Jay-Z is a videójátékok piacára próbál betörni?

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
50 Cent után egy másik nagyszájú rapper, Jay-Z is a videójátékok piacára próbál betörni, legalábbis erre lehet következtetni a BestLife magazin cikkéből.
50 Cent után egy másik nagyszájú rapper, Jay-Z is a videójátékok piacára próbál betörni, legalábbis erre lehet következtetni a BestLife magazin cikkéből.


A BestLife magazinban egy érdekes cikk jelent meg a rapperől, amelyben Jay-Z mindennapjait meséli el az író. Említi, hogy Jay-Z fotózásra, interjúra jár, valamint megbeszélésre egy készülő videójáték kapcsán. Talán 50 Cent után ő is játék főszereplőjévé válik? Reméljük, hogy hamarosan kiderül, mi is az igazság.
23.
23.
Avvoltoio
22: általában egymást szokták ölni, különben a drog velük végezne előbb, de ez már offtopic.

A lényeg az hogy elég lenne a zenéjét adnia valamilyen gengszterjátékhoz, mert egy játék az életéről tényleg csak a rajongói körét érdekelheti, és azok közül is lehet hogy csak keveseket. Mert annyira biztos nem volt mozgalmas élete hogy akciójátékot készítsenek, az amúgy is inkább kiábrándító nagyzolásnak tűnne, esetleg kalandjátékot, de ez a műfaj meg pont a hiphop kultúra résztvevőit nem szokta érdekelni.



22.
22.
gangstaboy
Hát nagyon szánalmasak vagytok.Jobb ha nem szidjátok a rappereket.Meg hogy nem kemények?Akik az utcán nőnek fel, és olyan helyen élnek ahol bárki megölheti őket azok nem kemények?Azok a gyökér rockerek azok nagyon fasza gyerekek, akik szétdrogozzák magukat aztán attól lesz annyi nekik.Verjétek a farkatokat a nyomrult guitar herora mert ilyen kis férgeknek az való.
21.
21.
CZuta
18: Érdekes, de a rockra épülő játékok, (pl. guitarhero sorozat), vagy az olyan játékok, mint a painkiller, aminek a feelingjét 50%ban a zene adja, ami harc közben megy, valahohogy jobban befutnak, mint ezek a szánalom "játékok", amit azért csinálnak a repperek, mert a semmiből akarnak megélni, és már reppelni is fáradtak.... Nevetsges...:D



A Guitarherohoz még gitár-kontrollert is fejlesztettek. Nos megnézném, ahogy Gay-Z játékához kiadnának egy 2 db berettából álló, vagy egy Kalasnyikov alakú kontrollert. (Szvsz a játék GTA klón lesz:S)
20.
20.
OldM4n
Szánalom.. rohadék bűnöző drogdíler nigger, és itt játssza az ostoba agyát. "Reppsztár" Pfff. Remélem mozgó tankcélpontnak szánják a "CoD 6- Kill Da NeggaZ" -ban. :)) Yo. (Kérem a százezermilliós reppergázsimat a kiváló dalszövegemért a Gémkapocstól!)
19.
19.
ZERO88
17: Carmageddon féle játék az jó lenne!!!! Vagy valami néger rap-er kínzós játék:)
18.
18.
klemid
Hát élvezetesebb a zenéje mint akármeik rock zenének!
17.
17.
NereusLaceee
vagy egy új Carmageddon játék van készülőben és róla mintázzák majd a minden pályán elüthető néger szerencsétlent



Vagy egy újabb Hello Kitty játék szinkronszínésze lesz



Esetleg egy új akciójáték női főszereplője...



Nagyon kíváncsi vagyok.



Vagy ő lesz a LEGO RAPPER? :-O
16.
16.
koffein
15: "énekes", vigyäzz mert ez meg bóknak is elmegy
15.
15.
Mathia$
Fúúj utálom ezt az énekest!
14.
14.
Chavez
11.
11.
koffein
9: ja sztem is hadLYuk lajos
10.
10.
Lachgas
@ IceColdKillah



én megvettem az ICON-t de hatalmasat csalódtam benne szóval visszasóhajtom a pénzem
9.
9.
ZERO88
7: Figyu ez a te véleményed! Én nem így, látom nekem def jam egy forintot nemér! Amugy nem csak itt van "nagy arcom" de ez nem ide tartozik! Úgy hogy hadlyuk inkább:)



8.
8.
IceColdKillah
7: Ja tényleg a Fight for Ny volt annak idején a kedvenc gammám!!!!!! Mindíg is imádtam kidobni Snoop-ot az ablakonXDXDXD.... És aztán a ketrec harcok.....HMMMM!!! Bárcsak kijönne vmi hasonló a next-gen konzolokra! Mert az a ICON... hát nem is tudom... nekem annyira nem jött be.
7.
7.
cemi
5-azért fogd vissza magad, pl a def jam fight for ny naggyon komoly volt, az hogy nagyszájuak hááát ez van, de sokuk fel tud mutatni vmi finomságot a multjából.Én 50 vel vagyok igy hogy a zenéje az elmegy de a játékok háát....neked is csak itt van nagy arcod..na mindegy a hirröl annyit hogy puff majd kiderül mi va Rocka háza táján
6.
6.
Lachgas
@ szerintem Jay nem a Def Jam-nél van!!! de lehet h nemjol tudom



meg nem igaz h ebbe is bele akarja tolni a pofáját, meg minden másba

ha meg arra gondolunk h évi 400 millio $ üti a markát nem hinném h még viszket a bal tenyere



de akkor inkább ö minthogy az a nyomi fifty a WANNABE barátaival
5.
5.
ZERO88
Baker én nagyon utálom a négeres rap-er játékokat!

Úgy tesznek mintha kemény emberek lenének aztán közben béna kukik!
4.
4.
IceColdKillah
Szerintem ez vmi Def Jam cucc lesz....
3.
3.
Ghost
2.
2.
felegyi
Egy kis pontatlanság van a cikkben, próbűl van írva.
1.
1.
Dcrysis02
Jay-t azért jobban kedvelem mint fiddyt.Ha több lesz a történet egy "That b!tch stole mah skull!"-nál akkor lehet kipróbálom.Persze ha jön(ni fog) PC-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...