Október 2-án érkezik a Bioshock PS3-as demója

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
A PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért Bioshock hamarosan a Playstation 3 tulajok gépére is megérkezik, de előtte a demo jelenik meg.
A PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért Bioshock hamarosan a Playstation 3 tulajok gépére is megérkezik, de előtte a demo jelenik meg.


A 2K Boston által fejlesztett játék új színt vitt az FPS műfajba. Rengeteg játékos lelte kedvét a Rapture nevezetű víz alatti város felfedezésében, mind Xbox 360-on, mind PC-n. Hamarosan megérkezik a játék a Playstation 3-mal rendelkezőkhöz is, ám előtte a kipróbálható változat látogat el a Playstation Networkre, október 2-án. A teljes játék megjelenése 22 nappal a demo után, vagyis október 24-én várható.
20.
20.
joykiller
20#: Akkor vegyél matchboxot, és játsz azzal!! Szerintem még ahhoz is gyökér vagy!!
19.
19.
Malazia
Joykiller..phhh..anyád az..kár hogy nem taposott szét vagy kétnapos korodban te kis szarrágó...MGS4..oké..Ratchet oké..a többi meg ingyen se kéne te paraszt..
18.
18.
joykiller
MGS4, GT5prologue, Uncharted, Resistance, Motorstorm,Ratchet and clank, Siren, Afrika, ......... soroljam még?

Dugd fel a boxod magadnak a biosokkoddal együtt!!!!!!
17.
17.
Malazia
joykiller kezd már el sorolni azt a kurva sok jó játékot ami PS3-ra jött ki..MI van MGS4,GT Prologue ami ingyen se kéne,igen..és tovább..mit tudsz felmutatni te gyík??

16.
16.
joykiller
15: vannak ennél sokkal de sokkal jobb gamek ps3-on. ez csak egy ujabb sci-fi beütésü átirat,(amit utálok), jobb szeretem az olyan gamekat aminek köze van a valosághoz, és nem kék fényeket szor a karakter keze(részemröl baromság), egy medal of honor, vagy egy mgs4 sokkal többet ér számomra, mint az eféle bohockodás. Lassan a ps is átveszi ezt a sci -fi vonalat boxrol. Boxon a lövöldözös 80%a sci-fi storiju, amit én nem kedvelek.
14.
14.
McDuff
14# hát erre nt mit mondani,te nem vagy normális,neked vki a 2K-nél nagyon ártott vmivel...nem h örülnél h bobby is kap vmi játékot ps3-ra me már hetek ota sír a szája h mi ps-sek mindent megkapunk,ő meg nem bír jáccani semmivel:P
13.
13.
joykiller
12#: egy ilyen szarral nem vágatom tönkre a gépem, ez az unreal motor elég ocsmány amivel fut a játék.

Amugy köszönjük EMESE! ENNYI!!!
12.
12.
mgsboy
12: jaja..

joykiller: bekaphatod nyugodtan ha akarod... kis táposcsirke... direkt mondták h több fegyvert meg pár pályarészt is beleépitenek... nem átirat lesz hanem jobb mint a pc-s és jobb mint x360os!! és ne ilyen 3pontos játékokat hozz föl példának mert a vampire rain amire kijött legelőször az is 3 pontos volt... ez a játék hibája, de a bioshock jobb lesz ps3on ez garantált!
11.
11.
Malazia
11 Szutyok átirat..neked meg mi a fasz bajod van ember?

Ez egy rendkívül korrket game,és a PS3-tulajok örülhetnek,hogy egy ilyen gyöngyszem a kezükbe kerülhet..senki se mondta hogy játsszál vele te szerencsétlen..láttad egyáltalán a játékot,mielőtt beugattál ide feleslegesen? Kurva komoly a graf,de lehet hogy nem vetted fel a 82 diopriás távcső-szemüvegedet a degenerált fejedre,ezért homályosnak tűnt a dolog..pont mint a hülye agyadban..csak a homály mindenütt..

Siess haza azt nyomd a tetrist..bár te még ahhoz is túl hülye lennél barátom...mindig csak az ócsárolás..a játék,a konzol-lehúzás..komolyan mondom nevetségesek vagytok..
10.
10.
joykiller
#9: kisgyerek te nekem ne pattogjál. nem tudom mi a f@sz bajod van, csak leirtam amit gondolok a szutyok átiratokrol. szerintem egy sz@r pc-s grafikáju undormány.
9.
9.
Aramisz93
Ugyanolyan biztos nem lesz. Kötött.



joykiller: Szerintem te is inkább maradjál ott ahova való vagy. Kuruc.info.
8.
8.
joykiller
Egy ujabb szutyok átirat. Mostanában csak multiplatformos szemetek jönnek, ugy mint a vampire rain is. Maradjon ott ahova valo.
7.
7.
mgsboy
szebb vagy pedig ugyanolyan lesz ps3on...
6.
6.
biolencse
Szerintetek PS3-on is lesz olyan szép, mint a csúcskategóriás számítógépeken??? Csak mert haverom gépén valami fantasztikusan gyönyörű volt. A víz, mintha igazi lett volna.
5.
5.
xboxparadise
boby legalább írj helyesen hamár ostobaságokat írsz össze vissza.
4.
4.
mgsboy
hahaha ugyis megveszem... én nem zerawolok
3.
3.
tjames
Szerintem is egy NAGYON FAJA játék ez. Engem is teljesen magával ragadott a játékvilága. Jó hogy a PS-esek sem maradnak ki ebből. Az ilyen jó játékokból kár lenne bárkit is kihagyni.

ALLPLATFORM 4 EVER :)
2.
2.
Dcrysis02
A hirből az lemaradt hogy Bobbynak nem teszik elérhetővé :)
1.
1.
Menyus911
én PC-n végignyomtam, erdemes jaték... várom a folytatást... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...