Starcraft 2 - trilógiának szánva

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard műhelyében készülő Starcraft 2-ről érdekes információkat tudott meg a Kotaku csapata, mégpedig az egyszemélyes játékról és a történetről.
A Blizzard műhelyében készülő Starcraft 2-ről érdekes információkat tudott meg a Kotaku csapata, mégpedig az egyszemélyes játékról és a történetről.


Az idei BlizzCon rendezvényre ellátogatott a külföldi Kotaku csapata is, akik megtudhattak néhány érdekességet a Starcraft második részéről. Chris Sigaty, a játék producere elárulta, hogy az egyjátékos kampány három részből fog állni, vagyis trilógiaként tervezik kiadni a játékot. Ezáltal több idejük marad a fejlesztésre, s megfelelő történetetet tudnak kreálni, amely méltó a Starcraft névhez. Az első rész a Terranokról fog szólni, s a címe pedig Wings of Liberty lesz. A második rész a Zergeket helyezi majd előtérbe, Heart of the Swarm címen, a harmadik részben pedig a Protossok kapják a főszerepet, s a cím Legacy of the Void lesz. A trilógiának bizony lesznek előnyei, az egyik ilyen, hogy minden epizódban bővíteni fognak a többjátékos módon, így mindig friss tartalmakra számíthatunk majd. További információt egyelőre nem árultak el, várjuk a fejleményeket.
41.
41.
bitbandita
40: Hát nem tudom... pénzszag ide vagy oda a Blizzard ezen bukhat is, nem is keveset. Mert ha a három epizódot nem lehet végigvinni csak azzal a fajjal akikről szól az aktuális epizód, akkor én csak a Terrant fogom megvenni, mivel játszani csak azzal szeretek. A sztori miatt nem fogok kiadni egy rakás pénzt a másik két lemezre, csak hogy azokkal a fajokkal játszak akikkel nem szeretek. A Terran lemezt végigjátszom, a Youtube-ra úgyis felpakolják majd az összes átvezetőt, intro-t, outro-t... szóval a sztoriról sem maradok le!
40.
40.
Stack
34#

A Ghost az nem elég jó neked? Kár hogy csak Xbox-ra jött ki. Egyébként te milyen trilógiát olvastál? Amiről én tudok az a Szukits kiadó 5 könyve. Van más is? Mert édekelne.
39.
39.
aSp1S
Hm... Nagyon pénz szagú ez az egész úgy mint a WOW.
38.
38.
bitbandita
35: hát nem tudom, de EBBŐLl a cikkből nem derül ki egyértelműen az amit mondassz. "...Az első rész a Terranokról fog szólni,.... a második rész a Zergeket helyezi majd előtérbe...": ebből nekem nem jön le egyértelműen, hogy csak az adott epizód főszereplő fajával lehetne végigtolni azt a részt. De nem is értem miért ne lehetne, szerintem nem nagy meló úgy megcsinálni, hogy bármely faj választható legyen. Főleg annak tükrében, hogy a fejlesztésre szánt idő nem szempont a Blizzardnál, no meg a pénz sem. Remélem nekem van igazam és nem azért, hogy igazam legyen :) Ha viszont úgy lesz ahogy te gondolod, akkor véleményem szerint a Blizzard élete első és legnagyobb baklövését követné el...
37.
37.
metafenomÉN
Részemről inentől már nem anyira várom a játékot

http://pcdome.hu/hirek/15870/szetdaraboljak_a_starcraft_2_t_kepek_videok


Teranok stratégiára összpontosítanak (hát mire másra? ja hogy jön a fekete leves)



Zergek inkább RPG-re fókuszál???? NEM!!!



Protoszok kiegészítője diplomáciára??? Pffff nincs játék amiben igazán jó volt a diplomácia.



ráadásúl a kedvenc mondatom

"minden faj külön kerül a boltokba. A hivatalos magyarázat szerint ez az egyetlen módja annak, hogy ne kelljen jelentősen elhalasztani a játék megjelenését,"



Ugyan már meddig akarják húzni??? 10 évecskét fejlesztgetnek? Pfff lehet kicsit már nagy lett az arc az a baj!
36.
36.
laca009
ez szerintem még nem lesz végleges
35.
35.
FeroxX
olyan lesz mint a Kane's Wrath vagy a Warhammer DOW I..ahol csak NOD kampány volt, illetve a másikban meg csak Ultra Marines..
34.
34.
FeroxX
33 : nézz jobban utána ! az első epizodban csak terran kampány lesz (meg valami mini protoss) a másodikban meg CSAK zerg a harmadikban pedig csak PROTOSS ! nem lesz ilyen, hogy mindegiyket mindhárom fajjal végig lehet nyomni :D..ezt nem is tudom, hogy hogy gondoltad volna... na mind1..
33.
33.
Shadowsomi
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem a starcraftból egy fps játékot kéne csinálni. én olvastam a trilógiát, az utolsó rész tetszett a legjobban, azt kéne megcsinálni :D és az állati jó is lenne (szerintem) amúgy meg ezt is ki fogom próbálni attól függetlenül, hogy nem fps, a starcraftot ígyis úgyis szeretem :D
32.
32.
bitbandita
30 : "...starcraftnál a játékosok nagy része EGY fajért van oda..(én pl Terran) na most ezeknek az embereknek totál felfog fordulni a gyomra..." szerintem ezt nem így kell felfogni. Minden részt - függetlenül attól, hogy Terran, vagy Zerg sztorora van kihegyezve - 3 fajjal viheted végig, szóval tök mindegy ebből a szempontból, hogy az adott rész melyik faj történetébe enged nagyobb belelátást. Mindenki azzal a fajjal játsza végig a 3 részt, ami neki tetszik....
31.
31.
Metal fiú
30.
30.
Aramisz93
Szerintem a legtöbben a játékot, nem a single és story miatt fogják megvenni, hanem a b.net miatt. Ahogy az első résznél is. Koreaiak milliói nyomják még a starcraftot b.neten. Szoval mindenki megveszi azt a részt amelyikben szerepel a kedvenc faja ( protoss nekem ), és felmegy b.netre.
29.
29.
FeroxX
ebbe a Valve is csúnyán belebukott a HL2-vel..ők is hangoztatták, hogy majd évente meg félévente jön az új epizód... ezek után teljesen komolyan ugy gondolom, hogy blizzard jó ha 2 évente lesz csak képes felmutatni egy új részt..de ezek teljesen jogosan már kb senkit sem fognak érdekelni...



áhh elbasszák az egészet, nem hiszem el...



plusz az is igaz, hogy tuti, hogy 10k körül lesz mindegyik kieg, plusz gondoljatok bele..starcraftnál a játékosok nagy része EGY fajért van oda..(én pl Terran) na most ezeknek az embereknek totál felfog fordulni a gyomra, ha majd 10k-kat kellene kicsengetni a másik fajért, csak hogy tudja mi a story...



hatalmas csalódás az egyik kedvenc játékfejlesztőimmel szemben..



és jah most megmondom, ha ettől az ötlettől nem állnak el akkor a történet vége egészen pontosan 2014-15 körül lesz..előbb semmiképp, erre fogadnék is egy nagyobb összegben..
28.
28.
laca009
jahh x_x hogy ugy lesz 3 epizód hogy külön külön kell meg venni a kiegeket? ...
27.
27.
laca009
HUHHH istenem nem azt mondtam hogy a dio3 mmo lesz ... hülye hanem azt hogy lezárják a történetet a 3. résszel és aztán ugyan ugy csinálnak egy külön állo mmo-t mint a wow csak a dio-s világgal... ezt mondtam de aki nem érti meg....
26.
26.
Dcrysis02
26:nekem nem az a bajom. :)

Én az olyan játékokat birom aminek van sztorija.A BiA:hell's Highway pl tökre bejön.Szeretem ha egy játékkal a sztori befejeződik de még mindig lesz valami folytatás az a legjobb(Ilyen a StarCraft)
25.
25.
metafenomÉN
25#Hát szvsz idén már tuti nem jön ki Zergekhez még alig van egy két egység. esetleg nyáron, ami nem is baj csak ne kinozznának minket morzsákkal. A DIOIII is már most megvenném de egy két évecskét még biztosan várhatok rá.



A másrészről engem az is zavar, hogy Zergeket bírom az embereket is de a protosz-népség nekem igen csak unalmas, könnyűn végignyomtam hogy lássam mi a vége ennyi de ha külön meg kell venni csak hogy lássam a végét hát nem tudom ez kicsit azért gáz.
24.
24.
Dcrysis02
24:Tudom hogy mióta készitik.Pontosan (2003) a Burning Crusade kiadása óta munkálkodnak a SCII-n.Képben vagyok.Vagyis ha 2009-ben sem jön ki akkor közeledünk a Stalker fejlesztési ideje felé(6év)De nekem azt nem veszi be a gyomrom hogy várnom kell mig a sztori befejeződik ami ilyen tempóval kb 2014-re lezárul.
23.
23.
metafenomÉN
23# igen ugyan úgy triológia marad csak külön külön adják ki és fizethetsz mindegyikért és várhatsz várhatsz várhatsz várhatsz

várhatsz várhatsz várhatsz várhatsz. mert ezek a srácok piszok lassan dolgoznak WoW hoz még kiadnak ezt azt de SCII hírek mióta vannak és hivatalosan még gép igények sincsenek kint. csak ennyi



What are the system requirements for StarCraft II?



We'll have more details on specific system requirements closer to the release date



Mert...



When is the game coming out?



At this point, it's too early to provide an initial estimate on the release date. As with all Blizzard games, we will take as much time as needed to ensure the game is as fun, balanced, and polished as possible.



Hát akkor csak csiszolgassák még egy darabig, egyszer majd elkopik... .
22.
22.
Dcrysis02
23:Akkor hogy van ez?Eddig is trilógia volt ha úgy vesszük,mert ugye Starcraft-Brood Warba három-három kampány volt.Most akkor az a nagy hir hogy ismét három kampány lesz,ugyanolyan marad a fajválasztás?
21.
21.
Aramisz93
#21: NEm is lesz MMO, csak valamivel menőznie kellett lacának



Hogy mennyi mindent tud a BLizzardról. De tényleg félreértetted a cikket, már előbb is írtam, ez nem azt jelenti hogy a Starcraftból trilógia lesz.
20.
20.
metafenomÉN
19# laca azt hiszem nem igazán értetted a cikket és azt sem hogy nekünk most mi a bajunk a BLIZZARD-al.



ui.: akkor a DIOIII MMO-lesz én úgy tudtam nem az. (nem akarok ezért is havonta fizetni pontosabban nem is tudok)
19.
19.
Trishtan
19: Nagyon nem a WoW volt az első MMORPG. Volt ám előtte Everquest, Ultima Online, és Phantasy Star Online is...
18.
18.
laca009
... a wow az egy jó ötlet mert az összes mmorpgnek a jövöjét alapozta meg ha nem lenne ez a jkáték akkor nem lenne a requiem a guildwars a city of heroes & vallians auto assault lineage2 sorolhatnám még mert ezek nagyon jó játék és lehet hogy a blizzard nagyon sokat kaszál ezzel a játékkal és a dio-t is átviszik egy ilyen kö mmo-ba na ésss igy is van világ nem? ÖRÜLJÜNK HOGY MÉG VAN BLIZZARD MERT HA NEM LENNE AKKOR MÁR A 6 ÉVES VAGY TÖBB ,JÁTÉKAIKKAL NEM JÁTSZHATNÁNK és én örülök mert ez a világ legjobb játék fejlesztő cége:P de azéert jó ha lesz egy 3. rész mert legalább lesz egy nagyon jó lezáró rész mint a diablo 3 is az lesz:)
16.
16.
Aramisz93
lacika: Te félreértelmezted a cikket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...