Bioshock 2 - Eltávolították az alcímet

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A legelső trailerből az derült ki, hogy a Bioshock második része a Sea of Dreams alcímet viseli majd, ám ma kiderült, hogy ezt a címet elvetették.
A legelső trailerből az derült ki, hogy a Bioshock második része a Sea of Dreams alcímet viseli majd, ám ma kiderült, hogy ezt a címet elvetették.


A Bioshock 2 eredetileg a Sea of Dreams alcímmel volt ellátva, ám már a legfrissebb Game Informer cikkben sem szerepelt ez az alcím a játék neve mellett. A 2K Games egyik munkatársa, Elizabeth Tobey elárulta, hogy valóban eltávolították az alcímet, ezentúl csak Bioshock 2 lesz a játék hivatalos neve.
10.
10.
Leon
8#: Én már valami vérfrissítő tömény videót szeretnék látni, valami igazán újat.
9.
9.
SWBF2
Pedig nekem tetszett az alcím :S
8.
8.
Optimus Prime
#7: Szarkazmusból jó lett volna az az alcím.:)

Amit viszont elvárnék a készítőktől az valami infó, hír, előzetes, akármi. Fura, hogy fél éve múlva itt a játék - tuti október lesz és 31:) - és még semmi... hype? Bár tény, ennek a játéknak nem kell.
7.
7.
Leon
Jól tették, nem igazán illett a játékhoz. Kinek az álmaiban vannak nagy páncélos fúrókezű állatok, meg génmanipulációk? A Sea of Nightmares találóbb lenne.
6.
6.
OldM4n
Ja, össze meg vissza vannak.. Tökmind1, a lényeg, hogy jól megmondjuk a magunkét, nem törődve azzal az alapigazsággal, hogy a vélemény olyan, mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.



Erről a stuffról mindig ez jut eszembe:



"Big Daddy, neked a Big Daddy Laci jelenti azt, hogy mindjárt véged, te g*ci. Bal kéz láncfűrész, jobb pedig a bökő, aki bújt, aki nem, én most jövök elő. Elküldöm a levelet ez leviszi a fejedet, újságpapírba csomagolom a szívedet..." Ismerős? :))
5.
5.
ACDC 4ever
itt most össze vissza vannak a hírek vagy mivan??
4.
4.
Dcrysis02
Hát a GI-ből kiszivárgott infók szerint mi alakítjuk az első Big Daddy-t(mi leszünk az original)ami valahogyan megtöri azt az irányítást ami felette van és egy egyedülálló BD lesz belőle.Állítólag más tervezésűek leszünk,gyorsabbak,plazmidokat is képesek leszünk használni...

Múltkori hírnél már az András berakta a linket amit a topicjába szúrtam be.

http://allgamesbeta.net/2009/03/13/bioshock-2/
3.
3.
janos941127
huh keztem megiedni h nem lessz b2 :S :Dde hála tévedtem :D sztem mindenhogy fain lenne a játék :)
2.
2.
wolf15
#1: Lehet én értettem félre....de nem végig leszünk azok.Hanem csak egy kis ideig,gondolom én.Mivel ez folytatás és a "legeslegelső Big Daddy"-t irányíthatjuk,szval sztem vmi flashback szerű dolog lesz...vagy tudomisén.

De nem végig leszünk azok,legjobb tudomásom szerint.Ami persze nem biztos,h jó...
1.
1.
Dcrysis02
Szí av drímsszel vagy anélkül,ugyanaz a játék.De ez a végig Big Daddyk leszünk ötlet valahogy még mindig bök engemet....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...