Befejeződtek az EA-Take Two tárgyalások

Link másolása
Az Electronic Arts gondos elemzés után ma bejelentette, hogy végleg felhagy a Take Two felvásárlási kísérletével. Ennyit a Grand Theft Auto IV lassuló eladásairól.
Az Electronic Arts gondos elemzés után ma bejelentette, hogy végleg felhagy a Take Two felvásárlási kísérletével. Ennyit a Grand Theft Auto IV lassuló eladásairól.

"Az Electronic Arts továbbra is erősen érdeklődik a Take Two által nyújtott kreatív csapatok és termékek iránt, ám óvatos intézkedések után arra a döntésre jutott, hogy nem kísérel meg semmilyen több ajánlatot adni a Grand Theft Auto 4 kiadójának átvételére, és ezennel megszakít minden efféle tárgyalást."

Ezt egy válasz követte a Take Two képviselőjétől, Strauss Zelnicktől, aki kijelentette, hogy a cég továbbra is nyílt a partneri kapcsolatokra.

"Továbbra is az a cél, hogy hasznot termeljünk a befektetőinknek és fogyasztóinknak egyaránt. Ez a célunk, mióta az EA feltette az ajánlatát hat hónappal ezelőtt. De továbbra is kapcsolatban állunk más cégekkel, és egy egyfajta potenciális stratégia egyezményt szeretnénk elérni. Kimagaslóan büszkék vagyunk arra a sikerre, amit az elmúlt tizennyolc hónapban elértünk, és biztosak maradtunk abban a képességünkben, hogy ki tudjuk elégíteni az elvárásokat."
13.
13.
ACDC 4ever
mondjuk az a 860 valahány millió dollár bevétel sztem nem

nagyon veszteséges(egy évben) mondjuk én útálom az EA-t :)
11.
11.
ptogamer
Hala az istenek hogy nem vette meg mert akkor lemondhatunk volna az ilyen jo gta-rol amienek vannak most.
10.
10.
Metal fiú
9.
9.
Petike x
6: Milyen qrva nagy bevétel? Már évek óta az egész cég veszteséges!

Azért próbálkoznak ilyesmivel, hogy ne menjenek tönkre.
7.
7.
suti_88
hiába az EA a legnagyobb kiadó pénzügyileg, de kezd felzárkózni hozzá az Ubi, meg ott van az Activision is..és a Take Two bekebelezésével monopolhelyzetbe került volna
4.
4.
ptogamer
Hat egy jo hir hogy nem veszi meg az EA de a masik rossz hir hogy tovabra is hajlamosak az eladasra.:(

3.
3.
Chocho
2.
2.
Callation
Hurrá ez azt jelenti nem lesz GTAsims XXXXDDDD
1.
1.
watto
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...