Alan Wake- október 17-én érkezik az új trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Két év hallgatás után végre új előzetes lát napvilágot az Alan Wake kapcsán, mégpedig október 17-én, a Max Payne film bemutatása előtt.
Két év hallgatás után végre új előzetes lát napvilágot az Alan Wake kapcsán, mégpedig október 17-én, a Max Payne film bemutatása előtt.


A Remedy, akik a Max Payne játékokat is fejlesztették, már évek óta az Alan Wake munkálataival vannak elfoglalva. Az előzetes információk szerint a játék egy túlélő horror lesz, ahol Mr. Wake bőrébe bújva kell megküzdenünk a szörnyűséges lényekkel, akik először csak álmainkban, később pedig a valóságban is ránk támadnak. A fejlesztők az elmúlt időszakban szinte semmi érdemi információt nem árultak el a játékkal kapcsolatban, semmilyen rendezvényen sem szerepeltették. A friss információk szerint október 17-én, a Max Payne film bemutatása előtt a moziba járók megtekinthetnek egy új trailert, amely ismét köztudatba hozhatja a játékot.
16.
16.
3D
Gael, és tjames! Örömteli látni, hogy végre a kommentárok írói között nem csak ellenségeskedés, de végre egyetértés is megjelenik. Csak így tovább:)
15.
15.
Metal fiú
14.
14.
demon68
13.
13.
McDuff
emlékszem még általános iskolába jártam mikor először olvastam erről a játékról a Gamestar-ban.most végzős vok középiskolában xDszal kibebaszott de király játék legyen ha már ennyit kell rá várni!
12.
12.
Gael
Neha,en is tolom boxon,par exclusive cimuk ravett,hogy legyen az is,ugyhogy felesben vettunk egyet ocsemmel.Foleg PSP-n jatszogetok mostansag,meg PS3-on,de azert elokerul idonkent a PS2 is(GT4).PC-n viszont csak Dio2-t jatszok meg mindig,de azt ket-harom naponta:-)



Eljen a jatek
10.
10.
Gael
Kiraly,le se szedik a fejem,mert van velemenyem,mi tobb van aki el is kepes azt fogadni?

Funky Cold Medina.



tjames,te min jatszogatsz?
9.
9.
tjames
#8: Én úgy értelmeztem hogy "harcolni kell a túlélésért, és horrorisztikus elemekkel tarkított maga a játék" Ezért is írtam hogy nemtom te hogy érted, hol a határ. Ezért is soroltam fel oly széles skálát.

Így hogy már konkretizáltad a hátárokat, így már még inkább igazat adok neked: e téren nincs túltengés játékok terén.
8.
8.
Gael
04:en klasszikus tulelo-horrort emlitettem,aminek az alltalad felsoroltak kozul egyedul a Siren tesz eleget,es az alltalad nem emliett Dead Space is ezen jatekok sorat fogja erositeni.BioShock egy kivalo FPS,de annyira sem volt felelmetes mint a Resistance.A Jericho egy csapatalapu taktikai FPS ami egy horror kontost kapott(nem is rosszat).Az AitD egy eleg szep akcio TPS lett idegesitoen bena kezelessel,sokkal jobb jatekot sejteto sztorival.Szandekosan a vegere hagytam a csalodas duot.Az uj Resi egy Gears of War szintu lovoldozes lesz az alapokhoz kizarolag egy ket szereplo alltal kapcsolva,a Silent Hill uj resze pedig egy nagy hulladek a szememben,szinten nem mas mint egy atlagos akcio-tps.A tulelo horror egy kategori,betonba agyazott stilusjegyekkel,ha egy jatek ijesztget,vagy az irrealisan uber puskadbol zombikra lovod ki azt a 10000 atomlovedeket masodpercenkent,attol meg nem tulelohorror.Szerintem
7.
7.
Dcrysis02
6:Üdvözölhetünk egy Playstation 3 tulajt köreinkben. XD

Vicc..
5.
5.
--=mgta=--
Még mákunk van hogy ez kijön pc-re is. A Heavy Rain-ek csak az a baja hogy nem lesz pc-re
4.
4.
tjames
#3: Túlélő horror (nemtom milyen szűken értjük ezt a kategóriát) játék ha nem is sok, de van/lesz mostanában. Bioshock, Alone in the Dark, Silent Hill, Siren, Resident Evil 5, Jericho(?)

De mondjuk hogy igazad van, ezekmellé befé még.

Viszont csakhogy az általam felsorolt látványvilágot látjuk már egy játékban előtte is: Far Cry 2. De ez nem vitalap. Csak azt akartam jelezni, hogy e téren nem lesz kirívó. Több lesz mint sok más játék, de nem egyedülálló. Nem hátrány ez....csak azért nem húzzák oskáig a kiadást.
3.
3.
Gael
02:Ha igy nezzuk a dolgokat,akkor a Heavy Rain is csak egy atlagos kalandjatek lenne,mert szinte minden reszet a jateknak lattuk mar itt vagy ott,de itt egyutt fogjuk oket latni,lelegzetelallito kontosben,ezert lehet nagy jatek az AW is.PC-re nem igen erkeznek a klasszikus tulelohorror jatekok(konzolra is alig),szoval barmikor is jon gyanitom hianypotlo lesz
2.
2.
tjames
Attól félek, hogy idejétmúlt lesz mire megjelenik. Ezt úgy értem, hogy annyi szép, és anno korszakmegváltó újítást mutattak be a korai fejlesztői videókban, hogy az állunk esett le. Gondolok itt a napszakváltozásra, az időjárásváltozásra,a környezet rombolhatóságára és azok megjelenítésének pazar mivoltára. De a mai high-end játékokban ezek már benne vannak most is. Mire ez kijön, semmi újdonsággal nem fog elkápráztatni minket "sajnos". Úgyhogy remélem a sztori az nagyon ott lesz! Arra gyúrnak remélem.
1.
1.
Dcrysis02
Várom.2011-2012 elött csak megjelenik mert akkor már szerintem jönnek az új konzolok XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...