Far Cry 2 - újabb hangulatfokozó trailer érkezett

Link másolása
Megérkezett az idáig kiadott második legjobb trailer a Far Cry folytatásából: ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, rajongók készüljetek! Október 24-én a boltban a helyetek!
Megérkezett az idáig kiadott második legjobb trailer a Far Cry folytatásából: ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, rajongók készüljetek! Október 24-én a boltban a helyetek!



"Az intenzív vérfrissítés kedvéért a fejlesztők első lépése az volt, hogy kukába dobták a kis mikronéziai szigetet, és a Far Cry eseményeit a vad Afrikába helyezték át. „Egy egzotikus helyszínt akartunk keresni a játékhoz” – nyilatkozta Alex Amacio, a Far Cry 2 art direktora. „Fontos volt, hogy a játéknak ezen tulajdonságát sértetlenül hagyjuk. Egy paradicsomi világot akartunk, és rájöttünk, hogy Afrika tökéletes választás lesz. A videojátékoknál ez még egy kiaknázatlan terület, Afrika hatalmas, gyönyörű, nagyszerű és egzotikus kontinens, továbbá remek lehetőségeket ad egy izgalmas forgatókönyvhöz is.”

44.
44.
dannyone
48#primitiv hozzászólásaídat inkább hagyjad haver.oldschool pc tulaj vagyok.de konzolra mostanában nagyobbakat alkotnak mint pcre.Ez van.Stratégia,Multi gémek mehetnek pc-n.a többit én szivesebben küldöm konzolon.Stabil FPS.nem kell erőmű ahhoz hogy élvezetesen gamelhessek.
43.
43.
Metal fiú
42.
42.
Harkat
Amúgy hogy 3 nap alatt kilehet tolni azt nemhiszem, már ha csak aztnézem multy részével ellehet még szórakozni egy ideig, mint a Cod-nál is.
41.
41.
felegyi
35# Engem nem az zavar hogy tört játékkal nyomja, hanem hogy még büszke is rá olyan téren hogy szidja a PC-seket;" szerencsétlen pc tulajok habzó szájjal várják a gamet míg mi 360 tulajok már a játék felénél tartunk" Ez számomra pofátlanság, azt hiszed hogy nekem csak eredeti játékaim vannak? Nekem sincs pénzem mindenre de akkor sem hangoztatom, és nem is élek vissza vele!
40.
40.
Metal fiú
nem Holnap után jelenikmeg Okt 21?? úgy volt 1 másik oldalon is
39.
39.
AKI94
na azért kicsit tuloztam nem tobb honapig tart (pl COD) de azért mint pl Stalker vagy Oblivion azokat nem 2-3 hét alatt viszem ki 2-4 óra játékidovel :)
38.
38.
AKI94
39: nekem azért tart 1 játek tobb honapig mert nem ulok sokat a gép elott :) es minden fokozaton kicsit kemény
37.
37.
huszti
Az viszont 100%-ig igaz, hogy itt a tűz nem holmi kis játék, egy egész alakulatot ki lehet vele írtani, ha jó helyre nyomod a molotovot....A tűz sitty-sutty elterjed a száraz füvön, oszt baszhatják:D
36.
36.
dannyone
Hagyjuk már ezt a botrányt,tiszta vicc.nem ez az első 2 game ami idő elett van fenn torrenten.Fallout 3 is van már 360on:Djól sikerült thx to Beteshda:D.Shadowmannel meg egyetértek,nemtudnak már olyan élvezetes gameket csinálni mint anno Full Throttle vagy Rebel Assault.
35.
35.
watto
szerintem fantasztikus játék lett :) fable 2-vel karöltve..

tetszik hogy időnként beragadnak a fegyverek, meg szedni kell a malária elleni pirulákat ^^ a gyémántkeresés is jó buli, azért adnék neki "csak" 9/10-et, mert az autó javítás elég hitvány, a környezet csak részben rombolható, az ellenfelek alig döglenek meg a golyótól
34.
34.
Shadowman
Azért egész nap nem ülök előtte!!!Napi 3-4 órát!!!És normálon viszem végig minden játékomat!!!És hogy megmondjam a frankót,nekem azért a mai játékok annyira nem jönnek be,hogy többször is végig toljam!!!!De mindenkinek más!!!Nekem ez a generáció tűnik a leggyengébbnek!!!De ez csak az én véleményem erről!!!!
33.
33.
Giga0509
35:énis törttel játszok és sztem teljesen igazad van...mindenki azt csinál a gépével amit akar...
32.
32.
AKI94
35: XD latszik hogy egész nap gép elott ulsz.........es akkor mivan ha easyn vagy normalon kiviszed 3 nap alatt? :) az osszes fokozaton kikell próbálni (ugyanis én minden fokozaton vegigtolom a játékokat)
31.
31.
Shadowman
31#Téged ez miért is zavar hogy tört játékkal nyomja???És ha igen akkor mi van???Én is azzal nyomom!!!!És tudod miért????Mert én sajnálom azt a 14-15 ezer forintot egy játékra amivel max egy hétig játszom mert ratyi a szavatossága!!!Jah és még az se biztos hogy jó játék!!!És én soha nem voltam régen ilyen,én is csak eredetit vettem még anno ps 1-re,és sega dreamcast-re!!!!Tudod azokért megérte kiadni anno a pénzt,mivel azok megvoltak normálisan csinálva és nem egy hétig játszottál velük hanem hónapokig!!!De gratulálok hogy te eredetit veszel!!Csak utánna ne sírjon a szád hogy 3 nap alatt lejátszottad és hőbörögsz, hogy ezért dobtam ki érte ennyi pénzt???Lehet fikázni ezután nem nagyon vonz!!!!Csak nem bírom az ilyet hogy belepofáznak ki hogy nyomja!!!!Lemerném fogadni hogy a GK 65%-a tört játékkal nyomja!!!!Nyugodtan hurrogjatok le ezért a kommentért!!!
30.
30.
zeoos
elég gyatra a gépigénye, ami egyrészről öröm a felhasználónak, hiszen elavult vasakon is futni fog a játék, viszont azt is jelenti, hogy nem szükséges sokmillió egyszerre elvégzett matematikai művelet elvégzése egy szempillantás alatt, ami ugye valamilyen formában a minőség rovására kell, hogy utaljon
29.
29.
zeoos
jól kivannak találva ezek a lelkesítő snittek, aztán ha valójában már játszunk vele, majd nagy-nagy csalódás lesz a vége

pár évvel ezelőtt biztos nagy szám lett volna, manapság kicsit idejemúlt, még ha megpróbálnak is belecsempészni rosszul kivitelezett újdonságokat
27.
27.
felegyi
28# Még büszke is vagy rá hogy tört játékkal játszol? Csak gratulálni tudok...
26.
26.
ferrari123
Nagyon király!:) (Íme egy játék ami veri a crysis grafikáját)
25.
25.
dannyone
szerencsétlen pc tulajok habzó szájjal várják a gamet míg mi 360 tulajok már a játék felénél tartunk:d.Fable 2 is állat lett egyetértek shadowman,flash benne a magyar felirat:D
24.
24.
Giga0509
és kinek kell a magyar felirat...sztem attól csak szarabb lessz a game,különben se kell hozzá nagy angol tudás...
22.
22.
felegyi
Amint látjátok 22.-én jelenik meg, szóval no para! Állítólag PC-re magyar felirattal jön kis hazánkban, konzolokra viszont nem!
21.
21.
Hawen
20.
20.
Giga0509
9:kösz ez eszembe se jutott :D öngyilkos merénylők alatt azokat a robbanó mutánsokat értem,eléggé idegesítőek :D am ja sztem is jobb lenne mutánsok nélkül...dehát itt már legalább nem lesznek :P
19.
19.
Shadowman
Good videó!!!De most megyek és inkább játszom vele!!!!Azután pedig a Fable 2-el!!!!Szasztok!!:D:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...