X-Men Origins: Wolverine - Farkas bevetésen

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 8.
  • Képek
Link másolása
Új képek jelentek meg a Raven Software által fejlesztett X-Men Origins: Wolverine kapcsán, amely a sokak által kedvelt Farkas történetét fogja feldolgozni.
Új képek jelentek meg a Raven Software által fejlesztett X-Men Origins: Wolverine kapcsán, amely a sokak által kedvelt Farkas történetét fogja feldolgozni.

Az új képlopatokon megtekinthetjük a főhőst akció közben, aki életét kockáztatva veti magát egy helikopternek, vagy száll szembe megannyi ellenféllel. A játék megjelenése az év második felében várható, mégpedig PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra, PSP-re, DS-re és nem utolsó sorban Wii-re.

Ugrás a galériához

9.
9.
laptop12
szerintem jobban illene a farkas a szüperhöshöz, akkor nevezték volna el így:

X-Men Origins: Wolf
8.
8.
ddek
ahogy már előttem írták .......
7.
7.
ddek
A neve eredetileg rozsomák.
6.
6.
Slik
Miert mi a neve jol forditva?
5.
5.
Juraviel.Ihuan.Bed
Eddig tetszetős, bár már elmondtam, hogy általában a film-játékok nem szoktak túlzottan jól sikerülni, mivel a szoros határidő miatt összecsapják, mivel úgyis lesznek annyian akik megveszik.



Volt, aki kivételnek hozta fel a "The Cronicles of Riddick: escape of The Butcher Bay"-t, ami szerintem is egy kiváló és remek játék volt, többször is végigvittem. Azonban ez nem egy film-játék volt, hanem olyan, ami a film történetéhez kapcsolódott.



A Spider-Man: Web of Shadows pedig a képregényekhez kötődik, és igen remek játék, hiányolok is egy cikket a Gamekapcsoról. ;)



A képek alapján nem ítélek (bár jónak "tűnik"), remélem lesz egy demo, ami alapján eldönthetjük kell-e vagy sem. Pl. a Tomb Raider: Underworld egyáltalán nem tetszett, a demo nem győzött meg.



Lenne még egy kérdésem. Ha már a filmtrilógia kapcsán elkövették azt a hibát, hogy Farkasnak fordították Rozsomákot, nem lehetne ezt legalább itt, a játék esetében korrigálni? ;) Tudom-tudom kukacoskodás :D, meg ellenérvként fel lehet hozni, hogy a mai generáció az előző filmekből már így ismeri, így könnyebb a filmre be-, és a játék megvételére csábítani a fogyasztókat, de akkor is szúrja a szemem, mint a Ciklon-Vihar "páros". ;)
3.
3.
ACDC 4ever
2: XD XD XD



am tiszta jól néz ki:D
2.
2.
boxgamer12
ez király másképp mondva bazi jó baci hely :D:D:DD:
1.
1.
felegyi
Ilyen szerkóban bevetésen? ...



Egy baja van a képeknek, az hogy gyenge felbontásúak de máskülönben még mindig nyerő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...