E3 2008: Dragon Age: Origins - a Bioware újabb mesterműve

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 12.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett végre az első videó, amelyben a Bioware legújabb játékát láthatjuk, amely a Dragon Age: Origins nevet viseli és kizárólag PC-re érkezik majd.
Megérkezett végre az első videó, amelyben a Bioware legújabb játékát láthatjuk, amely a Dragon Age: Origins nevet viseli és kizárólag PC-re érkezik majd.


A Bioware mindig is a minőségi szerepjátékairól volt híres. Elég, ha megemlítem a méltán népszerű Baldur's Gate részeket vagy a szintén klasszikus Star Wars: Knights of the Old Republic epizódokat. A fejlesztők egy újabb nagy dobásra készülnek, mert készítik a Dragon Age: Origins címet viselő játékot, amely sokkal komorabb hangulattal bír majd, mint a Bioware eddigi játékai. Játékmenetben néhány dolog ismerős lehet majd azok számára, akik ismerik a Dungeons & Dragons nevű táblás szerepjátékot, mert néhány ötletet onnan merítettek a fejlesztők. A párbeszédek a Mass Effect féle vonalat fogják követni, tehát az előzetes információk alapján egy nagyszerű játékra számíthatunk.
10.
10.
tyler001
kocsis92 ott van a nevénél h Debut Trailer :D
8.
8.
watto
nagyon jó :)

a Bioware jó formában van, korábban mass effect mostmeg ez... hátcsak a gépigény milyen lesz ... ennyi embert mozgatni..
6.
6.
MetalLord
Pontosan a Dark Messiah olyasmi, bár csak a multi.



Ettől a viditől meg olyan Gyűrűk Urás hangulatom lett :)))
5.
5.
MictiaN
Dark Messiah of Might and Magic kb olyan. középkori FPS source motorral :D
4.
4.
Gula
hát ami a witchert illeti 10 percig bírtam vele játszani de biztos tetszik sokaknak.......a video elég zsir de minden középkori játék (szinte) egy ilyen két nagyhatalom serege összecsap féle videóval kezd...aztán a játékban kiderül hogy magányos hősök leszünk

engem nagyon erdekelne egy olyan középkori first personal nézetes kardos játék amely cod vagy medieval mintára egymásnak ereszt többszáz embertlényt....létezik ilyen?
3.
3.
suti_88
a középkorban játszodó lovaso, kardos játékok mindig különleges hangulatúak...akárcsak a witcher, de ide vehetem az Assasssins Creed-et is, mert játékmenetben az sem áll távol tőle, vagy akár az Oblivion-t is....szal nem rossz, nem rossz
1.
1.
rozsadavid001
Hehe 1 komi XD!!!!

Ez faxa kis játék lesz!!!!!Várom szeretettel!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...