Szélnek eresztette az EA a Pandemic Brisbane-t

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
Szélnek eresztette a pletykák szerint az Electronic Arts a Pandemic egyik stúdióját mindennemű leépítés nélkül úgy, hogy még a saját címeit is magával vihette.
Szélnek eresztette a pletykák szerint az Electronic Arts a Pandemic egyik stúdióját mindennemű leépítés nélkül úgy, hogy még a saját címeit is magával vihette.

Az ausztráliai Brisbane székhelyű csapat elsősorban a Destroy All Humans! sorozatért volt felelős, továbbá állítólag ők készítették a The Dark Knight adaptációját, amely munkálatait a napokban történt események miatt végleg leállították. A stúdiót a Pandemic Studios és a BioWare felvásárlása során szerezte meg az óriáskiadó, amely feltételezhetően a sorozatos késések és a nem túl minőségi munkák miatt vált meg tőlük. A feltételek szerint a srácok munkája változatlanul folytatódhat, amennyiben találnak új kiadót - jelenleg egy szabadon bejárható világban játszódó valóságshowt ültetnek át játék formájában Wii-re. A pletykák szerint a Mercenaries, The Lord of the Rings: Conquest játékokért felelős Los Angeles-i brigád nem érintett az ügyben.
2.
2.
OldM4n
Miért? Nem mindegy, ki adja ki? Nyugi, nem maradnak kiadó nélkül, legföljebb nem EA Games logo lesz a dobozon. Egyébként ez tényleg ilyen "de-szarok-vagytok-ki-vagytok-rúgva" szitu, a multinál nagy az agyelszívás, komplett stúdiót nem dobnak ki, csak ha nagyon alapos oka van, és nem lehet belőle szellemi tőkét sem kivenni. Egy EA ilyent tényleg csak erre lépne meg. (Mondom nem csekély multis tapasztalattal.)
1.
1.
SWBF2
Dark Knight-et sajnálom :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...