Starcraft: Ghost - Előkerült concept artok

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 18.
  • Képek
Link másolása
Új concept artok láttak napvilágot a Blizzard által fejlesztés alatt állt, már egy ideje leállították Starcraft: Ghost című játékról, amelynek a megjelenése talán soha nem jön el.
Új concept artok láttak napvilágot a Blizzard által fejlesztés alatt állt, már egy ideje leállították Starcraft: Ghost című játékról, amelynek a megjelenése talán soha nem jön el.

2005-ben jelentette be a Blizzard a Starcraft: Ghost címre hallgató játékot, amely leginkább a Splinter Cell és a Metal Gear játékokhoz lett volna hasonló, ám a közkedvelt Starcraft-univerzum szolgáltatta volna a hátteret. A bejelentés óta csak múltak az évek, s azóta a Blizzard már bizonytalan időre beszüntette a fejlesztést, ám hivatalosan még nem törölte a projektet. Nem is oly rég új képek kerültek nyilánosságra a játékról, amelyek a tervezésnél játszottak szerepet. A képeket elnézve elszomorodhat a játékos, hogy egy ilyen fantasztikusnak ígérkező játék nem jutott át a fejlesztők minőségvizsgálatán. A megannyi kép megtalálható galériánkban.

Ugrás a galériához

18.
18.
Bloodrose
Már úgy értve régiek, hogy a Blizzard honlapján is fent voltak, mikor a Ghost még nem volt leállítva. Azt nem állítom, hogy mind, viszont jó pár ezek közül.



Viszont abból a képből, ami a galéria fedőképe (vagy hogy mondjam) van nagyobb?
17.
17.
Dcrysis02
20:Nem csak a GK-n.Ha volnál szíves elnézni a külföldi oldalakra ott is megtalálhatod az ilyen fajta híreket dögivel.Nem az a baj hogy nincsen hír,az a baj hogy túl sok a leállított játék.Na majd ha ilyen híreket látsz itt,és ha az egyik szerkesztő azt mondja hogy macska alakúvá szeretné borotválni a fanszőrzetét,akkor már aggódhatsz:

http://www.destructoid.com/that-girl-that-likes-putting-cats-in-her-mouth-has-an-xbox-360-125441.phtml
16.
16.
OldM4n
Langyos pocsolya.. megfigyeltétek, hogy mostanában rengeteg "..ilyen lett volna..." kezdetű hír van a GK-n? Nyilván azért, mert nincsenek hírek. Ilyenkor jön a "na-akkor-csináljunk-hírt" kezdetű móka. :((
15.
15.
Daks
hat persze, hogy regiek, mar legalabb 2 eve leallitottak a fejlesztest :))
14.
14.
FeroxX
ezek tök régi concept szkeccsek..
13.
13.
Stack
Poccakos hiba lenne ha ezt nem csinálnák meg!
11.
11.
klemid
Az nyugtason meg titeket hogy a Duke Nukem késöbb fog megjelenni.
10.
10.
Bloodrose
Ezek nagy része tuti régi kép...
9.
9.
Raam989
A WoW a hibás azért is, hogy világválság van. Sőt még azért is, hogy túl sós lett a tükörtojásom reggel.

Köze meg annyira van az említett játékhoz, hogy ugyan az a cég a tulajdonosuk.



Más teória: A Blizzard rájött, hogy nem értenek a jó minőségű 3D-s kivitelezéshez. Csak apró figurákat tudnak nagyjából kidolgozni 3D-ben (SC2, Dio3), vagy nagyon maximum a WoW szintű grafikára telik nekik, amihez a legtöbbet használt programjuk az MsPaint volt. Ezért döntöttek úgy, hogy inkább jegelik a projectet, addig, amíg nem találnak egy megfelelő dizájner/3D modellező brigádot, akik értenek is a dolgukhoz, és nem WoW addiktok... :D
8.
8.
Teuton
Szerintem fps-rpg hibrid lenne a legjobb, Stalkeres rpg jelleg és Bioshockhoz hasonló spec képességhasználási mód (esetleg Crysis).

(az én hülye fejem szerint remekül illene hozzá az X-Ray 1.5 motor)



Akárhogy is, bízok benne hogy a rengeteg StarCraft fan kedvéért előveszik újra a közeljövőben ;)
7.
7.
ZeWa
6: Hát Te beteg vagy, mi köze ennek a WoW-hoz? Szerintem inkább a SC 2-höz a Dio III-hoz és a titkos projektjükhöz van köze, elég nekik 3 nagy projekt is gondolom...
6.
6.
Raam989
#3

A "kész" karaktermodellek 4-5 éve még nagyon is jók voltak.
5.
5.
Raam989
A WoW a hibás ezért is, hogy nem jelent még meg...
3.
3.
NereusLaceee
Én magam is nagyon bízom benne hogy egyszer végre napvilágot lát. Bár annó úgy tudom XBox-ra szánták.

Gondolom megvárják vele a Diablo III-at és azzal a motorral vértezik fel a játékot, de ez csak személyes speku.

Az tény hogy nem törölték csak határozatlan időre leállították, és nagyon sok starcraft rajongó várja epekedve -köztük én is- és NEMMONDOK LE RÓLA! ...reméljük lesz.
2.
2.
G-gamer
Szerintem a Duke Nukem Forever megjelenésére akarják belőni.Legyen egy kis konkurencia ;).
1.
1.
Dcrysis02
Szerintem jönni fog a játék.Az egyetlen ok a késésre max az lehet hogy irtózatosan sokat változtattak az egységeken az évek alatt,még most is folyik az átalakítás és mivel a Blizzardnál maximalista emberek dolgoznak, valószínűleg nem akarták hogy ebben a játékban régebbi egységek szerepeljenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...