The Godfather 2 - ingyenes játékmód érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 19.
  • Letöltés
Ingyenes multiplayer móddal kedveskedik az Electronic Arts azoknak, akik megvásárolják a The Godfather című filmek alapján készült játékok legújabb részét.
Ingyenes multiplayer móddal kedveskedik az Electronic Arts azoknak, akik megvásárolják a The Godfather című filmek alapján készült játékok legújabb részét.Az új mód Don Control névre hallgat, a lényege pedig, hogy összeállíthatjuk a saját családunkat, amelyet egy tizenhat főre szabott csatába ereszthetünk, s a Don's View nézetet alkalmazva felülről figyelhetjük az eseményeket. Ez a lehetőség kissé a stratégiai játékokra emlékeztet, így mindenképpen érdemes lesz élni az ingyenes lehetőséggel, ha változatosságra vágyunk! A The Godfather 2 április 7-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra, tehát a letöltés is legkorábban aznap érkezik.
3.
3.
fojesz
Multi alapból lesz a játékban, ez csak egy extra mód lesz hozzá. Valószínűleg lesz a dobozban valami kupon egy kóddal, amivel kiváltható.
2.
2.
JcGross
mi az hogy ingyenes? nem számolnak fel érte plusz árat? mintha a CoD 5-re mondanánk, hogy annak is van ingyenes multi, annak aki megveszi (talán annak is aki nem).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...