NFS Undercover - hírhegyek és gépigény

  • Írta: ATi0021
  • 2008. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
A Need for Speed fórumán lehetőséget kaptak a játékosok, hogy kérdéseket tegyenek fel a játék producerének - sok egyéb mellett így itt a gépigény is!
A Need for Speed fórumán lehetőséget kaptak a játékosok, hogy kérdéseket tegyenek fel a játék producerének - sok egyéb mellett így itt a gépigény is!

A beszélgetés során szó esett a karrier módról, a bejárható terület nagyságáról, a rendőrökről, a forgalomról és még sok mindenről. De íme a pontos lista:

  • A rendőrök mesterséges intelligenciája kapott jó pár új layert, melynek köszönhetően sokkal okosabbak és agresszívebbek lettek. A körözési szinted növekedésével a rendőrök egyre erőszakosabbak lesznek, és még elszántabban próbálnak majd megállítani.
  • A csalók ellen idén is a Punkbuster anti-cheat rendszere védi majd az online játékosokat, melyet idén néhány új dologgal is kiegészítettek. Emellett az EA moderátorok is figyelemmel kísérik majd az online statisztikákat, és azokat az eredményeket, amelyeket feltehetően csalással értek el, törölve lesznek. A folyamatosan csalók és a közösséget rombolók nagy eséllyel kaphatnak bant is.
  • Megerősítették a hírt, hogy a játéknak nem lesz demó változata
  • Már a játék kezdetén bejárhatjuk a teljes területet, nem kell külön-külön feloldani azokat.
  • A játék gerince a küldetéses történet lesz, de nem feltétlen kötelező minden versenyen rész venni a továbbjutáshoz.
  • A közúti forgalomban részvevők mesterséges intelligenciája is sokat fejlődött, sokkal élethűbben reagálnak egy adott helyzetre. Ha kanyarodni akarnak valahova, azt indexelve jelzik, de reagálnak a gyorshajtókra is, igyekeznek a balesetet elkerülni. Ha szükséges, akkor lassítanak vagy megállnak, ha kell elrántják a kormányt, és baleset esetén riasztják a 911-en a helyi rendőröket.
  • Idén a város nagyon nagy lett. 160 mph-es tempóval egy kör a város körül kb. 8 perc.
  • Megerősítették, hogy csak az úgynevezett Magic Hour-ban játszódik a játék, így nem lesz nappal-éjszaka váltakozás. Reggel lesz, minden arany színben pompázik majd, de nem lesz túlzottan világos. Mindez drámaibbá teszi a játékot, és jobban is illik az Undercover hollywoodi stílusához.
  • Továbbfejlesztették a Photo módot. Az elkészített képeket az idén nagyszerűre sikeredett needforspeed.com-on nézhetjük meg.
  • Kb. 20-25 óra lesz a karrier kijátszása. A 100% elérése még több időt vesz igénybe.
  • Néhány módban lehetőségünk lesz rendőrautóval menni, melynek vezetése sokkal élvezetesebb lesz és akár még a szirénát is használhatjuk.
  • Az Undercoverben három nagy autóosztály, amerikai, európai és japán lesz. Igyekeztek beletenni a játékban a világ legnépszerűbb izomautóit, legújabb egzotus kocsijait és még sok mindent.
  • Igyekeztek ismételten egy next-gen grafikájú játékot elkészíteni, mely tökéletesen fut konzolon és képes kihasználni a PC lehetőségeinek gazdag tárházát.

Végezetül íme a PC verzió minimális rendszer követelménye:

Windows XP és VISTA a legutolsó szervízcsomaggal
Intel Pentium 4 2.8Ghz CPU (3.0GHz Windows Vista esetén)
1 GB memória
GeForce 6500 vagy Radeon 9500 Pixel Shader 2.0-val
DirectX-et támogató hangkártya
8X vagy gyorsabb DVD meghajtó
2.0GB hely ajánlott a játék installálásához
DirectX 2007 novemberi változata
Az internetes játékhoz megfelelő sebességű hálózati kártya
51.
51.
Hector Maio
Azt olvastam 1 csomó holyen hogy van a játékban Koenigsegg ccx.Teljesen végigjátszottam és nem kaptam meg.Ha valaki tudja mit csináljak légyszi írja.És csak én látom úgy hogy minnél újabb annál rosszabb?Mármint ebbe nagyon jó a sztori de...Szerintem eddig a Most Wanted volt a legjobb.
50.
50.
totomi
A menete, a történet tényleg nagyon jó, meg az új versenyek is, de egy 2008 novemberi játéktól jobb grafikát vártam :(
49.
49.
furi20
szerintem akkor is jó lett ez a játék, jó a menete és a képe is.
48.
48.
totomi
Szerintem ez a rész nagyságrendekkel jobb lett, mint a PS. Én azt nem is nevezném NFS-nek :S
47.
47.
Krpec
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az NFS sorozat valahol a Pro Streetnél kezdett el elindulni a lejtőn. Én azóta úgy vagyok vele hogy örülök hogy abbahagyták azt hogy nincs város csak verseny. Másrészt meg az hogy DEMO.....Nemértem én mindjárt a teljes játékot húzom.
46.
46.
ATi0021
UPDATE:

- 5.5GB hely ajánlott a játék installálásához
45.
45.
ATi0021
46: De ezt legalább befejezik. A TDU-t ennyi idő után se voltak képesek befejezni. Ugye ott csak 99%-ot lehet elérni max. És akkor nem is beszélve a különféle bugokról és egyebekről. Szeretem én is TDU-t, de azért az se annyira hibátlan és jó.
44.
44.
Synitka
"Idén a város nagyon nagy lett. 160 mph-es tempóval egy kör a város körül kb. 8 perc."

Röhög a vakbelem! O'ahu ugyanennyivel 3/4 óra. Hiba nélkül...

Szánalmas ez az Nfs sorozat...
43.
43.
laca009
AHHHHHH EZ FÁJT XD biztos el fog futni a gépemen:P
42.
42.
Drider
Vista SP1, 1 GB RAM, GeForce 6200 AGP, Athlon64 3800: el fog menni, de nem fogom megvenni... :D Nem tudják korlátozni a demót területileg is úgy, hogy küldetés is legyen benne. Valószínű nem hozna jó visszhangot. Ez viszont így elég siralmas, mert egy autós játékot nem csak a küldetés miatt játsszunk, aztán félredobjuk, hogy oké, végigtoltam... A menü, a zenék és az utcák hangulata lesz a döntő. Az utak viszont még mindig sivárak közlekedő emberek/városi moraj/szurkolók(ProStreet) nélkül. Elég lenne sztem csak a filmjeleneteket végignézni, a többit már úgyis ismerjük. :D Az igazi változást az hozná, hogy leállnának a filmes forgatásokkal, és MoCap-pal és arcszkennerekkel le3Dznék a főszereplőket, hogy élő animációt kapjunk. A Carbon-ban már voltak erre kisérletek, de a 95% ott is film volt. Nagy koppanás lenne, hogy az egész játék mérete durván megfeleződne! ;D
41.
41.
ATi0021
41: A hírben levő hivatalos EA-s forrás. Ami azon az .extra.hu-son van az kamu.
40.
40.
ptogamer
hat en egy mas oldalon mas gepigenyt talatam nem tudom meik az igaz

http://gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=426
39.
39.
thomee84
...és még a szirénát is bekapcsolhatjuk..hmm:) ha nem lesz egyáltalán demo én meg nem veszem csak úgy poénból.. legalább megjelenés után adjanak ki egyet!
38.
38.
ProEvoFan2
sok az igérgetés mint minden évben, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle...a GRID után felköthetik a gatyájukat!!!
37.
37.
NereusLaceee
"A közúti forgalomban részvevők mesterséges intelligenciája is sokat fejlődött, sokkal élethűbben reagálnak egy adott helyzetre. ...blabla... Ha szükséges, akkor lassítanak vagy megállnak, ha kell elrántják a kormányt, és baleset esetén riasztják a 911-en a helyi rendőröket."

!!!! Hhnahh ezt szeretném én látni, és kikérem magamnak, Az Intelligenciával nekem sosem volt gondom, élveztem amikor utcai autó előzött meg FreeRide módban, egy kanyarban, amit ő 190-el vett be. De ezt most javított grafikán követhetem majd nyomon!

Sőt ez a 911 hívás... legyen benne BONUS mód, legyen 1 db PIZZA futár mindíg véletlenszerűen a pályán, és ha őt trafáljuk el, akkor HÍVJA FEL NEKÜNK A PIZZÉRIÁT... de lassan az INNOVÁCIÓIMAT elküldöm a cégnek is, mert ettől az infótól... komolyan... be*szarok... az NFS1 óta erre vártam... és Végre!

-(Bocs az elszánt rajongóktól, a cinizmusért, íígy utólag is)-
36.
36.
NereusLaceee
"36" A Black Box tagjai feltehetően sokszor nézték meg az UNDORWORLD című kultusz remeket és azóta félnek a nappaltól, csak és kizárólag Rekmlámcimkézett PRO autókat képesek elképzelni verseny közben reggel6 és este 6 között az utak végtelen sztyeppéin.

35.
35.
McDuff
"A rendőrök mesterséges intelligenciája kapott jó pár új layert, melynek köszönhetően sokkal okosabbak és agresszívebbek lettek. A körözési szinted növekedésével a rendőrök egyre erőszakosabbak lesznek, és még elszántabban próbálnak majd megállítani." mióta vannak rendőrök az NFS-ekben azóta ezt szajkozzák és továbbra is segghülyék.azt meg h miért nem lehet napszakváltakozást belerakni,máig nem értem...
34.
34.
Menyus911
23: igazad van csak már valahogy abban nem bízok h jo lesz, haat a gépigény az semmi extra mit mondjak... meglassuk...
33.
33.
tyler001
Hopppááá! ez a minimum kb mint a Pure..és ha a pure megy fullon a gépen akkor ez sem okozhat majd gondot :) jeahh!:P és csak 2gb :O lol :d EA ez most komoly :D?
32.
32.
Dcrysis02
Igen,mert én a multkori állitólagos gameplay videót láttam Maggie Kjúú-val ami a végén kiderült hogy nem is annyira gameplay,csak sima videó.
30.
30.
ptogamer
hat en ezt a videot mar lattam.
28.
28.
klemid
Van még több gameplay a youtub-en.
26.
26.
klemid
26: http://www.youtube.com/watch?v=lu8DpJGG088
Elég szar a minösége!(nagyon szar a minösége)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...