NFS: Shift -Élménybeszámoló Guildfordból

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 4.
  • Videó
Link másolása
A hazai TCM főszerkesztője, Giornalista lehetőséget kapott, hogy ellátogasson Guildfordba, s élőben is kipróbálhassa a Need for Speed legújabb epizódját!
A hazai TCM főszerkesztője, Giornalista lehetőséget kapott, hogy ellátogasson Guildfordba, s élőben is kipróbálhassa a Need for Speed legújabb epizódját!

Az Electronic Arts jóvoltából a hazai Need for Speed rajongói oldalak között kisorsolásra került egy jegy Guildfordba, ahol a szerencsés élőben kipróbálhatta a széria legújabb epizódját. Giornalista elmondása szerint a játék egyes pontjai már most nagyon jól néznek ki, ám van, amire még igazán ráfér a fejlesztés. A legújabb képeken is megcsodálhatjuk, mennyire részletes is lesz a belső nézet kidolgozása, s a kolléga elmondása alapján a grafikára sem lehet majd panaszunk sőt, a játékmenet is egészen jóra sikerült. Giornalist a következőket írja beszámolója végén:

Ugrás a galériához

"Az idén is meghallgathattuk, hogy mennyit dolgozott az EA a játékon, de ez a rengeteg munka ezúttal látszik is a terméken. A legnagyobb előnye talán az, hogy az elmúlt évek játékaitól eltérően ezúttal nagyon odafigyeltek az apróbb és nem is olyan apróbb részletekre, ami rengeteget dob a játék minőség-érzetén. Aki szerette a ProStreetet, de kicsit kevésnek érezte, az a Shiftben szinte biztosan megtalálja majd mindazt, amire vágyott, ám aki az Undergroundos neonozásra és éjszakázásra vágyik, most sem azt kapja majd, amit áhít."

Reméljük, hogy valóban jól sikerül majd a legújabb rész, s végre egy igazán nagyszerű NFS elé ülhetünk le idén. Év vége felé minden kiderül.
17.
17.
Attila421
srácok! amost mit szolnátok ha a gran turismo ki adna egy tuningolos gamet mindenki huzná a fogát hogy hát miert mikor az nem az ö szakterületük! na hát én ugyan igy vagyok a need for speed szimulátoros gameivel! ha vlki szimulátort akkar az üljön be a kocsiába és már mindjárt szimulátor teljesen élet hü meg minden!
16.
16.
Attila421
megint mindenki isteniti mint a pro streetet de amikor meg ki jött akkor meg mindenki le huztta! remélem tényleg igaz az h black box dob ki uj tuning verziot mert én szerintem a need for speedet az undergroundok hozták ilyen magas szintre! majd meglátjuk!
15.
15.
AlexOliR
Én személy szerint várom ezt a részt. A legutóbbival, az undercoverrel 10 percig bírtam játszani, az nekem nagyon nem jött be. Nekem is sokkal jobban tetszett a prostreet. Sőt, szerintem az undergrund 2 óta az volt a legjobb. Végül is örülök, hogy ezt már nem a blackbox fejleszti, így biztos, hogy újdonság lesz ez a rész.
14.
14.
Logic
Tom, hogy hülyeség, de egy két kép nagyon a NEON engine-re utal....:S
12.
12.
simon 555
10: Már nemazért de ha probálnak auto szimulátort csinálni már minyárt egy elotte lévo ugyanolyan játék hasommása?Azért mert ugyanaz a kategoria lesz attol még nem hasommás!Akkor minden auto szimulátor játék most hasommás?
11.
11.
Csoola
hát nekem boxon a forza nem tetszett, gépen szerettem a GTR-t meg ilyeneket, de jobban szeretem ami arcadeos, meg mondjuk a flatoutot is imádom ha autozásrol van szo

remélem fasza lesz, boxon biztos ütni fog, csak legyenek benne igazi ujitások, ne egy ujabb rokabör legyen
10.
10.
Mathia$
1: én is remélem



Amúgy ilyen forza,gran turismo,grid meg prostreet2-féleséget kapunk nem?
9.
9.
Drider
Ha nem is cseszik el és jó lesz, akkor is egy GRID hasonmás lesz, azzal pedig kár vetekedni.
8.
8.
elite_hun
Engem az undercover óta nem tud lázba hozni egy nfs. Főleg hogy vannak sokkal jobb autós játékok is
6.
6.
Gael
5:a szimulatorfanok akkor sem piszkaljak az NFS-t,ha ingyen adjak szinarany tokban,es tizcentis voros betukkel van rairva szimulator.Abbol sosem lesz az.
5.
5.
Dcrysis02
Én is örülnék egy 2nagyszerá" NFS-nek végre. :)
4.
4.
suti_88
ezt az utat kell követnie az EA-nak...legyen 2 fejlesztőcsapatuk, és így minden évben tudnak kiadni egy játékot a szimulátorfanoknak, és egyet az arcade fanoknak..és igy mindenki megtalálja azt, amit szeret...nomeg akár mind a kettőt meg is vehetjük, akinek az jön be...jó lesz ez így
3.
3.
Csoola
sokan rinyálnak h a prostreet szar, de nekem utobbi idöben az tetszett a legjobban, nagyon eltalált játék, csak a végére kicsit unalmas lett

legalább volt benne ujitás, mint ahogy ebben is, végre nem ugyanazt kapjuk ketövel több autoval, meg egy uj pályával...
2.
2.
wildláma
Az 1. képről nekem a Forza Motorsport 2 New Yorki pályája ugrik be. Amúgy nem tetszik
1.
1.
Slik
Szerintem ezt nem fogják elcseszni :) (Remélem :D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...