Limbo of the Lost - megszólalnak a fejlesztők is

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 25.
  • Hír
Az elmúlt hónapok legnagyobb botránya volt, hogy a Limbo of the Lost című kalandjáték több helyszíne is teljes mértékben más játékokból lett átemelve.
Az elmúlt hónapok legnagyobb botránya volt, hogy a Limbo of the Lost című kalandjáték több helyszíne is teljes mértékben más játékokból lett átemelve.

Ugrás a galériához

Akkor a kiadók azonnal elhárították a felelősséget, miszerint ők nem is tudtak a lopásról mindaddig, míg az első észrevételek befutottak - miután a turpisságra fény derült, természetesen rögtön levetették a polcokról az amúgy is béna játékot. A fejlesztők kommentjeire máig kellett várni: a Majestic vezetősége a minap egy közleményben fejtette ki, hogy ők sem tudtak a lopásokról, s nem is engedélyeztek volna semmilyen másolást más címekből. A cég állítólag együttműködött a kiadókkal a Limbo of the Lost példányok visszahívásában, de akkor sem tudjuk megállni, hogy feltegyük a kérdést: ha ők nem nézik meg, hogy mit adnak ki a kezeik közül, akkor ki tegye ezt meg? A szóban forgó játék és az Oblivion közötti hasonlóságokat a fenti képeken leshetik meg azok, akik a múltkor lemaradtak volna a hírről.

7.
Racsika
Ez komoly? Egy az egyben, változtatás nélkül lopták az obliviont?? Na ez durva...
6.
Megabalta
Azt még ráirhatták volna a dobozra, hogy: a játék kitalált pályákon zajlik, egyes részeinek bármilyen hasonlósága az oblivionhoz csupán a véletlen műve. Ja, és a többi 13 játékkal is amiből exkaváltunk is ugyanez a helyzet.
5.
huszti
erről senki se tudott...a gép magától írta meg a játékot a fejlesztők meg csak becsomagolták:D:D
4.
kenny22
ez simán beférne a blabla topicba xD
3.
tjames
Kit akarnak ezek hülyére venni??? vicc.....
2.
Mast3rmind
Ezen mind a mai napig jót mosolygok! :)
1.
Aramisz93
Még a fejlesztők sem tudtak róla? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...