Burnout Paradise - itt a PC-s megjelenési dátum

  • Írta: ATi0021
  • 2008. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Már jó ideje tudjuk, hogy jön PC-re is a Burnout Paradise, de eddig csak találgatni tudtunk, hogy pontosan mikor is. Most viszont végre van hivatalos dátum!
Már jó ideje tudjuk, hogy jön PC-re is a Burnout Paradise, de eddig csak találgatni tudtunk, hogy pontosan mikor is. Most viszont végre van hivatalos dátum!

Ugrás a galériához

Fiúk-lányok, a PC-s Burnout Paradise jövő év januárjában kerül a boltok polcaira. A jó hír mellé némi új infó is érkezett, eszerint ha három monitorral játszunk, amolyan extra widescreent érhetünk el, ezzel is növelve a belátható terület nagyságát. A konzolon megtalálható webkamerás funkciókat a PC-s verzió is támogatja majd - a jogsis képkészítéshez, és az online takedownhoz pedig bármilyen USB-s webkamera megteszi majd. Fentebb a szuperszéles felbontásból nézhettek meg pár képet - nem semmi lesz, mi?
18.
18.
shooter1234
Ez a monitoros dolog lol. nekiállok spórolni és az egész szobát körberakom tft monitorral, igy 360 fokban tudok majd nézelődni játék közben. XD XD XD

17.
17.
Tomie7
Fasza ,király lesz! Én mindig is vártam PC-re és most itt az alkalom :D
16.
16.
LiMiT
Hát nekem nincs 3 monitorom, ami van az is elég kaki! :DD Jó lesz nekem egyel is. :)
15.
15.
felegyi
azért még messze van Január! Én októberre tippeltem volna!
14.
14.
peterpal7
Három monior helyett ott van az a szuperszéles monitor (egyszer volt itt hír). Az jobb lenne hozzá. Ja és LEGYEN MÁ KÉSZ!!!
13.
13.
laca009
ja de azért JEEEEE JÖN A BURNOUT PC-re de szerintem ez az 1. és az utolsó ugy mint a gh3-nál is az activison bejelentette hogy ez volt az első és utolsó pc-s gh ennél is ez lesz a helyzet na mentem burnout revenge-ezni:)
12.
12.
laca009
szerintem nem olyan jó 3 képernyön játszani oké hogy sokkal több teret látsz be de aztán a vidi kártyábol is zabál anyival jobb is kell hozzám baromira ki lesz nyujtva sajnos ezért nem játszanak a haveréksem a lg hdtv-n a crysis mert nagyon meg lenne nyujtva:(
11.
11.
--=mgta=--
Általában a VGA cardokon 2 monitor kimenet van, 1 pedig a svideo, szóval 2 monitoron és 1 tv-n tudsz is vele játszani...
10.
10.
coderman
Milyen elvetemültnek van három monitorja?
7.
7.
ATi0021
7: Milyet, nem mindeket írtam. Pl van Genius, Logitech stb. Csak jó lenne tudni adott pénzért milyet érdemes. Asszem félreértettél.
6.
6.
elite_hun
Asszem azért hogyha lefotózod magad akkor azt a képet ráteheted a jogsira a játékban de ezt te is leírtad :P
5.
5.
ATi0021
Asszem ideje vennem egy webkamerát. Már csak azt lenne jó tudni, milyet érdemes venni.
4.
4.
MetalLord
remélem nem lesz valami giga gépigény... De azér rohadt jó hogy végre jön :)))
3.
3.
peterpal7
Ez a Trópusi vihar hatalmas!
1.
1.
elite_hun
Végre!!! már azt hittem sose jelenik majd meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...