Tom Clancys H.A.W.X. gameplay jelenetek

  • Írta: Daks
  • 2008. július 23.
  • Videó
Link másolása
Ismét mozgásban a Tom Clancys H.A.W.X. - a vadászrepülős akciójátékból három gameplay videó érkezett a mai napon, melyek még az E3-ról maradtak meg.
Ismét mozgásban a Tom Clancys H.A.W.X. - a vadászrepülős akciójátékból három gameplay videó érkezett a mai napon, melyek még az E3-ról maradtak meg.



A munkálatokat a Ghost Recon sorozatot is jegyző UbiSoft Paris végzi, így nem meglepő, hogy új játékukat a sorozattal összekapcsolva teszik még izgalmasabbá, - lehetőségünk lesz például olyan célpontokat bombáznunk melyeket korábban mi magunk jelöltünk meg katonaként megsemmisítésre.



Összesen 50 repülő botkormánya mögé ülhetünk, ezek mindegyike egyedi tulajdonságokkal fog rendelkezni. A remek grafika mellé egy újdonságot is szeretnének bevezetni a fejlesztők: az FRR-t (Fejlett Realisztikus Rendszer). A készítők szerint a idáig soha nem látott repülési élmény fogadja, majd a hardcore repülőgép pilótákat is.

13.
13.
McDuff
ez a játék nekem nem gyere be...még mindig.állandoan írogatják h arcade meg szimulátor is 1ben és a hardcore gamerek is élvezni fogják,de én még mindig csak 1 arcade szutykot látok...
11.
11.
dareal
huszti, nézz meg egy fsx-et tileproxy-val (tileproxy egy ingyenes addon, a google earth-ről (vagy ms earth, yahoo earth stb) húzza be alád a tájat, szal full fotorealisztikus (persze van ahol kula a minőség, van ahol tű éles, attól függ, hogy hol milyen felvételek vannak). ez ugye az egész világra értendő.

vannak még a photoreal scenery-k, no azok a nem semmik (pl az egyik legjobb a budapesti, köszönhetően Kozma Andrisnak! :))
10.
10.
huszti
9.
9.
dareal
FRR lol, csak az a baj, hogy az egész jó messze van a realitástól :)

kipróbálni biztos ki fogom, kíváncsi vagyok erre a hardcore pilótákat is leköti dumára, szerintem azonnal shift-f8 várományos, de azért 1 esélyt kap :)

az utánégető effektje vlmi borzalmas, arról nem is beszélve, hogy a csóka szinte végig úgy repül. a g erő meg teljes mértékben hiányzik, ahogy látom. arcade szutyok, abból is a legalja.
8.
8.
Raviel.The.End
ha nekem ezt a pittyógást kéne halgatnom 2 órán át... én tuti hogy a bolondok házába kötnék ki... komolyan mint egy rossz játékgép -_-' de tiszteletem annak aki ezt kibirja több órán keresztül...
7.
7.
MetalLord
hát igen nem olyan szimulátoros... inkább mint a Star Wars :))
6.
6.
meridarider
a pittyegés télleg zavar de azt biztos ki lehet kapcsolni sztem jó lesz
5.
5.
raikoh
Kicsit csalódtam,azt hittem ennél azért komolyabb lesz.
4.
4.
elite_hun
A második videó az multiplayer. Sztem jó lessz :)
3.
3.
Aramisz93
Pfff...ez is egy arcade szutyok lesz
2.
2.
elite_hun
nekem bejön... valósághűbb
1.
1.
westZsolt
engem nagyon idegesít a pittyegés meg a puttyogás órbaszájba meg a WARNING X 200 -.-'
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...