Red Faction: Guerrilla - demó az előrendelőknek

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 16.
  • Letöltés
Link másolása
Egy héttel korábban juthat hozzá a Red Faction legújabb részének kipróbálható verziójához az, aki a megadott határidő előtt rendeli elő a játékot.
Egy héttel korábban juthat hozzá a Red Faction legújabb részének kipróbálható verziójához az, aki a megadott határidő előtt rendeli elő a játékot.



Bár valószínű, hogy nem sokan élnek majd a GameStop és az EBGames ajánlatával, azért nem árt tudni, hogy a nagyközönség hivatalosan április 10-én számíthat a játék kipróbálható verziójára. Amennyiben mégis előrendeli valaki április 23-a előtt a játékot, már 3-án játszhat a várhatóan 1 gigabájt terjedelmű demóval. Természetesen a bejelentés elfelejti megemlíteni, hogy mely verziókra vonatkozik pontosan az akció, de ugye előrendelni mind PC-re, PS3-ra és X360-ra is lehet. A teljes játék egyébként júniusban kerül a boltok polcaira.
5.
5.
Pukhi-zik
ha hülye vagy valamihez akkor sztem még poénnak se ird le.

4.
4.
aBen
Remélem, torrenten kint lesz a boxos demó...próba mielőtt megveszem, nem akarok szart venni...és remélem h nem lesz régiókódos meg semmilyen se a demó, elvégre nem flashes a boxom...
3.
3.
OldM4n
Én ennél is óvatosabb vagyok. Leszedem torrentről, ftpről, végigtolom, és ha úgy gondolom, hogy jó cucc, akkor megveszem. Addig nem! Szivattak már meg kiváló demoval, nagy felhajtással, szar végtermékkel. Nem egyszer... és én magyar vagyok, nekem erre nincs pénzem. (Powered by MSZmP kormányok)
2.
2.
felegyi
Sokra mennek vele... hiszen úgy is ott fog csüngeni torrent oldalak portáljain.
1.
1.
Raam989
Ekkora baromságot... én előbb a demót próbálom ki, aztán rendelek...

Egy vadidegen embernek sem adok kölcsön egy ezrest, addig, amíg nem ismerem eléggé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...