatod, hogy szar.



Én várom már nagyon. Imádtam a 2-t. :) Pedig nem vagyok egy nagy motorsport fan.



14.
14.
Xabinho87
13: Muszáj magyarázkodni, ha félreérthetően írtam le a véleményem!:D A két lemezes dolog szerintem simán megoldható. AZ autók-pályák stb... egyik fele az egyik, másik fele a másik dvd-n. Szerintem ez nem lenne megterhelő senkinek. Az MS meg nem csinált rosszat azzal, hogy nem rakott minden boxba merevlemezt. Nem volt kötelező merevlemez nélkülit venni, vehetett volna merevlemezest is.:)
13.
13.
ATi0021
Érdekes lenne a 2 lemezes dolog. Szerintem simán bukás lenne így. Kevés ember van aki képes lenne tolerálni az üzeneteket, hogy tedd be az első lemezt vagy a kettes lemezt. Szerintem itt az ideje a BluRaynek. Mert ez így... Vagy telepítéssel oldják meg, végülis így csak a merevlemezzel nem rendelkezők járnánal rosszul.

Hát igen... egyre jobban látszik, hogy a Sony okos volt hogy BluRayel indította a PS3-mat. Igen.. és hogy az összes PS3-ba van merevlemez.
12.
12.
tOMiiiiK@
12: Jól van, látom megmagyarázol mindent :D :)
11.
11.
Xabinho87
11: Javítanám magam. Inkább úgy mondom, hogy nem tetszik, mintsem hogy rossz lenne.:)
10.
10.
tOMiiiiK@
10: Hááát, elég érdekes a véleményed :D

Jó,mindenkinek szívejoga eldönteni hogy mi tetszik neki, de azért ennél ha mutatsz szebbet....

Na mind1 :D
9.
9.
Xabinho87
9: Electro World.:D Biztos nem volt csúcsminőségű hd volt, de azért még a grafikát azon is meglehet ítélni. De nem mondom hogy rossz igenis rossz a grafikája, csak azt hogy SZERINTEM rossz.:)
8.
8.
tOMiiiiK@
6#: Hát nem tudom milyen TV-jük van a media marktosoknak, de az egész játékban az autók a legszebbek. Jah és nem a kontrolleres irányitás alapján kell megitélni a játékot, mert egy szimulátort kontrollerrel irányitani élvezetlen, és egyben bűn is.
7.
7.
xboxparadise
Hát a két lemezezeh lesz akkor már meg se veszem.

Inkább találnák fel Xbox 360-ba is a bul ray de erre a microsoft képtelen.

Vagy nem tudja vagy lusta.

Most dolgozok egész nyáron és veszek majd PS3-t.
6.
6.
Xabinho87
4: Több kocsi van a Gridban?:D Tudtommal 95-96 autó van benne, a Forza 307 autójával szemben. Az irányítás és a grafika is jó volt. Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna jobb, de panaszra nagyon ok nem volt. És hogy jobb a GT5 Prologue? Nincs PS3 konzolom, de az Electro Worldben "sikerült" kipróbálnom, és szerintem elég gyenge lett! A pálya szép, de az autók már kevésbé, a fű borzalmas és az irányítás sem lett valami jó.
5.
5.
Xabinho87
3: Azt nem kell bejelenteni, mert jelenleg is készül, csak a megjelenés továbbra is "when it's done".:) Én egy PGR5 bejelentést is eltudnék képzelni, nem mintha érdekelne..)
4.
4.
dzsiádzsó
Bár rühellem a Sony mostanában, de a GT5 még ha csak prologue is 100x többett ér a fosadék Forzánál. A Forzánál azt rontották el, hogy tulkomplikálták realizmust, tul sok volt:



Irányitásnál: annyi minden befolyásolja, hogy már a vezetési élményhez köze sincs, miközbe a realitáshoz se, mivel a kocsik nem tudnak pl felborulni. Egy Grid-be kikapcsolt driving assist-tal több élményed van mint azzal.



Grafika: szintén tulbonyolitották, a kocsi lámba burája is tükrözte a tájat zseniális, csak éppen hányadék az egész, mert olyan volt mintha cukormázzal lettek volna bevonva, miközbe a Grid több kocsit, szebb tájat, és sokkal élethübb kocsikat pakol ki...
2.
2.
Dr Kratos
Zsír lenne ! És 1 Crackdown 2 bejelentés !
2.
2.
coderman
A másik meglepetés cím remélem az Alan Wake lesz...
1.
1.
Xabinho87
Remélem tényleg bejelentik!:) A 2 is nagyon jó játék volt csak a karrier módja talán kicsit unalmasra sikerült.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...