Grand Theft Auto IV - ilyen gép ajánlott hozzá

Link másolása
A Grand Theft Auto IV hivatalos honlapján napvilágot látott a számítógépes változat ajánlott gépigénye - ha ezeket az elvárásokat teljesíted, tökéletesen fut majd nálad a játék.
A Grand Theft Auto IV hivatalos honlapján napvilágot látott a számítógépes változat ajánlott gépigénye - ha ezeket az elvárásokat teljesíted, tökéletesen fut majd nálad a játék.
  • Windows XP (Service Pack 2-vel) operációs rendszer 
  • Kétmagos processzor (Intel Pentium D vagy jobb)
  • 2GB RAM
  • 18GB szabad hely a merevlemezen
  • 512MB memóriával felszerelt DirectX 10 kompatibilis videókártya vagy DirectX 9 kompatibilis kártya Shader-támogatással
  • Dual-Layer DVD-ket támogató DVD-olvasó

Mint említettük, ezek az ajánlott követelmények, kisebb felbontás és kevesebb részlet mellett gyengébb gépeken (és itt nem a PIII-as masinákra gondolunk) is elfut majd a PC-s Grand Theft Auto IV. A játék megjelenése november 18-án várható.

UPDATE: A Games for Windows oldaláról le lett szedve a Grand Theft Auto IV gépigénye és a "Hamarosan jön!" címke foglalta el helyét. Állítólag a fejlesztők még javában dolgoznak a játékon és az utolsó három hétben kezdik el tesztelni azt: addig még csiszolhatnak a motoron a kisebb követelmények érdekében.

45.
45.
NereusLaceee
"Nekem ennél sokkal jobb pc-van, de van egy xbox 360 is meg egy 107 centis full Hd-s pana plazma azon ugyanis sokkal élvezetesebb mint egy szutyok monitoron ehhe ehhe" LOL :D Add máá kőccsön lécci
44.
44.
felegyi
53# Olyan h*lye vagy mint 6 másik! Hol olvastad ezt a fost? Szerintem csak álmottad, de ha te erre pörögsz...
43.
43.
laca009
te hülye nem vonja vissza miért nem tiltják le az összes gta 4 lemezt xboxon és nem lehet elinditani meg van csinálva na ezért jó a ps3 arra már nincs másolt :P xD
42.
42.
Dcrysis02
51:LOL ez már vagy a köcsögség vagy a hülyeség tetőpontja!!!Te...Bobby ivadék,te...
41.
41.
bobo911
Nekem ennél sokkal jobb pc-van, de van egy xbox 360 is meg egy 107 centis full Hd-s pana plazma azon ugyanis sokkal élvezetesebb mint egy szutyok monitoron ehhe ehhe
39.
39.
Dcrysis02
43:Valamennyire meg mert mégsem egy pletyka oldalon rakták ki hanem a hivatalos terjesztői oldalon.Igy vagy kisebb lesz vagy pedig ugyanaz csak pontositva,ergó ott lesz a pontos videó kártya és a processzor is megnevezés is.
38.
38.
Obi1
K2 The Highest: Tudod hogy miről beszélsz egyáltalán?

Az ajánlott gépigény szinte soha se egyezik meg azzal ami a maximálissal. Amihez nem értesz ahhoz ne szólj hozzá, kösz. És még te dobálózol a "tanulj meg olvasni" szövegekkel, LOL.
37.
37.
ptogamer
Most ebbe a gepigenybe meg lehet bizni vagy nem????
36.
36.
ptogamer
Hat erre azert eppen nem gondoltam de egy kis ujjitassal fog menni tokeletesen

35.
35.
Optimus Prime
39: Én nem mondtam, hogy XP-n nem megy DX10-s VGA-val, nekem is XP van DX1-es kártyával. Ámde DX10 szoftver híján nem tudom kiaknázni a kártya maximumát és a DX10 híján nem is fut DX10-es grafikával. A GamesforWindows.com-ot én is nézem tényleg ez van írva, és mint ajánlott, nem minimum.

A GTA-ről már hallottam, de játszani sose játszottam. Lévén demója tudtommal egyik játéknak se volt. Ismerőseim szerint a Scrapland elégé GTA-klón, csak más környezetben -> jövő, robotok, speederek, stb.
34.
34.
demon68
nem azért adták meg hogy DX10-es videokártya, mert XP-n dx10-el fut, hanem mert a dx10-es kártyák viszonylag újak, elfut rajta a játék. vistan dx10el biztos nem ekkora a gépigény, én ezt inkább minimum gépigénynek nézném. 18 GB lehet, a DVD-n gondolom minden jól be van tömörítve, kitömörít mindent merevlemezre, gyorsabban fut a játék. és az érdekes tényleg hogy optimus még sosem hallott a GTA-ról, a nagypapám már hallott róla.
33.
33.
Dcrysis02
UPDATE:A gamesforwindos oldaláról le lett szedve a követelmény mivel állitólag a készitők még dolgoznak a játékon igy lehet hogy kisebb lesz a követelmény. De Optimus akkor sincsen igazad mivel DX10-es karival simán lehet XP-n futtatni DX9-es játékokat és is azt csinálom igy félreértetted a dolgot.
32.
32.
Dcrysis02
Ja és nem tudod mi az a GTA??Jézus...mitcsináltak veled a szüleid? :) Nem lesz demó az szinte 99.99% ugyhogy ajánlom vedd meg mert nagyon jó. ;)
31.
31.
Dcrysis02
Akkor menj a Games for Windows oldalára és mondd meg nekik hogy ez paradox :) és ezt nem cikizésből irtam.
30.
30.
Optimus Prime
Ez a gépigény több szempontból is paradox, illetve hülyeség.

1: Windows XP OP, de DX10-es VGA :S

2: DL DVD kompatibilis DVD-ROM? Melyik nem az? (Már a 2005-ös Starship Troopers is DL-en volt 6 GB, ennek ellenére csak 3-at telepít)

3: DX10 vagy DX9 VGA shader támogatással. Igen, de milyennel? 1.1-es már a GeFforce2MX is tudott.



Bár a játékról fogalmam nincs, hogy mi ez vagy miről szól, de ha lesz PC-s demó kíváncsiságból megnézem hogy fut fullon a gépemen. Mert bár csak Celeron D-m van, de eddig csak a Crysis fogott ki rajta. :P
27.
27.
--=mgta=--
Kérdésem lenne hozzátok skacok! Dx10 lesz vagy Elég neki a Dx9?
26.
26.
felegyi
28# Nem tudhatod! Az is lehet hogy megint vmelyik kis bunkó szórakozik, azt majd kiadják a hivatalos gépigényt és leesik az állunk, negatív értelemben! Ez CSAK egy GTA? Igen csak egy GTA de lazán felturbózott grafikával és látóhatárral szóval úgy számolj. Annyit még mondok hogy az ajánlott NEM a max grafikát hivatott részletezni! Egy erős medium-high beállításokra saccolj, 1280-as felbontással...
25.
25.
LiMiT
Észrevettétek hogy bobby nem írt még ide semmit? xD



Majdnem megvan ez a gépigény is. :) Csak +1 giga ram kéne, de az lesz nemsokára...
24.
24.
Metal fiú
nekem ezel agépigényel niincs gondom be tszem az új karimat menni fog
23.
23.
Obi1
"ha ezeket az elvárásokat teljesíted, tökéletesen fut majd nálad a játék."

De nem maximális beállításokon és felbontáson, szóval tökéletesen nem fog futni az biztos. És még így is sokat kéne rá költeni.
21.
21.
kancsoka
hát nekem 100 h max-on fog futni a game ennél a gépigénynél 5x jobb a gépem!De nem tudjátok kb mikor jön ki?
20.
20.
Dcrysis02
Crysis helykövetelmény:15Gb Igazából foglal:2-4GB....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...