Assassins, Resident és Sonic játékok iPhone-ra

  • Írta: Daks
  • 2009. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy szaporodnak az iPhone játékok, mint a gomba! Hamarosan az Assassins Creed, a Resident Evil, és a Sonic is ellátogat az Apple okostelefonjára!
Úgy szaporodnak az iPhone játékok, mint a gomba! Hamarosan az Assassins Creed, a Resident Evil, és a Sonic is ellátogat az Apple okostelefonjára!

Az iPhone-os Assassins Creed készültéről Japán legnagyobb játékmagazinja, a Famitsu számolt be. Értesülésük szerint a játékot a Gameloft készíti, a hangulat pedig hasonló lesz a nagykonzolos verziókhoz. Altair hatalmas területeket járhat majd be, kalandjaink során városi és hegyvidéki területeken is megfordulhatunk, az irányítás pedig a képernyő valamelyik sarkában elhelyezett virtuális kontrollerrel lesz lehetséges.

A Resident Evil: Degeneration a legutóbbi film eseményeit dolgozza majd fel, tehát egy reptér és egy kutatóközpont lesz a kalandjaink helyszíne. Leont alakítva nagy zombihentre lehet számítani, az irányítás pedig szintén egy virtuális D-paddal lesz megoldva.

A most bejelentett utolsó játék a SEGA műhelyében készülő Sonic The Hedgehog. A kiadó a Super Monkey Ball iPhone-os sikerein felbuzdulva több játékát is elkészíti majd az Apple telefonra, mindezt pedig már Simon Jeffery, amerikai SEGA igazgató is megerősítette egy közleményben. Minden anyagot szeretettel várunk!
10.
10.
vabe
9: Te hülye vagy. Egy számítógépet na hasonlíts már egy telefonhoz!
9.
9.
OldM4n
8: Mondj már egy olyan telefont, ami azt tudja mint az asztali gépem.. Igazad van, hordozható legyen. Ami negyedét tudja annak, amit a laptopom tud! Köcce... ennyit az agyonhype-olt szifonodról.
8.
8.
meridarider
2: mondj már 1 nokiát ami azt tudja grafikailag mint 1 iPhone... nehasonlítsuk már össze a szifonos gémeket a szar symbianos próbálkozásokkal sehol sincsenek...
7.
7.
HATRED
AC még psp re is tiszta szar szerintem egyáltalán nem éri meg
6.
6.
tommy93
1.Mondjuk tényleg jó lenne...Szerintem szégyen lenne ha nem csinálnának PSP-re.
5.
5.
Slik
Epp ezert lesz iPhone-om nyaron :D
3.
3.
FNorberto
Az első 2-nek örülök, remélem jó lesz:D
2.
2.
Mathia$
Nekem a nokiamon van assassins creed 3D és olyan ps1 grafja van..

Kiváncsi vagyok mit hoznak össze iphonehoz
1.
1.
laca009
inkább psp-re kéne már egy resident... mert azért már csinálhattak volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...