Spore: Galactic Adventures - hivatalos bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Már hónapok óta hallani pletykákat arról, hogy az EA 2009 tavaszán szeretné kiadni a Spore "igazi" kiegészítőjét, ám ma be is jelentették azt.
Már hónapok óta hallani pletykákat arról, hogy az EA 2009 tavaszán szeretné kiadni a Spore "igazi" kiegészítőjét, ám ma be is jelentették azt.


A Maxis műhelyében már egy ideje készül a játékosok között igazán népszerű Spore első "igazi" kiegészítője, amely nem csak új dolgokkal bővíti a Lénylabort, hanem ténylegesen új elemekkel bővíti a játékmenetet. A kiegészítő a  Galactic Adventures nevet viseli majd, s az űrbéli játékot fogja bővíteni. Az ígéretek szerint teljesen új területeket fedezhetük fel a márciusban megjelenő expanzióban.
21.
21.
Alexgame
Én nagyon szeretem a Spore-t csak 1 baj van vele: az EA csinálta! Minden EA játék amit láttam mostanában 13000 ft. Mintha nem lenne pénze az EA-nak! Ők vezetik a legtöbb játékeladási toplistát, ott a warhammer online, Sims, Fifa stb. Ja és ha megpróbálom letölteni valamelyiket nemtudok vele játszani mert kell telepítő kód, de mindegyiknek külön van 1! Ez történt múltkor is letöltöttem az édes és rémes elemeket az eredeti Spore-omhoz és ugye van a játékban olyan funkció ami felrakja az internetre a lényeimet. Na most ha a lényembe van édes és rémes elem akkor nem rakja fel mert nem eredeti. Még csodálkozik az EA ha töltögetjük a játékaikat :D
20.
20.
Alexgame
Én nagyon szeretem a Spore-t csak 1 baj van vele:
19.
19.
Neptunusz
hogy ha meg is untad a játékot azért a lénylaborral el lehet lenni még sokáig :D meg egyébként is ez még csak az alapjáték majd lessz hozzá 20 kiegészítő is XD (sims 2 alapjáték is gagyinak tűnik már kiegek nélkül)
18.
18.
Kovathan
Akinek nincs meg a spore és infókat akar nézze meg a cikkem nemsokára bekerül elvileg van kép és leírás is :D + gépigény
16.
16.
MT Raze
Kijátszottam... jó móka volt de elég feledhető. Nem mondom, voltak benne remek ötletek, de úgy egy hét után meguntam nagyon. Szerintem nem éri meg mevenni. :( De kihogy gondolja... az űrfázis az nagyon nem tetszett egyébként. Kicsit... unalmas volt.
15.
15.
Dcrysis02
Pedig nagyon élvezetes játék tud lenni a Spore.Igaz vannak benne lassabb részek,de utána kellő löketet kap az evolúció.Egyszer szerintem érdemes mindenkinek úgymond 'kijátszania'.
14.
14.
TargetCJ
13: Első sorban unalmas abszolut nem tudott lekötni és agy már a törzsi korban vagy hogy az istenbe hívják azt mondtam oks ennyi bőven elég volt és utána uninstall. Lehet, hogy ezután indult vona be a játék de nem volt az az isten, hogy én egy perccel is többet játszak vele. És bár nincs sok jogom szidni mivel nem eredetibe volt meg de 14-gyel egyet értek téleg még a letöltést se érte meg.
13.
13.
LiMiT
14: Azt mégis 1 óra alatt meddig jutsz el?? Megvan a sejtfázis, meg esetleg egy falatnyi a lényfázisból. És miaz hogy semmi értelme? Már hogyne volna értelme!! -.-" Mit vártál hogy az első 5 percben CoD-hoz hasonló pörgős akció fog érni?
12.
12.
meridarider
sztem szánalmas letölteni se volt érdemes annyit nem ér

1 óra után meguntam semmi értelme lassu unalmas

igaz az alap ötlet nem rossz de nekem nem jön be
11.
11.
LiMiT
Nem értelek titeket. Mi a bajotok a Spore-ral? Most is fentvan a gépemen és lassacskán már a 100. óra lesz meg. Az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Jóideje nem volt olyan játék ami ennyire le bírt kötni. Szóval én tuti megveszem ezt a kieget. :)
10.
10.
AKI94
laca009: az hogy neked nemtetszik a SPORE attól nemkell mindenféle hulyeséget mondani XD az megint más, ha igaz amit mondtál
9.
9.
laca009
9 meg 10 maragyartok csendben mert még oda megyek és leültetlek játszani a big rigsel
8.
8.
Mbence
8:Inkább hunyj egyet mert nagyon részeg vagy :)
7.
7.
laca009
bameg ezt is jól el cseszte az a fasz aki csinálta a simset de egy ember egy gondolkozás bazeg azt hiszi majd megint tud pénzt csinálni de remélem nem legyen az hogy a gyík szar alá megy le sőőt az amölba(nincsen sejte) fosa alá mert egy pénz éhes akinek már szőr nő a tenyerében mert alkonyatól pirkadatig és pirkadattól alkonyatig simogatja a bank kártyáját... de mindig ezt mondják hogy na most meg na most lesz az igazi kieg enyi erővel csináljon még egy játékot csak kieg nélkül ugy azonnal nem tudna kitalálnii semmit...annak volt esze aki a pongot találta ki mert az még ma is egy remake freeware játékok témája.
6.
6.
peterpal7
jó játék lett csak ott szúrták el hogy rövid lett, az űror meg nagyon hosszú. Az jobb lett volna ha egyforma hosszú mindegyik rész.
5.
5.
n_csacsi
az alapjátékba a végét szúrták el sztem...kellett volna egy olyat csinálni, hogy mikor már kint v az űrbe h akkor mikor belépsz egy bolygó területére h ki tudj szállni és mehess úgy mint a 2. fázisba :D:D remélem ez vmi ilyesmiről fog szólni :D:D
4.
4.
AKI94
3: az jó én 3 nap alatt XD
3.
3.
TargetCJ
Kb fél nap alatt meguntam az alap játékot... XD
2.
2.
korner7006
Sokkal jobban leköt ez a game, mint a sims, már nagyon várom :D, kíváncsi lennék mi újat tudnak hozzáadni
1.
1.
Raviel.The.End
Elkezdődött az új "sims" kiegészítők áradata! (Bár remélem nem úgy lesz :S)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...