FEAR 2: Project Origin - Demó a láthatáron

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Monolith által fejlesztett FEAR sok játékos tetszését elnyerte, s hamarosan a második rész eseményeit élhetjük át, ám előtte érkezik egy kipróbálható változat.
A Monolith által fejlesztett FEAR sok játékos tetszését elnyerte, s hamarosan a második rész eseményeit élhetjük át, ám előtte érkezik egy kipróbálható változat.

Ugrás a galériához

A hosszas névváltoztatási problémák után rendeződött a helyzet, s végül a FEAR 2: Project Origin lett a játék hivatalos megnevezése. A kiadó Warner Bros. a minap megerősítette, hogy még január folyamán érkezni fog egy kipróbálható változat, amelyet a Playstation 3 és Xbox 360 tulajok leshetnek meg. Sajnos a Microsoft konzoljára érkező változat megjelenéséről még nincs pontos információ, ám PS3-ra 15-én válik letölthetővé a demó. PC-s kipróbálható verzióról nem tudni, ám a teljes játék február 13-án jelenik meg, már nem kell sokat várni.
19.
19.
Lacee8282
ehe.... Én már végig játszotam a F.E.A.R 2! :) Nekem nagyon tetszik! A grafikájávaL is MEG VAGYOK ELÉGEDVE!!!! Már csak a magyaritást kéne hozzá meg szerválnom!
18.
18.
Sundesz
NOLF 3-at a népnek. :)
14.
14.
felegyi
21# "még január folyamán érkezni fog egy kipróbálható változat, amelyet a Playstation 3 és Xbox 360 tulajok leshetnek meg" köhöm!
12.
12.
Optimus Prime
Én a Monolithot sajnálom, hogy már 5. éve fecsérli erre az egy projectre az erejét. A Combat multis játék jó, de idő után nyomasztó és monoton. A singlenek ezért is próbáltam csak a demóját, de győzött meg. A Jupiter engine tényleg elképesztő grafikát nyújt. De hol marad a régi Monolith játékok hangulata, humora és színvilága?
9.
9.
LonGleY
Tyű, akartam mondani: Ez első ránézésre igénytelen, kidolgozatlan: alacsony a poligonszám, ötlettelenek a pályák, szarok a textúrák, és fél méteresek a vércseppek.



Ébredés után sohase gépelj! :]
8.
8.
Gael
13:pontosan.Jatszottam az elsovel konzolon,de pont,hogy jo reakcioido kell hozza,amit a konzolos iranyitas nem igazan enged.Ez jobb pc-n.
7.
7.
pjoco
Mostanában sorra baszzák el a portolásokat! Remélem jó lesz mert első részt imádtam!
4.
4.
MetalLord
3: azért ilyen mert ugyanarra az enginre épül mint az előző, ami monnyuk sztem 1 hülyeség, de mindeggy.... igazán csinálhattak volna 1 új motort
1.
1.
janos941127
nem a feje... inkább a keze...xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...