Batman: Arkham Asylum - Joker hangja

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rocksteady Studis által fejlesztett Batman: Arkham Asylum szinkronszínészei között foglalt helyet Mark Hamill, aki Jokert fogja majd megszólaltatni.
A Rocksteady Studis által fejlesztett Batman: Arkham Asylum szinkronszínészei között foglalt helyet Mark Hamill, aki Jokert fogja majd megszólaltatni.


Hamill egyik leghíresebb szerepe Luke Skywalker volt, ám megannyi Batman témájú animációs filmben és videojátékban is hallhattuk a hangját. Az, hogy ő fogja megszólaltatni a játékbeli Jokert, jó hír lehet mindenki számára, aki kicsit is érdeklődik a játék iránt. Reméljük hasonló nagy nevek fognak még csatlakozni a produkcióhoz és nem csak hangzásban, hanem minden szempontból egy megfelelő minőségű alkotást kapnak majd a PC, Playstation 3 és Xbox 360 tulajok.
10.
10.
Mandalorian
Azért nem futott be, mint moziszínész, mert akkoriban nem jött be senkinek a kisfiús téma, a Harrison Ford féle macsók kellettek. Mikorra meg divatos lett, már elmúlt ő is 40. Egyébként rengeteget szinkronizál, és ahogy írták foglalkoztatott színház6i színész. Aki Vadert játszotta meg nem színész volt, hanem testépítő, a szinkronja viszont sok filmben játszott, és szinkronizált is ( Amerikába jöttem, vadászat a vörös októberre,Oroszlánkirály, Dredd bíró ).
9.
9.
bitbandita
9: Foglalkoztatott színész ő, csak nem filmekkel, hanem színházban keresi a kenyerét.
8.
8.
shadowtrooper
Zsír zsír! bár fura, hogy Joker hangját vállalja játékban míg Luke Skywalker-t nem a JK sorozatban....
7.
7.
Aramisz93
Hát ő nem tudott befutni. Harrison Ford meg befutott! Ez van. Multkor volt a Fokuszban szó ezekről az "egyfilmes" színészekről. Pl. aki Darth Vadert játszott, vagy C3-PO-t. Szinte az összes a Star Warsban játszott
6.
6.
felegyi
Pedig nagyszerű színész volt!
5.
5.
meridarider
tényleg nem lett másik normális filmje a StarWarson kívül igaz abban nagyot alakított:D

4.
4.
pstomi
Nem igaz mert a Jay és Néma Bobb visszavágban ő volt Dákomvágom :D
3.
3.
Giga0509
2: egy yó játék sok pénzbe kerül :D
2.
2.
demon68
Hát ez nagyon komoly! Nem semmi pénzbe kerülhetett!
1.
1.
Giga0509
Faxa!! várom nagyon isten játék lesz! (remélem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...