Nehézkesen kezdett a PC-s The Last Remnant

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap jelent meg a Square Enix által fejlesztett The Last Remnant személyi számítógépekre szánt változata, amelynek a megjelenése nem indult zökkenőmentesen.
Tegnap jelent meg a Square Enix által fejlesztett The Last Remnant személyi számítógépekre szánt változata, amelynek a megjelenése nem indult zökkenőmentesen.


A tegnapi napon megannyi szerepjátékot kedvelő játékos indult el Európa-szerte, hogy megvásárolja a Final Fantasy fejlesztőinek legújabb játékát. Aki így tett, az bizony csalódhatott, amikor hazaért, ugyanis a játékot a Steamen keresztül kell aktiválni, s a rendszerben a megjelenés április 9-re volt kiírva. Nos, a fejlesztők reagáltak a csalódott játékosok leveleire, és reggel helyrehozták a hibát, így már nem kell aggódni, bárki nyugodtan megvásárolhatja a játékot, nem lesznek többé gondok az aktiválással.
8.
8.
TryGun
nekem nagyon bejött pedig álltalában nem is jáccok iennel

6.
6.
Optimus Prime
Nekem a játék is döcögős volt a demóval. 5 perc után töröltem. Rossz a port, a kamera, az irányítás meg a játék is olyan...
5.
5.
NereusLaceee
Jónak tűnik... azt mondjátok van demo? Akkor azt meg keresem
4.
4.
tyler001
jójáték :) csak kicsit necces a portolása! nehéz az irányitás....:S:S főleg a harcoknál... A,B,X,Y áh....nehéz de jójáték :D
3.
3.
IceColdKillah
Ezt biztos hogy megveszem!!!
2.
2.
HomoLudens
2# Mivel JRPG :) , de ha jólemlékszem ott már kiisadták vagy mi



Egyébként ezek hatalmas játékok nagyon jó sztori kidolgozott karakterek jellem fejlődés szép érdekes helyek dúrva csaták , nem tudom miért nem szeretik többen lehet csak nem próbálták. Én imádom őket drukkolok neki.
1.
1.
Batri
remélem a közeljövőben betudom énis szerezni, nagyon vártam ezt a játékot...a demo nagyon tetszett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...